Mladá Boleslav – Most 8:3 (kon.) | Motor ČB – Jihlava 1:0 (po pr.) | Havlíčkův Brod – Beroun 1:3 (kon.)
Třebíč – Litoměřice 3:0 (kon.) | Ústí n/L – Havířov 2:0 (kon.) | Olomouc – Benátky n/J 8:2 (kon.)
Šumperk – Kadaň 3:2 (kon.)
konec
HC Rebel Havlíčkův Brod
1:3 (1:0, 0:2, 0:1)
Medvědi Beroun 1933
Pondělí 30.09.2013, 17:30 • ZS Kotlina Havlíčkův Brod • 1. liga (ČR)
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Řekněme si to otevřeně. Za hru ze třetí třetiny si Rebelové body nezasloužili a Medvědi tak po právu poráží celek z Vysočiny stejným rozdílem, jako předtím Motor.

    Dámy a pánové. Z naší redakční kanceláře se s vámi s přáním hezkého zbytku dne loučí Richard Wagner. (20:02:30)
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    59:51
    Tak ještě ofsajd Rebelů. Návštěva, která v Kotlině zbyla je menší, jak na přátelském zápase juniorů.
     
    58:48
    Beroun právě vstřelil branku!
    Jak během několika vteřin zajistit hromadný odchod cca pěti set lidí? Jednoduše. Stačí ztratit kotouč v útočné třetině právě tak, jako to předvedli domácí. Hrací guma se odrazila od obránce Havlíčkova Brodu, sebral ji ZDENĚK KUBICA a uháněl na prázdnou bránu. Marek Drtina pak v zoufalé snaze o zachránění situace uklouzl a Kubica měl snadnou pozici. Bez asistence.
     
    58:27
    Daniel Dolejš na střídačce, branka Rebelů je prázdná! Buly před Cikánkem...
     
    58:27
    Tak jsem to málem zakřikl! Petr Polodna vypálil z ostrého úhlu, Cikánek jeho pokus pouze vyrazil a následně ještě zkoušel procpat puk podruhé za jeho záda, ale neúspěšně.

    Rebelové si berou time-out.
     
    57:55
    Člověk by čekal od rebelů nějakou snahu o vyrovnání, ale ta zatím nepřichází. Domácí jen kombinují bez valného efektu.
     
    57:16
    Konečně se Rebelové prokousali až k Cikánkovi, ale menší závar nic nepřinesl. Následně puk vyletěl mezi střídačky. Buly na středovém kruhu.
     
    56:55
    Medvědi již v plném počtu. Kdyby na světelné tabuli neběžel trest, těžko bychom hádali, že se jednalo o přesilovou hru domácího celku.
     
    56:20
    To se stalo i nyní. Medvědi navíc zdržují hru u mantinelu poblíž vlastní střídačky. Z tribun se začíná pomalu ozývat pískot.
     
    55:51
    Útok Rebelů je mdlý. Neodkáže se pořádně prosadit do útočné třetiny a Beroun v poklidu vyhazuje kotouče až k Dolejšovi.
     
    55:07
    Medvědi dvakrát po sobě donutili Daniela Dolejše k tomu, aby rozehrál. Fanoušci Rebelů se dožadují "bůra", ale to jim zřejmě nebude splněno.
     
    54:46
    Rebelové mají přesilovku a velkou šanci na srovnání, pokud tedy nebudou útočit stejným stylem, jako doposud. V závěru výhody střílel Martin Vágner, Cikánek jeho pokus vykopl betonem. Na trestnou lavici už klouže Jan Dresler (BER) za hákování.
     
    54:02
    Nejprve obránci Havlíčkova Brodu odpálili kotouč před dojíždějícím hráčem, který mohl střílet z mezikruží a jejich následná akce je k nevoli diváků posouzena jako ofsajdová.
     
    53:36
    V rohu kluziště zůstal ležet jeden z domácích. Místní hlasatel využívá toho času k oznámení výše návštěvy. V Kotlině je dnes 732 diváků.
     
    53:15
    Rebelům se vůbec nedaří přechod do finální fáze a Beroun tak akce domácích v poklidu brání. Havlíčkobrodští by měli pomalu něco vymyslet, čas kvapí...
     
    52:45
    Rozhodčí se usignalizuje... Rebelové znovu vyhazují kotouč na zakázané uvolnění. Daniel Dolejš tak bude muset být znovu v pozoru. Hra upadla do velkého podprůměru.
     
    52:33
    Další icing v podání havlíčkobrodského hokejového týmu vrací hru před brankáře Daniela Dolejše.
     
    52:26
    Domácím se nepovedlo udržet v pásmu. Velké problémy měl na modré Karol Korím. ve střední třetině pak odpálil hrací předmět na zakázané uvolnění David Dvořáček.
    Marken.cz

    Richard Wagner

    Branky a nahrávky: 8. Stehlík (Milfait) – 28. Kubeš (Jonáš, Chalupa), 40. Kubica (Marek), 59. Kubica


    HC Rebel Havlíčkův Brod: Dolejš (Opršal) – Kolafa, Jank, Drtina, Vágner, Semrád, Korím, Zítka – Havel, Polodna "A", Musil – Rytnauer "C", Endál, Berger – Dvořáček, Semorád, Maliník – Chlubna, Stehlík, Milfait. Trenér: Mička.
    Medvědi Beroun 1933: Cikánek (Šimboch) – Jebavý, Šenkeřík, Špelda "C", Kolařík, Chalupa, Dresler, Sklenička, Matějka – Marek, Kubica, Vrdlovec – Jonáš, Hrdel "A", Kubeš – Malý, Stromko "A", T. Půlpán – A. Půlpán, Šteiner, Babka. Trenér: Novák.

    Rozhodčí: Stanislav Mertl – Václav Guth, David Rittich

    Diváci: 732
    bahis siteleri