Česko – Norsko 5:1 (kon.) | Slovensko – Francie 2:4 (kon.)
konec
Česko
5:1 (2:0, 2:0, 1:1)
Norsko
Čtvrtek 17.04.2014, 18:00 • Havlíčkův Brod • Reprezentace
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Fanoušci si užívají společně s českými reprezentanty další vítězství. Ode mě je to pro dnešek vše, děkuji vám za pozornost během obou přátelských utkání a přeji vám hezký zbytek večera. Ze zimního stadionu v Kotlině zase někdy na počtenou. (20:23:16)
     
    Střely na branku ve 3. třetině (celkem):

    Česko – 11 (30)
    Norsko – 11 (18)
     
    Nejlepší hráči zápasu:

    Česko – Lukáš Radil (útočník)
    Norsko – Mats Hansen (útočník)
     
    Je konec. Třetí třetina skončila nerozhodně 1:1, když se z tábora Čechů trefil Tomáš Zohorna a z Norů byl úspěšný Ken Andre Olimb. Češi nakonec slaví zcela zaslouženě vítězství 5:1 a i nadále jsou stoprocentní v rámci série Euro Hockey Challenge.
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    59:51
    Češi ještě zaujali útočné postavení.
     
    59:37
    Puk se stěhuje z jedné strany hřiště na druhou, obě obrany v čele s gólmany jsou pozorné.
     
    59:05
    Češi rozjíždějí akci z obranného pásma, celá Kotlina vyprovází poslední minutu zápasu bouřlivým potleskem.
     
    58:50
    Steffen Thoresen (NOR) – 2 minuty – sekání.
     
    57:45
    Norsko právě vstřelilo branku!
    Tak přeci jen se hosté ze Skandinávie dočkali čestného zásahu, při přesilovce předvedli opravdu oku lahodící akci! Per-Age Skroder před brankovištěm přiťukl puk na vedle stojícího KENA ANDREHO OLIMBA, který už měl lehkou úlohu poslat z mírného úhlu puk za bezmocného brankáře Kováře, který se nemohl stihnout přesunout! Asistence: Per-Age Skroder, Mathis Olimb.
     
    57:17
    Pěkný pas obdržel na vrchol kruhů Nicolai Bryhnisveen, který se bez dlouhého otálení v mohutném nápřahu opřel do puku, který doplachtil do Kovářovy náruče. Bohumil Jank (CZE) je vyloučen za hákování.
     
    57:05
    Kotlinou se rozléhá pokřik "Češi!". Havlíčkobrodští fanoušci si ještě chtějí užít, že mohou na vlastní oči přihlížet české reprezentaci.
     
    57:05
    Česká reprezentace se nedokázala probít do útočného pásma, puk sem poslala, ale jen za cenu odpískaného zakázaného uvolnění. Češi si berou oddechový čas.
     
    56:57
    Norsko už je v plném počtu a nyní se mu povedlo získat puk do své moci.
     
    56:26
    Robert Kousal nahodil z pravého kruhu kotouč před branku. Brankář Haugen kus černé gumy vyrazil betony před sebe, ale dříve, než stihli Tomáš Nosek a Lukáš Radil dorážet, ukryl puk pod rukavicí.
     
    56:10
    Atmosféra je v Kotlině opravdu vynikající, fanoušci se dobře baví a stadionem obíhají i mexické vlny.
     
    55:54
    Norsko se ocitlo pod ustavičným a silným tlakem.
     
    55:30
    Skandinávci jsou hodně zodpovědní, Češi to mají hodně těžké. Ani s jedním mužem v poli navíc zatím nedokázali rozebrat soupeřovu defenzivu.
     
    55:10
    Martin Růžička vyslal z prostoru na vrcholu kruhů štiplavou dělovku, ale brankář Haugen těžil ze svého postavení a puk vyrazil svými betony do bezpečí.
    Marken.cz

    Ladislav Vácha

    Branky a nahrávky: 2. Nosek (Jank, Mozík), 11. Valský (Smoleňák), 35. Jank (Radil, Mozík), 39. Zaťovič (L. Kovář), 49. Zohorna (Kousal, Růžička) – 58. K. A. Olimb (Skroder, M. Olimb)


    Česko: Jakub Kovář (Francouz) – Linhart, Jan Kolář "A", Jank, Mozík, Kudělka, L. Kovář, Gulaši, Vitásek – Kašpar "A", Zohorna, Růžička – Nosek, Kousal, Radil – Smoleňák "C", Vincour, Valský – Zaťovič, Filippi, Pohl – Svačina. Trenér: Vladimír Růžička.
    Norsko: Haugen (Johansen) – Norstebo, Trygg, Bryhnisveen, Rindal, Oksnes, Saxrud Danielsen, E. Froshaug – M. Olimb, K. A. Olimb, Skroder "A" – Hansen "C", Roest, Jacobsen – Martinsen, Stene, Thoresen – M. Froshaug, Forsberg "A", Dahlstrom – Djupvik Lovlie. Trenér: Roy Johansen.

    Rozhodčí: Hradil, Polák – Hlavatý, Tošenovjan

    Diváci: 3014
    bahis siteleri