Předsezónní tisková konference FK Baník Most 1909 (kon.) | Tisková konference před startem SYNOT ligy (kon.)
konec
Tisková konference před startem SYNOT ligy

Čtvrtek 24.07.2014, 10:10Tiskové konference
     
    Tisková konference před startem SYNOT ligy skončila a fanoušci se mohou těšit na nové partnery a řadu novinek. Přeji příjemný den! (11:11:48)
     
    Dušan Svoboda: Díky velkému ohlasu na měření kvalit a šikovnosti současné fotbalové generace s tou minulou, které jsme realizovali na jaře pod názvem Souboj generací, jsme se rozhodli, že každý rok přineseme fanouškům atraktivní podívanou. To by měl Souboj plejerů splňovat a já sám se těším, kdo odejde jako vítěz.
     
    Atraktivní podívaná se uskuteční od 27. do 31. října. Hlavní aktéři se střetnou v pěti disciplínách (tvrdost střely, přesnost střely, rychlost s míčem, technika s míčem a brankáři pět penalt). Každý z klubů nominuje do každé kategorie jednoho z hráčů. Fanoušci si v hlasování vyberou elitní tým fotbalových hvězd, který se proti sobě vzájemně postaví.
     
    Zajímavou novinku bude jistě víkend plejerů. Po vzoru kanadsko-amerických soutěží NHL či NBA se chytila i SYNOT liga. Na podzim se hráčský elita vydá na souboj v individuálních disciplínách, které ukáží, kdo je v Čechách nejlepší.
     
    Luboš Koželuh: Máme radost, že se nám podařilo seskupit tak silný mediální pool. Věřím, že společně se postaráme o to, aby se informace ze SYNOT lgy dostaly opravdu ke všem.
     
    Nové partnery má ligový fotbal také na mediální scéně. V televizní oblasti doplní Českou televizi Slovak Sport, v tiskové podobě bude partnerem Deník Sport s MF Dnes, v internetové jejich domény a v rozhlasové Rádio Impuls s Českým rozhlasem.
     
    Luboš Koželuh: Podařilo se nám vytvořit solidní sponzorské zázemí. Hyundai je jeho silným členem, proto je nám potěšením, že se naše spolupráce nadále rozvíjí a prohlubuje.
     
    Dušan Svoboda: Nesmírně si vážíme toho, že jsme stávající spolupráci se značkou Hyundai dokázali rozšířiti i na SYNOT ligu. Bereme to jako signál, že má česká nejvyšší soutěž kvalitu a řada partnerů se ji chce podporovat. Téměř každá evropská soutěž má svého automobilového partnera, proto jsme rádi, že to platí také o SYNOT lize.
     
    SYNOT liga získala významného partnera z automobilové oblasti. Na dvouleté spolupráci se dohodla s korejskou značkou Hyundai, která se stala automobilovým partnerem nejvyšší soutěže. Hyundai Motor Czech poskytne prvoligovým týmům více než 100 vozů.
     
    Dušan Svoboda: Veškeré změny, které jsme před novou sezónou provedli, se snažíme realizovat pro fotbalové fanoušky. Jediným ukazatelem toho, zda děláme správné kroky, je jejich spokojenost, návštěvnost na stadionech či sledovanost televizních duelů. S příchodem nového generální partnera v podobě skupiny SYNOT jsme našli silného spojence, který sdílí naší filozofii.
     
    Začátek konference bude o pár minut zpožděn.
     
    Tiskové konference se zúčastní předseda LFA Dušan Svoboda, ředitel Oddělení profesionálního fotbalu FAČR Ivo Lubas a třetím do party bude Luboš Koželuh, šéf marketingové společnosti STES.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu z tiskové konference před začátkem SYNOT ligy. Konference v hotelu Marriott by měla začít v 10 hodin.

    Daniel Ryl

    bahis siteleri