Poslední den přestupního termínu (kon.)
konec
Poslední den přestupního termínu

Pondělí 01.09.2014, 12:00Fotbalové události
    Letní transferové období roku 2014 je definitivně zavřeno, ačkoliv se protáhlo až do ranních hodin. Fotbalové kluby v něm za přestupy utratily rekordních 835 milionů liber, což je v přepočtu přes 29 miliard korun. Děkuji za celodenní pozornost.

     
    09:41
    PŘESTUP. Londýnský Arsenal na poslední chvíli přivedl posilu do ofenzivy. Kanonýrům se upsal útočník Manchesteru United DANNY WELBECK, za jehož služby klub z Old Trafford zinkasoval 16 milionů liber. (@Arsenal) (09:41:43)

     
    09:35
    HOSTOVÁNÍ. Hull City získal do konce sezony křídelníka Newcastlu HATEMA BEN ARFU. (@HullCity)
     
    09:34
    HOSTOVÁNÍ. Obránce MIKE KEANE a středopolař NICK POWELL, kteří patří Manchesteru United, odešli na hostování do Burnley, respektive Leicesteru. Keane bude na Turf Moor působit pouze do ledna. (@ManUtd)
     
    09:32
    „Manchester United je největší klub na světě. Těším se na spolupráci s manažerem Louisem van Gaalem,“ sdělil RADAMEL FALCAO po podpisu smlouvy. „Falcao je jedním z nejlepších útočníků planety. Když je takový hráč k dispozici, je to šance, kterou nemůžeme propást,“ dodal Van Gaal. (manutd.com)
    Poslední posilou Rudých ďáblů je RADAMEL FALCAO.

     
    09:28
    HOSTOVÁNÍ. Manchester United potvrdil příchod útočníka RADAMELA FALCAA z monackého AS na hostování s opcí v půl třetí ráno středoevropského letního času. (@ManUtd)
     
    01:23
    PŘESTUP. Útočník Manchesteru United TOM LAWRENCE přestoupil do Leicesteru, jenž mu předložil čtyřletou smlouvu. Přestupová částka údajně šplhá k jednomu milionu liber. (Sky Sports)
     
    01:17
    Spekulace. Harrymu Redknappovi se sice nepodařilo získat útočníka Toronta JERMAINA DEFOEA, Queens Park Rangers už jsou ovšem spojováni s jeho lednovým angažováním. (Sky Sports)
     
    00:56
    Spekulace. Britští novináři odmítli informace o tom, že RADAMEL FALCAO neprošel v tréninkovém centru Manchesteru United zdravotní prohlídkou. (@DuckerTheTimes)

     
    00:53
    PŘESTUP. Kromě zmiňovaného Tobyho Alderweirelda dotáhli Saints do úspěšného konce také přestup 22letého záložníka SADIA MANÉHO. Bývalý hráč Salcburku podepsal čtyřletou smlouvu.
     
    00:49
    Spekulace. Křídelník Newcastlu HATEM BEN ARFA přicestoval do Hullu, kde má působit v rámci ročního hostování. (Sky Sports)
     
    00:34
    Spekulace. Časovou rezervu na dokončení přestupů dostaly také Burnley a Hull City.
     
    00:32
    Spekulace. Manchester United musí uzavřít dohodu o hostování RADAMELA FALCAA do jedné hodiny středoevropského času, Arsenal má na dotažení transferu DANNYHO WELBECKA hodinu navíc. (@standardsport)

    Radek Šamša

    bahis siteleri