Tisková konference HC Kometa Brno (kon.) | Předsezónní tisková konference FC Baník Ostrava (kon.)
Předsezónní tisková konference FC Hradec Králové (kon.) | Předsezónní tis. konf. SK Dynamo České Budějovice (kon.)
Předsezónní tisková konference SK Slavia Praha (kon.) | Předsezónní tisková konference FC Zbrojovka Brno (kon.)
konec
Předsezónní tisková konference SK Dynamo České Budějovice

Středa 23.07.2014, 13:00Tiskové konference
     
    Tisková konference je u konce. (13:19:08)
     
    Aleš Strouha: "Na dnešní tiskové konferenci měl podepsat smlouvu Jiří Kladrubský, ale jeho přestup ze zahraničí je komplikovaný a ještě není možné smlouvu podepsat. Nicméně Jiří Kladrubský je připraven v zákulisí pro otázky novinářů."
     
    Bude brankářskou jedničkou Zdeněk Křížek? Luboš Urban: "Zdeněk odchytal výborný půlrok a byl velkou oporou týmu. Ještě jsem to klukům neřekl, ale je pravděpodobné, že chytat bude Zdeněk Křížek."
     
    Co říká na los kapitán týmu? Ondřej Herzán: "Máme těžký los, to je jasné. Ale na druhou stranu to může být pro nás výhoda, že se od nás toho tolik nečeká. Musíme přetavit nováčkovský entuziasmus a tu pohodu z druhé ligy přenést do SYNOT ligy. Co mohu říci za kabinu, tak se všichni na start sezony moc těší."
     
    Jaké jsou cíle klubu pro nadcházející sezonu? Karel Poborský: "Máme těžký los, to všichni víme. Čekají nás celky, které hrají evropské poháry. Každý bodík, který urveme, bude cenný. Jinak chceme hrát v klidném středu a v první lize se usadili."
     
    Jak je na tom Jaroslav Machovec zdravotně? Luboš Urban: "Měl problémy s třísly a pak ho začala trápit achilovka. Celou přípravu netrénoval, jen někdy vyklusával. Snad se brzy vrátí do plného tréninku."
     
    Proč nevyšla jednání Machovce se Slavií? Martin Vozábal: "Avizovali jsme, že pokud chceme Machovce pustit, tak to pro nás musí být výhodné. Vedla se dlouhá jednání, ale dnes ráno jsme je uzavřeli s tím, že Jarda zítra naskočí do přípravy."
     
    Zítra hraje Liberec v televizi pohár proti Košicím. Budete utkání sledovat a budou ho sledovat i hráči? Luboš Urban: "Utkání bude v televizi, tudíž do Liberce jet nemusíme. O Liberci sbíráme informace už delší dobu a i hráči budou sledovat zítřejší zápas Liberce."
     
    Je ještě varianta, že by někdo přišel? Martin Vozábal: "Do neděle bych chtěl mít v týmu jednoho hráče do základní sestavy."
     
    Jaký bude rozpočet klubu? Karel Poborský: "Rozpočet zůstane stejný jako v loňské sezoně. Někteří hráči mají ve smlouvách, že po postupu se jejich platy zvýší, ale jinak zůstává rozpočet vesměs stejný."
     
    Jaké jsou odchody? Martin Vozábal: "Bárta se vrátil z hostování do Olomouce, Simon Deli se vrátil do Sparty, a i když máme o něj zájem, ale je na testech v zahraničí. Z hostování se vrátili Martin Hála a Martin Hurka. Na roční hostování do Zlína odešel Rastislav Chmelo, který by u nás nedostával tolik šancí. Jaroslav Machovec zůstane na 99% v Dynamu."
     
    Je čas rovnou na otázky novinářů.
     
    Aleš Strouha připomněl, že 9.3.2015 se bude slavit 110 let od založení klubu. Od toho se odvíjí nové logo, které bylo používáno v padesátých letech dvacátého století, a nové retro dresy. Další novinkou je, že i přes postup do nejvyšší soutěže klub zlevnil vstupenky a permanentky.
     
    Aleš Strouha zahájil tiskovou konferenci a přivítal všechny přítomné.
     
    Tiskové konference se zúčastní sportovní manažer Martin Vozábal, generální manažer Karel Poborský, trenér Luboš Urban a kapitán Ondřej Herzán. Celou konferenci bude uvede Aleš Strouha.
     
    Vítejte při sledování z předsezónní tiskové konference českobudějovického Dynama. Ta začíná ve středu ve 13 hodin v tiskovém centru v tribuně na Střeleckém ostrově.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Událost začíná v 13:00.

    Pavel Kortus ml.

    bahis siteleri