Martin – Košice 1:2 (po pr.) | Pardubice – Sparta 3:1 (kon.) | Prešov – Michalovce 5:2 (kon.)
Trnava – Budapešť 2:6 (kon.) | Vrchlabí – Kolín 5:4 (2:0 po s.n.) | Břeclav – Žďár n/S 2:3 (kon.)
Sokolov – K. Vary jun. 3:4 (kon.) | Linz – Mountfield HK 4:1 (kon.)
konec
PHK Prešov
5:2 (0:1, 2:0, 3:1)
HK DUKLA Ingema Michalovce
sk Pátek 29.08.2014, 17:00 • ICE Aréna, Prešov • Přípravné zápasy
Partner:
     
    Na záver vidíme ešte symbolické podanie rúk, dnes sme videli veľmi solídne prípravné stretnutie dvoch vyrovnaných tímov, domáci najprv vyskandovali meno najlepšieho strelca minulej sezóny ktorý vymenil Prešov za Michalovce, za čo sa Igor Halás odvdačil divákom. Následne prišla ďakovačka prešovského tímu za dnešný skvelý výkon, fanklub si ešte zakričal meno brankára Vlada Slivku a na záver ešte raz poďakoval Igorovi Halásovi skandovaním za výkony z minulej sezóny. Pekné gesto.

    Ja sa s vami na dnes lúčim a dovidenia pri ďalších prenosoch. (18:54:54)
     
    60:00
    Koniec zápasu.
     
    59:50
    Ešte Michalovce s útočnou snahou, konkrétne Cmorej sa prezentoval strelou švihom po ľade spoza obrancu, Slivka ale slepol betóny a vyrazil puk vedľa brány.
     
    59:15
    Domáci to skúsili ešte, medzi kruhy sa dostal s pukom Ján Skokan no a odchovanec Popradu nastrelil betón pripraveného Petra.
     
    59:00
    Dukla dala gól!
    Tak nakoniec je prekonaný aj Vlado Slivka. Po tom čo dostal puk k tyčke Rišo Šechný ho ihneď prihral na pri opačnej tyčke stojaceho LINETA, ktorý rozvlnil sieť bránky Prešova. Slivka nemal nárok a nestihol sa presunúť.

    Asistencia: Šechný
     
    58:40
    Prešovčania sa už budú snažiť najskôr dohrať zápas, nasvedčuje tomu nemastná strela zo stredného pásma s ktorou nemal Petro najmenší problém.
     
    58:00
    Prešovčania už vyhnali hostí z útoku a sami sa pokúsili prekvapiť, tentokrát už ale Petro zasahuje úspešne.
     
    57:00
    Na opačnej strane mohlo byť znížené keďže dopredu sa dostal Majerník, dnes jeden z najaktívnejších v hosťujúcom drese to namieril cez brániaceho hráča popod betón na tyčku bránky PHK ktorá teraz domácich zachránila od inkasovania!
     
    56:24
    Tak to bola bleskovka, Marián Petroc našiel v útočnom pásme KLIMEKA no a útočník Prešova z uhla rozvlnil sieť horného rohu bránky Michaloviec!

    Asistencia: Petroc
     
    55:51
    Domáci tím vedie už o tri góly, po ďalšej strele od modrej sa k puku dostal Pekarčík, mladý útočník síce ešte neusmernil puk cez betón brankára, urobil to už ale po odraze puku od betónu obranca ĽUBOSLAV VARTOVNÍK, sieť sa rozvlnila a je to 4:1!

    Asistencie: Pekarčík, V. Sabol
     
    55:30
    Vladimír Sabol napriahol zo stredu útočného pásma tvrdú ranu, jeho pokus však končí na hrudi brankára Petra.
     
    54:54
    Tak sa hrá ale len 4 sekundy no a už PHK je v presile o jedného hráča.
     
    54:50
    Richard Šechný dostáva teraz dvojminútový trest a tak sa bude hrať 4 na 4.
     
    54:35
    Majerník sa už úspešne vrútil dopredu a v rýchlosti vystrelil, no tesne minul bránku, po odraze od mantinelu mohol vystreliť Brijak, no ten radšej puk podržal.
     
    54:00
    Prešov po buly vyhodil puk, dopredu sa ihneď chcel dostať Filip Podsedlý, útočník Michaloviec však neuspel, spoluhráč mu vošiel do pásma skôr ako on.
     
    53:45
    Spred kruhu na buly pálil tvrdú strelu Zoltán Kubát, jeho náprah však končí v lapačke Slivku, brankár Prešova nedovoľuje súperovi dorážať.
     
    53:30
    Lopačekovi a následne ani Skokanovi sa nepodarilo vyhodiť puk a tak Michalovce ostávajú v útočnom pásme.
     
    52:54
    Hra je dnes veľmi rýchla, veľa sa neprerušuje, v tretej tretine ale nevidíme toľko šancí zatiaľ ako v druhej. Vidíme teraz ale vylúčeného Damiána Novického za hru so zdvihnutou hokejkou.
     
    52:30
    Ani Podsedlý neuspel v súboju o puk medzi kruhmi pred bránkou Slivku no a teda nevystrelí, čiže ani nezníži stav zápasu...
     
    51:30
    Hosťom sa nedarí dobyť útočné pásmo, Igor Halás síce prešiel spoza bránky a prihrával, no našiel len hokejku protihráča ktorý poslal hru do stredného pásma.

    Lukáš Rusňák

    Branky a nahrávky: 29. Kivader (Pavlovský, Sabol), 33. Tomčák (Klimek), 43. Lopaček (Borecký), 56. Vartovník (Pekarčík, Sabol), 57. Klimek (Petroc) – 6. Fedorko, 59. Linet (Šechný)


    PHK Prešov: Riečický (41. Slivka) – V. Sabol, Vartovník, Guntáš, Ivančo, Novický, Danielčák – Pavlovský "C", Kivader, Pekarčík – Klimek, Tomčák "A", Jaroš – Petroc, J. Skokan, Lopaček – Borecký
    HK DUKLA Ingema Michalovce: Borko (41. Petro) – Oros, Drotár, Urban, Brijak, Kubát, Buraľ – Banovský, Šechný, Podsedlý – Cmorej, Majerník, Halás – Zorvan, Linet, Schnelly – Fedorko
    thejrc.org