Žilina – Moser Medical Graz 99ers 3:2 (kon.) | Prostějov – Pardubice 1:5 (kon.) | Jindř. Hradec – Mor. Budějovice 3:1 (kon.)
konec
LHK Jestřábi Prostějov
1:5 (0:0, 0:2, 1:3)
HC Dynamo Pardubice
Středa 27.08.2014, 18:00Přípravné zápasy
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Na samotný závěr sympatické gesto fanoušků, kteří vyvolávají jméno Jiřího Cetkovského. Prostějovský rodák a odchovanec působí už jedenáct sezón v Pardubicích a v dnešním střetnutí si připsal tři asistence. (20:16:50)
     
    To je ode mě vše, přeju pěkný zbytek večera a někdy se zde opět shledáme!
     
    Pardubice ještě daly branku, ale až po závěrečné siréně. Skóre tak zůstává 1:5 z pohledu Perníkářů. Jestřábi jim byli solidním soupeřem necelou polovinu zápasu, přesto se za svůj výkon nemusí příliš stydět.
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    58:52
    Pardubice ve středním a posléze v obranném pásmu.
     
    58:38
    V oslabení se zkusil prosadit Stejskal, ale svou ránou orazítkoval jen mantinel.
     
    58:19
    Tentokrát se však Jestřábům nepodařilo vyhodit a byla z toho střela Jiřího Cetkovského, který však mířil příliš přesně a zasáhl jen prostředek brány a v něm Kociána.
     
    57:52
    Jedlička dostal puk do bezpečí středního pásma.
     
    57:20
    Pardubice budou mít možnost na navýšení skóre. Ven ze hřiště jde totiž Marek Indra (PRO), který si ve hře pomohl podražením soupeře.
     
    56:48
    Dělovku na Kociána vyslal Cetkovský, brankář domácích s drobnými potížemi kryje.
     
    55:06
    Obrovský hlad Michala Černého po brance. Zkušený útočník si nabruslil do mezikruží a vystřelil, ale i tentokrát byl o něco rychlejší Halász!
     
    54:28
    Obranným zákrokem zneškodnil Luňák přečíslení hostí.
     
    54:03
    Hosté v ofsajdu.
     
    52:59
    Jestřábi právě vstřelili branku!
    Prudká střela a v jestřábím hnízdě je o něco veseleji! Z rohu kluziště se vytočil Viktor Coufal a našel přesnou nahrávkou DAVIDA SKŘIVÁNKA. Ten neváhal a z první se prudkou ránou trefil pod břevno.
    Asistence: Viktor Coufal.
     
    51:55
    Lehké nahození ke spojnici od Semoráda sbírá Kocián lapačkou.
     
    51:12
    Na kruhu mířil Špaček, ale špatně si to vyměřil, protože puk minul tyč o desítky centimetrů.
     
    50:10
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Tak tohle se domácímu gólmanovi nepovedlo. Ondřej Kocián chvíli sledoval souboj svého spoluhráče s Poulíčkem. A pak se rozhodl zasáhnout. To se mu však vůbec nepovedlo. Puk sice PATRIKU POULÍČKOVI vypíchl, ale ten si pro něj hmátl a snadno překonal daleko vyjetého Kociána.
    Bez asistence.
     
    49:48
    Ofsajd hostí.

    Michal Sobecký

    Branky a nahrávky: 53. Skřivánek (Coufal) – 26. Korím (Cetkovský), 32. Starý (Cetkovský), 44. Tybor (Semorád), 49. Nahodil (Semorád, Cetkovský), 51. Poulíček


    LHK Jestřábi Prostějov: Kocián (Šimboch) – Švaříček, Roupec, Kolibár, Knesl, Malý, Vosátko, Jedlička, Skřivánek – Venkrbec, Luňák, Duba, Stejskal, Kuchta, Kučera, Černý, Belay, Coufal, Sršeň, Indra, Kajaba.
    HC Dynamo Pardubice: Halász (Vejmelka) – Zdráhal, Korím, Havlík, Benák, Kočí, Gregorc, Škvor – Půhodný, Nahodil, Cetkovský, Tybor, Marcinko, Póulíček, Starý, Špaček, Kolář, Semorád, Kaut, Moučka.
    thejrc.org