Osasuna – Valencia 1:1 (kon.) | Levante – Getafe 0:0 (kon.) | Real Sociedad – Espanyol 2:1 (kon.)
konec
Levante UD
0:0 (0:0)
Getafe CF
Sobota 19.04.2014, 18:00 • Estadio Ciudad de Valencia, Valencia • Španělská LaLiga
Předzápasové kurzy
     
    Je dobojováno. Herní projev obou družin se ve druhé půli příliš nezlepšil. Na trávníku se navíc přiostřilo, což vyústilo v červenou kartu hostujícího Alexise. Ani početní převaha Levante ale nepřinesla branku. Utkání tak skončilo smírně 0:0. Já vám děkuji za pozornost a u dalšího on-line přenosu nashledanou!

    Střely na branku: 2:4 (19:50:14)
     
    Konec zápasu.
     
    90+2
    El Adouův centr se snesl za hostující bránu. César se postará o odkop.
     
    90+1
    López se po pravé straně prohnal až do velkého vápna, kde ale narazil na Rafu. Utkání směřuje ke spravedlivé remíze.
     
    90
    K řádným devadesáti minutám se budou nastavovat rovné tři.
     
    90
    V poslední minutě základní hrací doby se vydal kupředu Sammir. Útočník Getafe se vypálit nedokázal, defenziva Levante jej ihned odzbrojila.
     
    88
    Domácí se snaží strhnout utkání ve svůj prospěch, což se jim ale zatím vůbec nedaří. Útočné snahy jsou spíše křečovité.
     
    87
    Veškeré snažení ve velkém vápně kazí Levante hra rukou. Hlavní sudí si celé situace dobře všiml a přerušil hru. O rozehrávku se postará César.
     
    85
    Další pokus o ofenzivu maří pozorný López. Getafe zatím početní převaze soupeře odolává na výbornou.
     
    84
    Levante se dralo do rychlého útoku, který ale zmařila špatná přihrávka Barrala. Diop balon si na hrací ploše zastihl, defenziva Getafe se již ale stihla vrátit.
     
    82
    Volný kop Levante se sice snesl do vápna, příliš nebezpečí zde ale nenatropil. Getafe střídá. Místo Sarabii přichází na hrací plochu Valera.
     
    81
    Getafe bude dohrávat o deseti! Alexis (GET) se u levé postranní čáry provinil proti regulím. Zatažení soupeře za dres znamená druhou žlutou kartu a tím pádem také odchod do sprch.
     
    79
    Hosté se pokusili poslat svůj out až do pokutového území. Zastavil je ale hvizd arbitra, který spatřil nedovolený zákrok útočící družiny.
     
    78
    Getafe mělo po sražené přihrávce k dispozici rohový kop. Naložilo s ním ale prachbídně, Vyntra centr ihned zblokoval. Hosté tak budou pouze vhazovat.
     
    77
    Sarabia zahrával po nedovoleném zákroku volný kop, který ale nepřinesl Levante téměř žádné nebezpečí, balon získal do své moci Navas.
     
    75
    Na hlavu El Zhara se snesl z levé strany dlouhý balon, který ale ale domácí forvard neumístil mezi tři tyče. Stále čekáme na úvodní branku utkání.
     
    74
    Navas nyní silně podcenil letící balon, který se dostal až za domácího brankáře. Naštěstí pro Levante se jej chopil pozorný Vyntra.
     
    72
    Rychlý útok Getafe končí postavením mimo hru, které neuniklo pozornému pomeznímu arbitrovi. O rozehrávku se postará Navas.
     
    71
    Poslední výměna sil v podání Levante, Xumetru nahradí v poli El Zhar.

    Libor Kucza

    Branky:

    Karty:   20. García Juanfran (LVN), 39. Simão (LVN), 52. Xumetra (LVN), 67. Barral (LVN) – 51. Sarabia (GET), 56. Escudero (GET)   81. Alexis (GET)


    Levante UD: Navas – D. Navarro (26. El Adoua), Vyntra, García Juanfran (C), P. López – Diop, Rubén García, Xumetra (71. El Zhar), Simão – V. Casadesús (58. Babá), Barral.
    Náhradníci: Javi Jiménez – El Zhar, da Silva Pinto, Sissoko, Á. Rodríguez, Babá, El Adoua.

    Getafe CF: César – Alexis, López, Rafa (C), Escudero – Lacen, Sarabia (82. Valera), León (61. D. Castro), J. Rodríguez – Colunga, Marica (70. Sammir).
    Náhradníci: Codina – Lago, Valera, D. Castro, Sammir, Míchel, Mosquera.

    Rozhodčí: Delgado – Ríos, Huerga

    Diváci: 15 000
    bahis siteleri