Real Madrid – Atlético 4:1 (po pr.)
po prodl.
Real Madrid
4:1 (0:1)
Atlético Madrid
Sobota 24.05.2014, 20:45 • Estádio do Sport Lisboa e Benfica, Lisabon, Portugalsko • Liga mistrů
Předzápasové kurzy
     
    Liga Mistrů 2013/2014 napsala dnes večer svou poslední kapitolu, server Onlajny.com vám přinášel všechny zápasy letošního ročníku v podrobných on-line přenosech, a to od úvodních předkol. Děkujeme za pozornost, kterou jste právě skončenému ročníku věnovali a těšíme se opět na shledanou při dalších přenosech, nejen z příštího ročníku Ligy Mistrů! (23:43:22)
     
     
    Fotbalisté Realu Madrid slaví rekordní desáté vítězství v Lize Mistrů (PMEZ) a když už se nezadařilo v ligové soutěži, kde Real skončil "až" třetí, vše vynahradil triumf v Lize Mistrů 2013/2014!
     
     
    Atlético Madrid nedotáhlo svůj sen do konce, byť mu k zisku nejcennější klubové trofeje chybělo jen pár minut v nastaveném čase normální hrací doby. I tak ale tým vedený Diego Simeonem prožil báječnou sezónu, kdy po skvělé jízdě Ligou Mistrů vyhráli i španělskou ligu a prohrát ve finále s Realem Madrid? Žádná ostuda, byť konečné skóre vypadá hrozivě.
     
    Zákroky gólmana Courtoise (Atlético) – 6.
     
    Zákroky gólmana Casillase (Real) – 3.
     
     
    Real Madrid se po dvanácti letech opět raduje z vítězství v Lize Mistrů, Carlo Ancelotti se na hřišti raduje společně s legendou nejen Realu, Zidanem a Bílý balet slaví rekordní desátý triumf v nejprestižnější klubové soutěži!
     
    Konec zápasu.
     
    120+3
    Žlutou kartu dostává Raphaël Varane (Real Madrid CF).
     
     
    120+2
    A pozor, lavička Atlétika nezvládá závěr zápasu a na trávník vnikl jak kouč Diego Simeone, tak další členové realizačního týmu.
     
    120+1
    Také Cristiano Ronaldo dostane žlutou kartu za svlečení dresu.
     
     
    120
    Real právě vstřelil branku!
    CRISTIANO RONALDO bezpečně proměňuje pokutový kop a definitivně tak rozhoduje o tom, že Real Madrid vyhraje tento ročník Ligy Mistrů.
     
    120
    Ronaldo si vymodlil faul v pokutovém území a zakročující Godín dostává žlutou kartu.
     
    120
    Byla nařízena penalta ve prospěch Realu Madrid.

    Martin Dvořák

    Branky: 90+3. Ramos (Modrič), 110. Bale (di María), 118. Marcelo (Ronaldo), 120. Ronaldo (pen.) – 36. Godín (Torres Juanfran)

    Karty:   27. Ramos (REA), 45+1. Khedira (REA), 118. Marcelo (REA), 120+1. Ronaldo (REA), 120+3. Varane (REA) – 27. Raúl García (ATM), 53. Miranda (ATM), 72. David Villa (ATM), 74. Torres Juanfran (ATM), 86. Koke (ATM), 100. Gabi (ATM), 120. Godín (ATM)


    Držení míče: 60 % : 40 %.
    Střely na branku: 12:6. Střely mimo: 9:4.
    Real Madrid: Casillas (C) – Carvajal, Ramos, Varane, Coentrão (59. Marcelo) – Modrič, Khedira (59. Isco), di María – Bale, Benzema (79. Morata), Ronaldo.
    Náhradníci: Diego López – Pepe, Marcelo, Arbeloa, Isco, Illarramendi, Morata.

    Atlético Madrid: Courtois – Torres Juanfran, Miranda, Godín, Filipe (83. Alderweireld) – Raúl García (66. J. Sosa), Tiago, Gabi (C), Koke – D. Costa (9. Adrián), David Villa.
    Náhradníci: Aranzubia – Alderweireld, M. Suárez, C. Rodríguez, Diego, J. Sosa, Adrián.

    Rozhodčí: Björn Kuipers (NED) – Sander van Roekel (NED) a Erwin Zeinstra (NED)
    ocianews.com