Trnava B – Dubnica 1:1 (kon.) | Šaľa – Slovan Bratislava U21 2:1 (kon.) | Žilina B – Skalica 2:1 (kon.)
L. Mikuláš – Bodva Moldava 0:0 (kon.) | Dolný Kubín – Trebišov 2:0 (kon.) | Prešov – Bardejov 1:1 (kon.)
Poprad – Lok. Košice 3:1 (kon.) | Nitra – Šamorín 4:0 (kon.) | Michalovce – MFK Zvolen 0:0 (kon.)
konec
MFK Dynamo Dolný Kubín
2:0 (0:0)
Slavoj Trebišov
sk Sobota 30.08.2014, 16:00 • Štadión MUDr. Ivana Chodáka Dolný Kubín (Dolný Kubín) • MONACObet liga
     
    Zápas medzi MFK Dolný Kubín a Slavoj Trebišov sa skončil víťazstvom domáceho tímu 2:0! Góly sme videli až v druhom polčase, keď v 55.minúte otvoril skóre zápasu Bumbera a v 70.minúte premenil pokutový kop Drengubiak. Druhý polčas bol omnoho zaujímavejší než ten prvý. V prvom to bolo ako keby len také hľadanie tímov sa v zápase, veľa nepresností. Druhý polčas začali od začiatku aktívnejšie domáci, čo korunoval Bumbera gólom. Po tomto góle musel pre zranenie ihrisko opustiť brankár hostí Sudimák a jeho miesto zaujal jeho kolega Syvakivskyi . Ten v 69.minúte podrazil v nájazde na bránu Saniho a videl červenú kartu! Do brány tak musel hráč z poľa a pokutový kop s prehľadom premenil domáci kapitán Drengubiak. Po tomto góle už diváci videli, ako sa oba tímy snažia zápas už len dohrať, domáci mali už len pološance a hostia sa len bránili.

    Dolný Kubín tak vyhral druhý domáci zápas v rade a má na konte 6 bodov a keďže Moldava prehrala tak sa odlepili z posledného miesta. Dolný Kubín cestuje na ďalší zápas na Východ, kde si zmeria sily s Lokomotívou Košice, Trebišov čaká domáci zápas s Michalovcami.

    To je už z tohto online prenosu všetko. Z Dolného Kubína Vám želám príjemný zvyšok soboty. (19:33:26)
     
    90+2
    Koniec zápasu.
     
    90+1
    Pri lopte sú momentálne domáci futbalisti, ale smerom dopredu sa dostať nemôžu.
     
    90
    Hlavný rozhodca Michal Očenáš nadstavuje ešte dve minúty! Všetko nasvedčuje tomu, že záver zápasu sa dohrá v pokojnom tempe.
     
    89
    Striedanie v tíme MFK Dolný Kubín: z ihriska odchádza Laura, prichádza Buška.
     
    88
    Domáci tím sa dostal aj blízko 16-tky hostí, ale ku strele sa napokon nedostal a loptu navyše stratil. Do rýchleho brejku sa pokúsia dostať hostia.
     
    87
    Ku lopte sa teraz dostali hostia, avšak po chybe ju aj rýchlo stratili a na dostrel domácej brány sa nedostali. Lopta sa tak dostala ku domácim futbalistom, ktorý opäť pomaly zakladajú svoju útočnú akciu.
     
    86
    Premiéru v domácom tíme zažije Bezák, ktorý nahradil na ihrisku Otrubu.
     
    85
    S ním si bez problémov poradila obrana hostí a loptu poslala do bezpečia, skoro až ku domácej bráne. Domáci sú tak opäť pri lopte a pomaly zakladajú svoju útočnú akciu.
     
    84
    Na ľavú stranu dostal loptu Otruba, jeho centrovanej lopte do 16-tky hostí zabránil obranca hostí a tak to bude rohový kop pre domáci tím.
     
    83
    Pri lopte je momentálne domáci tím, nikam sa však neponáhľa a zbiera cenné sekundy. Domáci sa snažia o postupné a pomalšie útočné akcie.
     
    81
    Prvé striedanie v domácom tíme, odišiel Sani a prišiel Lacko.
     
    80
    Ten napokon zahrával Sopúch, centrovanú loptu do 16-tky vyboxoval brankár hostí, teda hráč z poľa, ktorý sa musel tejto úlohy zmocniť.
     
    79
    Domácemu tímy rýchly protiútok vyšiel skvelo, po nedovolenom faule získavajú z ľavej strany zaujímavý priamy kop.
     
    78
    S tým si bez problémov domáca obrana poradila a loptu poslala do bezpečia. Hostia ju opäť rýchlo stratili a tak sa domáci dostali ku lopte, pokúsia sa o útočnú akciu.
     
    77
    Hostia sa pokúsili o rýchly brejk, napokon však prenikajúceho Shekela zastavil čisto Sopúch, hostia však budú zahrávať rohový kop.
     
    76
    Diváci na štadióne teraz moc aktívny futbal nesledujú. O výsledku zápasu si dovolím vzhľadom na okolnosti v akých sú hostia tvrdiť, že je rozhodnuté, ale stať sa môže ešte všeličo.
     
    74
    Striedanie v tíme Slavoj Trebišov: z ihriska odchádza Makela, prichádza Cairo.
     
    72
    Domáci tím je momentálne pri lopte, nikam sa však neponáhľa a snaží sa čo najdlhšie si loptu podržať na kopačke. Hostí však treba pochváliť, aj napriek okolnostiam v akých sa nachádzajú sa ešte nevzdávajú.
     
    71
    Domáci tím sa dostal už do dvojgólového vedenia a všetko nasvedčuje tomu, že všetky body ostanú doma. Hostia hrajú len s 10 hráčmi, v bráne stojí hráč z poľa a sú aktívnejší. Hostia sa však ešte snažia sa dostať smerom dopredu, ale bezúspešne.

    Miroslav Revaj

    Branky: 55. Bumbera, 70. Drengubiak (pen.)

    Karty:   59. Laura (DKU) – 36. Emil Lukáč (SLT)   69. Syvakivskyi (SLT)


    MFK Dynamo Dolný Kubín: Trabalík – Sopúch, Bumbera, Kliment, Laura, Drengubiak(K), Beňuš, Kolorédy, Veselovský, Otruba, Sani.
    Náhradníci: Kapičák – Lacko, Bezák, Buška, Čučka.

    Slavoj Trebišov: Sudimák – Capko(K), Glushkov, Makela, Čižmár, Dragula, M. Lukáč, E. Lukáč, Olah, Tomko
    Náhradníci: Syvakivskyi – Cairo, Bandoľa, Vaňo, Šimko, Kolesár, Deme.

    Rozhodčí: Michal Očenáš – Gabriel Ádám, Radoslav Bobko – Michal Perašín
    thejrc.org