Malaga – Villarreal 2:0 (kon.)
konec
Malaga CF
2:0 (1:0)
Villarreal CF
Pondělí 21.04.2014, 22:00 • Estadio La Rosaleda, Málaga • Španělská LaLiga
Předzápasové kurzy
     
    Je dobojováno. Domácí ve druhé půli zásluhou Dardera přidali další branku, následně si vedení navzdory vyloučení Amrabata zkušeně pohlídali a zvítězili 2:0. Villarreal nepřijel na Estadio La Rosaleda v nejlepším rozpoložení, což bylo vidět od první minuty. Body si zcela spravedlivě odnáší lepší celek. Já vám děkuji za pozornost a u dalšího on-line přenosu nashledanou!

    Střely na branku: 4:1 (23:51:46)
     
    Konec zápasu.
     
    90+2
    Hosté jsou velmi frustrovaní, Pereira si navíc pomohl útočným fauelm. Fotbalisté ve žlutém by se již raději viděli v kabině.
     
    90+1
    Centr hostí končí opět u Caballera. Villarreal sice kombinuje na útočné polovině, s brankovými příležitostmi je to však horší.
     
    90
    K základní hrací době duelu budou nastaveny rovné tři minuty. Domácí zatím početní deficit nikterak nepociťují.
     
    89
    Další centr do vápna byl odvrácen pohotovou obranou Málagy. Villarreal nadále nemůže nalézt na domácí recept. Utkání se blíží ke svému konci.
     
    88
    Domácí využívají i poslední možnost střídání. Z "placu" odchází střelec úvodní branky, tedy Roque Santa Cruz, nahradí jej Rescaldani.
     
    86
    Torres si naskočil na centr z levé strany, ovšem hlavička záložníka hosté zamířil mimo tři tyče. Villarreal je tak stále blíže překvapivé porážce.
     
    85
    Z nastalé situace se dobrou ranou prezentoval Angeleri. Obránce Málagy však zamířil těsně nad branku Villarrealu. Asenjo se za pumelicí pouze otočil.
     
    84
    Santa Cruz se prohnal až do pokutového území, kde byl skluzem zastaven. Costa však vše provedl dle regulí. Následný rohový kop domácí neprovedli optimálně.
     
    83
    Další akci žluté ekipy navíc maří postavení mimo hru, po kterém bude rozehrávat Caballero. Domácí brankář si zatím příliš nezachytal.
     
    82
    Villarreal je v držení míče, dopředu se mu ale nedaří dostat. Málaga k utkání přistoupila velice svědomitě.
     
    81
    Pereira se dostal až do vápna, kde hledal nabíhajícího Costu. Přihrávka vša byla nepřesná, u balonu jsou znovu domácí, kteří střídají. Místo Samuela naskočí na trávník Eliseu.
     
    79
    Rohový kop hostí žádné větší vzrušení nepřinesl, Pina balon pouze prodloužil do zámezí. Asenjo se postará o uvedení míče do hry.
     
    78
    Samuel dlouho srdnatě bojoval s Musacchiem, nakonec si však dle sudího Álvareze pomohl nedovoleným způsobem. Rozehrávat tak bude Villarreal, kterému zbývá i s nastavením zhruba čtvrthodinka.
     
    77
    Dlouhý centr Samula skončik mimo hrací plochu, Santa Cruz neměl nárok balon zastihnout. Přesto svému spoluhráči zatleskal.
     
    75
    Přesto ale nadále útočí domácí. Volný kop z levé strany ale nebezpečí nepřinesl. Uvidíme, kterak krušné pro domácí závěrečné minuty budou.
     
    73
    Amrabat (MLG) poté zahájil rychlý protiútok, který končí pádem domácího záložníka. Hlavní sudí ale trestá červenou kartou hráče s číslem 23, Amrabat tak musí do sprch. Neodpustil si zřejmě ostřejší slovo směrem k arbitrovi.
     
    72
    Rohový kop hostující družiny se snel na hlavu Piny. Záložník Villarrealu ale hlavičkoval nepřesně, u balonu jsou tak opět fotbalisté Málagy.

    Libor Kucza

    Branky: 6. Santa Cruz (Samuel), 53. Darder (Amrabat)

    Karty:   43. Samuel (MLG), 64. Ferreira (MLG), 71. Camacho (MLG) – 15. Aquino (VLR), 48. Musacchio (VLR), 71. Pina (VLR)   73. Amrabat (MLG)


    Malaga CF: Caballero – Gámez, Ferreira, Antunes, Angeleri – Camacho, Duda (C) (70. Portillo), Darder, Amrabat, Samuel (81. Eliseu) – Santa Cruz (88. E. Rescaldani).
    Náhradníci: Kameni – Portillo, Jakověnko, Pérez, Eliseu, E. Rescaldani, Juanmi.

    Villarreal CF: Asenjo – M. Gaspar, Musacchio, Pantić, J. Costa – Pina, Cani (54. Ó. Torres), Trigueros (46. G. dos Santos), Aquino, B. Soriano (C) – Perbet (65. Jonathan Pereira).
    Náhradníci: Juan Carlos – Jokić, Paulista, Ó. Torres, M. Gómez, G. dos Santos, Jonathan Pereira.

    Rozhodčí: Álvarez – Gallego, Barranco

    Diváci: 15 789
    bahis siteleri