Jihlava – Třebíč 3:4 (kon.) | Havlíčkův Brod – Motor ČB 1:3 (kon.)
konec
BK Havlíčkův Brod
1:3 (1:2, 0:0, 0:1)
Banes Motor České Budějovice
Úterý 02.09.2014, 18:00 • ZS Kotlina • Regionální pohár
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Je dobojováno. Havlíčkův Brod ani na sedmý pokus neprotrhl svou černou sérii a drží vleklý bodový půst. V Regionálním poháru je stále bez bodu a pokud nechce jít do soutěže s osmi porážkami v řadě, musí v posledním přátelském utkání před začátkem nového prvoligového ročníku uspět na ledě Třebíče. Motor zcela zaslouženě vyhrál 3:1, když se v poslední třetině trefil Daniel Boháč. Ode mě je to z dnešního utkání vše, děkuji vám za pozornost. Dovoluji si vás pozvat na online přenos z tiskové konference klubu HC Rebel Havlíčkův Brod, jež přibližně za 30 minut začne ve VIP prostorách Kotliny. Zatím na počtenou. (20:14:37)
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    59:55
    Puk je ve středním pásmu, fanoušci Motoru už se radují.
     
    59:40
    Posledních dvacet sekund, puk je stále na dostřel gólmana Dlouhého.
     
    59:20
    Kotouč hosté vyhodili za brodskou bránu, takže domácí nemůžou jít ani do hry bez brankáře.
     
    59:10
    Už se blíží konec a tlak Rebelů stále nepřichází.
     
    58:48
    České Budějovice se zatím brání s velkým přehledem, Havlíčkův Brod se zatím nedokázal na souvislejší časový úsek usadit před gólmanem Kůdelou.
     
    58:35
    Domácí hráči ani teď nedokázali přejít přes střed hrací plochy.
     
    58:15
    Hostům se podařilo rychle vyhodit.
     
    58:00
    Radek Prokeš (CEB) – 2 minuty – hákování.
     
    57:30
    Motor pokračuje v útočné aktivitě, nyní už hraje ve velké pohodě, protože už má v zádech dvoubrankový náskok. Fanoušci hostů to kvitují pokřikem "Tohle je Motor!".
     
    57:11
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    A je zřejmě hotovo, Rebelům to s největší pravděpodobností ani tentokrát nevyjde a posedmé v řadě vyjdou bodově naprázdno! Jan Mucha našel před brankou DANIELA BOHÁČE, který se bleskově zorientoval a zblízka vymetl všechny pavučiny z pravého horního rohu Dlouhého branky! Asistence: Jan Mucha.
     
    56:14
    A mohlo být vyrovnáno! Do úniku se dostal Tomáš Rousek, který vyslal ze své hole prudkou ránu, jež však minula branku gólmana Kůdely!
     
    55:49
    Rok Pajič si vybruslil z přehuštěného rohu brodského pásma a ocitl se na chvíli úplně sám před brankářem Dlouhým, kterého si chtěl rozhýbat blafákem, jenže brodský gólman se přesunul rychle.
     
    55:34
    Ostrá rána vyletěla z blízkosti modré čáry, ale postrádala potřebnou přesnost. Kotouč jen zaduněl o mantinel za brankářem Dlouhým.
     
    55:18
    Nyní už přihlížíme útoku Motoru.
     
    54:59
    Rebelové se už tlačí do zakončení u brankáře Kůdely, jenže opět se jejich snaha rozbíjí o pečlivou českobudějovickou defenzivu.
     
    54:25
    Daniel Kolář to zkusil z ostrého úhlu na levé straně, ale jeho projektil si bez větších problémů pohlídal ve své náruče u bližší tyče gólman Kůdela.
     
    54:07
    Domácí se snaží projít přes střední pásmo, ale bez úspěchu.

    Ladislav Vácha

    Branky a nahrávky: 2. P. Sedláček (Prokop) – 10. Nouza (Prokeš), 14. Pajič (Chmelíř), 58. Boháč (Mucha)


    BK Havlíčkův Brod: Dlouhý (Novák) – Jeník, Prokop, Vala, Janáček, Zítka, Škůrek, Kolář, T. Semrád – Rousek, Maliník, Sedláček – Sedlák, Kňazev, Endál – Pejchar, Jankovič, Kuchta – Kadlec, Milfait, Chlubna
    Banes Motor České Budějovice: Kůdela (Bláha) – Chmelíř, Parýzek, Mucha, Semrád, D. Růžička, Suchánek – Nouza, Straka, Boháč – Marek, Pajič, Prokeš – Vaniš, Trummer, Přibyl – Pašek

    Rozhodčí: Jan Doležal, Marek Honza – Tomáš Kukeně, Petr Křivohlavý
    thejrc.org