Senica – Žilina 1:1 (kon.)
konec
FK Senica
1:1 (0:1)
MŠK Žilina
sk Pátek 25.07.2014, 19:30 • FK Senica • Niké liga
Předzápasové kurzy
     
    Zápas sa napokon skončil remízou 1:1 a tímy si body rozdelia. Videli sme dva rozličné polčasy, pretože prvý bol veľmi atraktívny a plný šancí, no druhý spasil iba presný zásah.

    S týmto konštatovaním sa s vami pre dnešok lúčime a prajeme ešte príjemný večer. (21:23:01)
     
    90+3
    Koniec zápasu.
     
    90+3
    Nadstavený čas sa končí a gól už zrejme neuvidíme. Tímy si body rozdelia.
     
    90+2
    Domácim sa ale stalo presne to, čo pred chvíľou ich súperovi! Veľká chyba domácich otvorila priestor Čmelíkovi, ktorý ale na konci akcie trafil iba Šullu.
     
    90+1
    Nadstavovať sa budú tri minúty. Na trávniku sa hra konečne rozhýbala a podobnú štandardku získajú aj domáci hráči.
     
    90
    Tak napokon nie! Žilina rozohrala nakrátko, čo okamžite využil kapitán Piroska. Ten sa ihneď pustil do vápna na druhej strane, no v poslednej chvíli bol zastavený.
     
    89
    Žilina sa asi trochu spamätala a pokúsila sa zaútočiť. Hostia vybojovali štandardku, po ktorej uvidíme center pred bránku.
     
    88
    Zápas sleduje priamo na štadióne 2216 divákov.
     
    87
    Gól z čista jasna napokon priniesol vyrovnanie a vyzerá to tak, že sa body budú deliť. Domáci diváci sú spokojní, tí hosťujúci hromžia, pretože druhý polčas ich tím vôbec nezvládol.
     
    86
    Senica dala gól!

    Je vyrovnané! JAN KALABIŠKA zúžitkoval Piroskov center z pravej strany, ktorý priletel presne na jeho hlavu. Gólman Krnáč sa teraz nechal veľmi jednoducho oklamať, ostal na bránkovej čiare a nemal šancu na zákrok.
     
    85
    Obaja tréneri už využili všetky striedania, no na trávniku stále nevidíme nič zaujímavé. Budeme zvedaví, čo sa bude diať ďalej.
     
    84
    Striedanie v tíme MŠK Žilina: z ihriska odchádza Jakub Paur, prichádza Miroslav Káčer.
     
    83
    Druhá polovica duelu vôbec nie je tak atraktívna ako prvý polčas. Diváci sa poriadne nudia a čakajú na záverečný hvizd.
     
    82
    Na trávniku sa stále nič nemení. Lopta lieta zo strany na stranu, ale chýba nám zakončenie, ktoré by aspoň smerovalo ku priestoru troch žrdí.
     
    81
    Senica sa opäť dostala až ku šestnástke, ale opäť to bolo iba bez strely. Podobne tak aj na opačnej strane po rýchlom Gubovom prechode pri ľavej postrannej čiare, kde zasiahol Pavlík.
     
    80
    Guba sa rozbiehal po ľavej strane a chcel prekvapiť súpera. Pavlík sa ale vôbec nenechal oklamať a všetko pohodlne vyriešil. Čakáme na zaujímavú situáciu zakončenú strelou.
     
    79
    Striedanie v tíme FK Senica: z ihriska odchádza Lukáš Opiela, prichádza Tomáš Komara.
     
    78
    Senica zaútočila po pravej strane. Loptu tam mal na kopačke Mráz, no vôbec si neporadil a spoluhráči mu tiež nepomohli. Z tohto strela ani nemohla byť.
     
    77
    Žilina sa pokúša útočiť. Loptu síce dostala do vápna, ale tam bol pripravený striedajúci Ventúra, ktorý pohotovo odkopol mimo nebezpečného priestoru.
     
    76
    Po kapitánovom centri do vápna sa o nožničky pokúšal Opiela, no jeho akrobatické zakončenie vôbec nemohlo Krnáča ohroziť. Nuda na trávniku pokračuje.

    Veronika Pancuráková

    Branky: 86. Kalabiška – 26. Jelić

    Karty:   64. Piroska (SEN) – 66. Čmelík (ZIL)


    FK Senica: Šulla – Pillár, Mazáň, Pavlík, Hlohovský (71. Mráz) – Opiela (79. Komara), Chvátal, Hušek, Kosorin (46. Ventúra) – Kalabiška, Piroska (C).
    Náhradníci: Junas – Gava, Filípek, Otrísal, Komara, Ventúra, Mráz.

    MŠK Žilina: Krnáč – Piaček, Kadlec, Letić, Škriniar – Paur (84. Káčer), Lupčo, Pečovský (C), Jelić (46. Alves de Oliveira) – Čmelík, Mihálik (73. Guba).
    Náhradníci: Le Giang – Králik, Hučko, Káčer, Škvarka, Alves de Oliveira, Guba.

    Rozhodčí: Michlian – Tomčík, Mikulaj
    thejrc.org