Karlovy Vary – HC Sparta Praha Sledge 2:0 (kon.) | SHK Mustangové – Zlín sledge 3:4 (kon.) | SOHO Olomouc – Studénka Sledge 8:0 (kon.)
konec
SKV Sharks Karlovy Vary
2:0 (2:0, 0:0, 0:0)
HC Sparta Praha Sledge
Sobota 04.01.2014, 12:00 • Zimní stadion Ostrov. • Česká para hokejová liga
Partner:
     
    To je z dnešního onlajn přenosu vše, u toho dalšího se s vámi těším na shledanou. (13:56:10)
     
    Domácí dnes Spartu přehráli poměrně snadno a výsledek 2:0 je nakonec pro hosty ještě hodně mírný. Sparta dnes po celou dobu zápasu tahala za kratší konec a jen díky skvělému Vápenkovi v bráně neprohrála větším rozdílem.
     
    45:00
    Konec zápasu.
     
    44:34
    Domácí jsou v plném počtu, i v oslabení se ale pouštěli do útoku!
     
    42:34
    Vyloučen domácí Miroslav Hrbek na dvě minuty za podražení, hosté si zahrají přesilovou hru.
     
    30:01
    Začala třetí třetina.
     
    Druhá třetina nabídla stejný obraz hry, jako ta první. Karlovy Vary jsou lepší, tlačí svého soupeře, ten se pouze brání. Spartu však zatím "drží" skvělými zákroky v bráně gólman Vápenka. Třetí třetina začne po úpravě ledové plochy.
     
    30:00
    Druhá třetina skončila.
     
    24:55
    Hosté v plném počtu.
     
    22:25
    Vyloučen hráč Sparty Jiří Raul na dvě minuty za podražení. Při ponechané výhodě měl velkou šanci junior Žraloků Karel Wágner, ale brankář Sparty Michal Vápenka vyznamenal.
     
    15:01
    Začala druhá třetina.
     
    První třetina se nesla v karlovarské režii. Domácí měli mnoho šancí, dali dvě branky a ještě k tomu Geier nastřelil tyčku! Sparta si vypracovala jedinou vážnou možnost, ale Zdeněk Krupička ji neproměnil. Druhá třetina začne po krátké přestávce bez úpravy ledu.
     
    15:00
    První třetina skončila.
     
    13:11
    Žraloci právě vstřelili branku!
    Svou převahu korunují Žraloci druhou trefou, kterou po rychlém protiútoku přidal umístěnou střelou z pravého kruhu pro vhazování JIŘÍ BERGER. Asistence: JIří Forgo a Michal Geier.
     
    05:17
    Žraloci právě vstřelili branku!
    Domácí od úvodu zatlačili soupeře a využívají první z mnoha šancí, když se JIŘÍ BURGER prosazuje u tyče po přihrávce Hrbka zpoza branky. Asistence: Miroslav Hrbek.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Vítejte u on-line přenosu utkání 6. a závěrečného dvoukola České sledge hokejové ligy. Budeme přinášet změny stavu a důležité události. Karlovarští Sharks hostí od 12:00 pražskou Spartu a bude se bojovat o výhodu domácího ledu pro play-off. Oba týmy totiž na sebe s jistotou narazí jen o týden později v semifinále. Druhé Karlovy Vary mají na třetí Prahu náskok dvou bodů a nadcházející víkendový vzájemný dvojzápas určí, kdo si díky lepšímu umístění v základní části zahraje rozhodující semifinálové momenty před vlastními diváky.

    Jan Chlubna

    Branky a nahrávky: 6. Berger (Hrbek), 14. Berger (Forgo, Geier)


    SKV Sharks Karlovy Vary:
    HC Sparta Praha Sledge:
    thejrc.org