Hokejová Liga mistrů – 2. hrací den (kon.)
konec
Hokejová Liga mistrů – 2. hrací den

Pátek 22.08.2014, 13:00Hokejová Liga mistrů
     
    Přenos byl ukončen. (22:46:41)
     
    22:45
    Druhý hrací den hokejové Ligy mistrů je za námi, z českého pohledu to dnes vyšlo tak na 50 %. Zatímco mistr ze Zlína zvítězil v Berlíně 3:4 po samostatných nájezdech, tak hráči Pardubic nestačili na Linköpings.

    Z mé strany je to pro dnešek vše, loučí se s Vámi Jozef Valenčík. Zítra pro Vás bude samozřejmě připravena další porce přenosů z Ligy mistrů, kterou opět doplní i přenos mapující dění na všech stadionech současně.
     
    22:43
    Pardubickým hra bez brankáře nevyšla a tak vstupují do Ligy mistrů porážkou 2:1. Tím je také ukončen celý program 2. hracího dne.
     
    22:38
    Dvě minuty před koncem třetí třetiny se Pardubice odhodlaly k odvolání brankáře a zkouší to tedy v šesti.
     
    22:32
    Pardubicím zbývá na vyrovnání necelých pět minut a utkání, které navštívilo 6127 diváků jistě nabídne ještě dramatickou zápletku.
     
    22:28
    Skončilo také utkání v Nottinghamu, kde Panteři sice ve druhé třetině dotáhli dvoubrankové manko, ale v té třetí Lukko Rauma opět odskočila a zvítězila 2:4.

    Posledním rozehraným utkáním dnešního dne tak zůstává souboj Linköpingu s Pardubicemi.
     
    22:27
    Kloten zkoušel v závěru utkání hru v šesti a dokonce devět vteřin před koncem dostalo HV71 trest za příliš mnoho hráčů na ledě, ale to již bylo příliš pozdě. Švédský tým tak zvítězil nad Klotenem 3:2 a připisuje si tak plný počet bodů z tohoto utkání.
     
    22:20
    Pardubice však velmi rychle dokázali snížit skóre a jsou tak zpět ve hře, do úniku se dostal Radoslav Tybor, který rychlou střelou nedal Högbergovi šanci.
     
    22:14
    V dalších utkáních opět padají branky, Nottingham se zřejmě vrátil ke hře z první třetiny a na finskou Lukko Raumu již opět nestačí, ta již vede 2:4, když se o čtvrtou branku postaral Aaron Gagnol, který zakončil krásnou akci finského celku.

    V utkání HV71 – Kloten je opět rozdíl ve skóre pouze jednogólový, švýcarský celek snížil zásluhou Vincenta Praplana.
     
    22:10
    První čtyři hráči na obou stranách v nájezdech neproměnili, ale poté se začali dít věci. Petr Leška se trefil dvakrát, po něm mířil do černého také Petr Holík a Bedřich Köhler. Na první tři přesné zásahy dokázali hráči německého klubu ještě odpovědět, ale v posledním zásahu Foy neproměnil a tak PSG Zlín zvítězil 3:4 na samostatné nájezdy.
     
    22:06
    Zatímco nájezdy v Berlíně pokračují, tak padají branky na dalších stadionech. Lukko Rauma po ztrátě vedení 0:2 se dokázala oklepat a opět vede nad Nottinghamem a v utkání HV71 – Kloten odskakuje švédský tým na rozdíl dvou gólů a vede tak 3:1.
     
    22:05
    Zlínská loterie v samostatných nájezdech pokračuje už sedmou sérií, Petr Leška prozatím proměnil dva své pokusy, ale domácí také dokázali vždy odpovědět. Kdo tedy nakonec získá druhý bod?

    Jozef Valenčík

    thejrc.org