Olomouc – Brno 2:3 (kon.) | Třinec – Ostrava 1:2 (kon.)
konec
FK Třinec
1:2 (1:0)
FC Baník Ostrava
Středa 23.04.2014, 16:00 • Stadion Rudolfa Labaje, Třinec (kapacita: 2200 míst) • Juniorská liga
     
    V tabulce se Baník posune vpřed, a to konkrétně na 8. místo. Třinec zůstane na 18. příčce, kterou zastával i před utkáním. V dalším kole čeká na svěřence kouče Papugy výjezd do Pardubic, ve stejný den, tedy v pondělí 28. dubna, bude Baník Ostrava hostit pražské Bohemians 1905. Já se s vámi pro dnešek loučím, přeji příjemný středeční večer a někdy příště na počtenou! (17:54:52)
     
    Utkání je u konce, Baník Ostrava dokázal nepříznivý vývoj skóre otočit a nakonec bere tři body. Třinec držel po půli hubený náskok, o který přišel v 59. minutě po průniku Krmenčíka, který se protáhl mezi obránci, obešel Bruka a vyrovnal. Ostravané byli i nadále aktivnějším mužstvem a další příležitosti měli Tobiáš s Novákem, kteří však svůj tým do vedení neposlali. Třinečtí zahodili dobrou příležitost v podobě nepřímého kopu a v 83. minutě podruhé inkasovali. Bruk neudržel střelu Tobiáše a Novák dostrkal míč do sítě. V posledních minutách si hosté náskok pohlídali a zaslouženě povezou do Ostravy tři body.
     
    Konec zápasu.
     
    90+1
    Rozhodčí nastavuje nad rámec základní hrací doby pouze jednu minutu. Králíček navíc na útočné polovině fauloval jednoho z hostí.
     
    90
    Hála přihrál hlavou jen Čechovi, který tak dostal možnost opět balon zatáhnout co nejdále od vlastní branky. Míč je znovu u Bruka.
     
    89
    Ostravané ušetřili cenné sekundy na útočné polovině a teď už se zase zatahují na vlastní půlku. Odkopem rozehraje gólman Bruk.
     
    88
    Bulawa přihrál Brukovi a ten bude nakopávat balon dopředu. Domácí ztratili své vedení a touží alespoň bodu, do konce zbývají jen minuty.
     
    87
    Třinec se sympaticky snaží Baník tlačit k jeho pokutovému území, ale Ostravané se zatáhli do defenzivního bloku.
     
    86
    Ve hře už nepokračuje ani Dennis Christu, kterého na hřišti nahradil Daniel Kufa.
     
    86
    Namísto Michala Jance nastoupil mladý David Králíček.
     
    85
    Dnešní utkání sleduje 120 diváků, kteří uvidí také další dvojité střídání Třince, který bude střídat počtvrté a popáté.
     
    84
    Baník pokračuje s míčem na kopačkách a chce si vítězství pojistit. Třinec by mohl skórovat nejspíš jedině po chybě někoho z Ostravanů.
     
    83
    Baník právě vstřelil branku!
    Baník Ostrava převrací vývoj skóre na svou stranu! Bruk neudržel nepříjemnou střelu Tobiáše, míč mu poskakoval po zádech, až jej do sítě dostrkal MAREK NOVÁK! Trochu šťastná branka je však pro hosty zcela zasloužená – 1:2!
     
    82
    Voves na polovině hřiště přiklouzal do souboje s L. Kundrátkem pozdě a musel ho faulovat. Sudí nakonec žlutou kartu nevytáhl.
     
    81
    Třinečtí využívají možnosti střídání dnes již potřetí. Radek Hála na trávníku vystřídal Marka Kyselého.
     
    80
    Po pěkné kombinační akci vrátil míč pod sebe na Švábíka Trajkovski, ale prvně jmenovaný zakončoval do prostoru, kde stál gólman Šrom.
     
    79
    Kyselý přistrčil Vovesovi, ten ale hostující zeď nepropálil. Třinec však pokračuje v krátkodobém obléhání ostravského vápna.
     
    78
    Po přihrávce P. Kundrátka vzal míč do rukou brankář Šrom a rozhodčí situaci posoudil jako malou domů! Třinec rozehraje nepřímý kop zhruba z deseti metrů!
     
    77
    P. Kundrátek se o něco později ke kýžené střele protlačil, ale míč tečoval a zpomalil Bulawa, takže Bruk mohl vyrazit na roh. Ten rozehrál L. Kundrátek jen do rukavic třineckého brankáře.

    Ondřej Zoubek

    Branky: 20. Voves – 59. Krmenčík, 83. Novák

    Karty:   14. Švábík (TRI) – 29. Mensah (OVA), 51. Krmenčík (OVA)


    FK Třinec: Bruk – Kalfas (68. Trajkovski), Bulawa, Velner, Machala – Švábík, Voves (C), Kyselý (81. Hála), Janec (86. Králíček) – Dedič (68. Roman), Christu (86. Kufa). Trenér: Kamil Papuga.
    Náhradníci: Galusik – Roman, Trajkovski, Hála, Kufa, Králíček.

    FC Baník Ostrava: Šrom – Byrtus (C), Honiš (16. Novák), Stronati, Malcharek – Mensah (46. L. Kundrátek) – P. Kundrátek, Půda (46. Tobiáš), Šichor, Čech – Krmenčík (63. Šašinka, 72. Opatřil). Trenér: Radomír Korytář.
    Náhradníci: Matějka – Pyclík, Tobiáš, L. Kundrátek, Opatřil, Šašinka, Novák.

    Rozhodčí: Jakub Vojkovský – Radek Kotík, Radim Duda

    Diváci: 120
    bahis siteleri