Hr. Králové – Kladno 0:4 (kon.) | Jihlava – Pardubice 3:5 (kon.) | Most – Kert Park Praha 5:2 (kon.)
Karviná – Letohrad 5:2 (kon.) | Plzeň – Vlašim 2:0 (kon.)
konec
HBC Most
5:2 (1:1, 2:1, 2:0)
HC Kert Park Praha
Sobota 19.04.2014, 15:00CROSSDOCK Extraliga
     
    45:00
    Konec zápasu. (16:53:53)
     
    34:39
    Most právě vstřelil branku!
    A domácí jdou do tříbrankového vedení. HULÍN se dostal na brankovišti k dorážce a zvýšil tak na 5:2. Bez asistence.
     
    32:00
    Most právě vstřelil branku!
    A nyní už je to o dvě branky. Střelou od modré mezi betony se prosazuje TOMÁŠ CHYBA. Asistence: Petr Koudelka a Aleš Kypet.
     
    30:01
    Začala třetí třetina.
     
    30:00
    Druhá třetina skončila.
     
    29:09
    Most právě vstřelil branku!
    A Most se dostává zpátky do vedení! SLAVOMÍR ŠVANCAR dostal přihrávku napříč pásmem od Koudelky a střelou nad lapačku posílá domácí do jednobrankového vedení. Asistence: Petr Koudelka.
     
    28:36
    Most právě vstřelil branku!
    A máme vyrovnáno! Dvojnásobná přesilovka v podání domácích byla využita. Švancar našel před brankou nabíhajícího ALEŠE KYPETA, který zakončoval do odkryté klece. Asistence: Slavomír Švancar.
     
    22:03
    Kert Park právě vstřelil branku!
    A hosté otáčejí průběh zápasu na svoji stranu. Krůček nahazoval míček od modré, a před brankou toto nahození perfektně tečoval LUKÁŠ ŠTOULA. Asistence: Jiří Krůček.
     
    15:01
    Začala druhá třetina.
     
    15:00
    První třetina skončila.
     
    13:57
    Kert Park právě vstřelil branku!
    Pražané vyrovnávají! Hosté sehráli pohlednou akci po které se prosazuje LUDĚK HRADECKÝ střelou pod víko. Asistence: Petr Michetsliger.
     
    06:38
    Most právě vstřelil branku!
    Domácí jdou do vedení! Ve skrumáži před brankou se nejlépe zorientoval RADEK PROCHÁZKA a posílá svůj tým do vedení. Bez asistence.
     
    Omlouváme se za technické problémy.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Úvodní sestavy:

    HBC Pento Most: Brem (Soukup) – Čížek, Málek, Koudelka, Chyba, Valenta, Proks – Hulín, Bruštík, Procházka – Kypet, Svančar, Černý – Kopýtko, Plachy, Richter – Krajíček, Lipert

    HC Kert Park Praha: Mikl (Sup) – Sikora, Adam, Pospíšil, Michetschliger, Rozenberg, Pavlík – J. Krůček, M. Krůček, Hradecký – Krtička, Kočka, Myslivec – Kuna, Korynta, Janoušek – Toula

    Rozhodčí: Kettner – Zahora.
     
    V dalším kole nadstavby přivítá po základní části šestý HBC Pento Most třetí tým tabulky Kert Park Praha. V úvodním kole nadstavby oba celky prohrály, Pražané nestačili doma na Hr. Králové, kterému podlehli 2:4. Pento zase neuspělo na hřišti kladenského Alpiqu, kde prohrálo 3:1. V jarním vzájemném duelu vyhrál Kert Park v Mostě 1:3, když až do 42. minuty prohrával 1:0. Pento tedy evidentně bude toužit po odvetě. Pokud budou chtít oba týmy myslet na postup do semifinále, nemůžou si dovolit druhou prohrou v řadě. V Mostě tedy půjde o hodně.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 15:00.

    Jiří Rybář

    Branky a nahrávky: 7. Procházka, 29. Kypet (Švancar), 30. Švancar (Koudelka), 32. Chyba (Koudelka, Kypet), 35. Hulín – 14. Hradecký (Michetsliger), 23. Štoula (Krůček)


    HBC Most: Brem (Soukup) – Čížek, Málek, Koudelka, Chyba, Valenta, Proks – Hulín, Bruštík, Procházka – Kypet, Svančar, Černý – Kopýtko, Plachy, Richter – Krajíček, Lipert
    HC Kert Park Praha: Mikl (Sup) – Sikora, Adam, Pospíšil, Michetschliger, Rozenberg, Pavlík – J. Krůček, M. Krůček, Hradecký – Krtička, Kočka, Myslivec – Kuna, Korynta, Janoušek – Toula

    Rozhodčí: Kettner – Zahora
    bahis siteleri