Košice – Slovan Bratislava 0:2 (kon.) | Trenčín – Dunajská Streda 3:0 (kon.) | Žilina – Nitra 3:0 (kon.)
Myjava – Senica 2:0 (kon.)
konec
TJ Spartak Myjava
2:0 (0:0)
FK Senica
sk Sobota 19.04.2014, 19:00 • Spartak Myjava, Myjava • Niké liga
Předzápasové kurzy
     
    Je dobojované!
    V druhom polčase tohto zápasu boli jasne aktívnejší hráči domáceho Spartaku Myjava, ktorí sa hneď v 59. minúte po jednoduchej akcii – centri Pekára a hlavičkovom zakončení v znení Pavla Kosíka dostali do vedenia. Následne v 84. minúte skóroval Černáček, ktorý sa dostal k odrazenej lopte po rohovom kope a svojou delovkou z tesnej blízkosti nedal gólmanovi Šullovi žiadnu šancu!

    Myjavčania v dnešnom zápase dokázali dobehnúť trojbodové manko na tretiu Senicu a v tabuľke Corgoň Ligy sa to ešte poriadne zamieša.

    Dovidenia pri ďalších online prenosoch zo slovenskej Corgoň Ligy.
    Lúči sa s Vami Tomáš Kovalský. (20:54:11)
     
    90+4
    Koniec zápasu.
     
    90+3
    Z veľkej vzdialenosti tvrdo pálil domáci Marček, no jeho delovka napokon neohrozila pozorného gólmana Šullu, ktorý síce s problémami, ale loptu skrotil vo svojom náručí.
     
    90+2
    Peter Pavlík bol v súboji s jedným z myjavských hráčov mierne napadnutý a napokon padol na trávnik s bolesťami v oblasti brucha. Po krátkej chvíli sa však pozviechal a pokračuje v hre.
     
    90+1
    Hosťujúci hráč Jakub Kosorin obdržal jasnú červenú kartu za hrubú urážku na adresu hlavného rozhodcu Trutza, ktorý si toto jednoducho nenechal.
     
    90
    Nadstavovať sa budú tri minúty!
     
    Dnešné stretnutie sleduje 2573 divákov.
     
    90
    Záver zápasu sa blíži veľmi rýchlo a Seničania pravdepodobne už nemajú šancu na zisk akéhokoľvek bodu z tohto zápasu. Myjavčania kombinujú na polovici súpera bez väčších problémov.
     
    89
    Domáci tréner posiela na trávnik aj posledné striedanie. Namiesto Erika Daniela nastupuje do hry Roland Šmahajčík.
     
    88
    Piroska vybojoval pre svoj tím loptu na rohovom kope z pravej strany. Ten bol zahrávaný nakrátko, následne si však Seničania nerozumeli a loptu stratili. Do útoku smeruje opäť Myjava.
     
    87
    Domáci tréner Dorňák posiela na trávnik aj druhé striedanie. Namiesto Štefana Pekára nastupuje do hry Denis Duga.
     
    86
    Seničania sa snažia v závere druhého polčasu vymyslieť ešte niečo zaujímavé, no zatiaľ sa im v tom veľmi nedarí. Myjavčania sú naladení na skvelej hernej vlne a výhru už len tak nepustia.
     
    85
    Senický tréner posiela na trávnik aj posledné striedanie v dnešnom zápase. Namiesto Hiaga de Oliveiru nastupuje do hry Samuel Mráz.
     
    84
    Myjava dala gól!
    Domáci futbalisti sa po skvelom zahraní rohového kopu z pravej strany dostávajú do dvojgólového vedenia! Po skvelom centri sa lopta poodrážala od hláv hráčov oboch tímov a následne sa dostala pred nebráneného myjavského kapitána – MARTINA ČERNÁČKA, ktorý svojou delovkou bez problémov skóroval.
     
    83
    Aj domáci tréner Radúz Dorňák posiela na trávnik prvé striedanie. Namiesto jediného strelca Pavla Kosíka nastupuje do hry Urgela.
     
    82
    Myjavčania mali k dispozícii rohový kop na ľavej strane, ktorý zahrali nakrátko a napokon sa usadili pred senickou šestnástkou, kde sa snažia niečo zaujímavé vymyslieť. Po centri od Kosíka sa však lopta zblokovala opäť pred hráčov Myjavy.
     
    81
    Cez stred sa veľmi dobre presúval aktívny Pekár, no napokon sa pri ňom pristavil pozorný Jirásek, ktorý ho svojim sklzom bez väčších problémov zastavil. Následne útočia aktívni Seničania.
     
    80
    Na druhej strane sa do zakončenia z ťažkej pozície na pravej strane dostal Kosík, no jeho tvrdá strela skončila len v moci gólmana Šullu, ktorý bez problémov upokojil tempo hry.
     
    79
    Slinkin sa rýchlo presúval po pravej strane, následne sa mu však lopta zaplietla pomedzi nohy a následne zašla až za bránu gólmana Solničku, ktorý zasahovať nemusel.
     
    78
    Kosorin sa s loptou uvoľnil na ľavej strane, no pozorný Kumančík ho svojim sklzom od lopty bez problémov a zároveň čistým spôsobom odstavil. Seničania pridávajú na ofenzívnej aktivite.

    Branky: 59. Kosík (Pekár), 84. Černáček

    Karty:   76. Pekár (MYJ) – 38. Hiago (SEN)   90+1. Kosorin (SEN)


    TJ Spartak Myjava: Solnička – Kumančík, Kosík (83. Urgela), Pekár (87. Duga), Černáček (C) – Šulek, Častulín, Bílovský, Marček – Daniel (89. Šmahajčík), Siva.
    Náhradníci: Belic – Neoveský, Beňo, Oršula, Šmahajčík, Urgela, Duga.

    FK Senica: Šulla – Pavlík, Hiago (85. Mráz), Irobiso, Kalabiška (76. Kosorin) – Slinkin, Mazáň, Gava, Opiela – Ventúra (64. Jirásek), Piroska (C).
    Náhradníci: Kamesch – Komara, Filípek, Ferenčík, Mráz, Jirásek, Kosorin.

    Rozhodčí: Richard Trutz – Peter Bóllo, Rastislav Žákech

    Diváci: 2573
    thejrc.org