Předsezónní tisková konference FK Baník Most 1909 (kon.) | Tisková konference před startem SYNOT ligy (kon.)
konec
Předsezónní tisková konference FK Baník Most 1909

Čtvrtek 24.07.2014, 09:00Tiskové konference
     
    Tisková konference je právě u konce. (10:18:18)
     
    Žádný zástupce médií již nemá další dotaz, a tak je tisková konference po 13 minutách u konce.
     
    Další dotaz na Ing. Stehlíka se jedná Petra Johany, který v klubu končí. "Nedomluvili jsme se s Johanou na nové smlouvě a jsou určité mantinely, kterých je třeba se držet," vysvětluje Stehlík.
     
    A první míří znovu na trenéra Raszyka a jedná se o složení hráčského kádru. "V přípravě bylo v jednu chvíli 36 hráčů, moc se mi líbí několik hráčů z Plzně, kteří ale potřebují dozrát, myslím, že 2-3 by se do kádru dostat mohli.", další dotaz míří na ambice "A" mužstva ve FNL. "Moje představa je, že by bylo výborné hrát střed tabulky," nezastírá Raszyk.
     
    Teď dostávají prostor novináři se svými dotazy.
     
    Nyní se dostává ke slovu také trenér Raszyk, který si pochvaluje rozšíření trenérského kádru o trenéra brankářů a zkušené fyzioterapeuty, kteří se starají o zdraví hráčů.
     
    Ing. Stehlík zmiňuje nové posily, je jich desítka a ještě se čeká na prověřenou a vyzkoušenou posilu z Německa.
     
    Vladimír Hron hned na úvod zmiňuje, že klub se stal farmou Viktorie Plzeň, která do Mostu poslala několik hráčů, zároveň dodává, že Most má také svou farmu v nedalekém Chomutově, divizní celek Loko Chomutov.
     
    Tisková konference je oficiálně zahájena.
     
    Na dnešní tiskové konferenci jsou přítomni Vít Raszyk, hlavní trenér "A" mužstva, Ing. Anton Stehlík, člen představenstva a Vladimír Hron, ředitel komunikace, který za chvíli vše zahájí.
     
    Omluvte prosím technické problémy zaviněné výpadkem internetového připojení. Informace z tiskové konference zaznamenáváme a doplníme zhruba během následující půlhodiny. Děkujeme za pochopení.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Událost začíná v 09:00.

    Jiří Rybář

    thejrc.org