Chomutov – Jihlava 4:3 (2:1 po s.n.) | Třebíč – Litoměřice 3:2 (po pr.) | Kadaň – Ústí n/L 4:5 (kon.)
Most – Benátky n/J 4:5 (0:1 po s.n.) | Havlíčkův Brod – Prostějov 0:2 (kon.) | Šumperk – Motor ČB 7:4 (kon.)
Havířov – Kladno 2:5 (kon.)
konec
DRACI PARS ŠUMPERK
7:4 (2:1, 2:2, 3:1)
Banes Motor České Budějovice
Středa 17.09.2014, 18:00 • Zimní stadion Šumperk • 1. liga (ČR)
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Je konec. Draci dali ve dvou zápasech doma čtrnáct branek, dnes sedmigólovou nálož odnesl Motor z Českých Budějovic. Pochvalme nejen střelce, ale také premiéru v brance v podání Daniela Zelenky. Tři body zůstávají na severní Moravě. Ode mě je to vše, přeji pěkný zbytek večera. (20:25:14)
     
    60:00
    Konec zápasu.
    Patrik Moskal - 7:4
     
    59:42
    Draci právě vstřelili branku!
    Další sedmigólový domácí zápas sleduje Šumperk! Puk nakonec, ač velmi těsně, dopravil do odkryté sítě PATRIK MOSKAL, který zároveň střílí druhý puk do klece v zápase. Asistence: Lukáš Žálčík.
     
    59:17
    Ondřej Bláha odjíždí z branky, Motor zkouší riskantní hru v šesti lidech.
     
    59:07
    Probíhá poslední šedesátivteřinkova, pravděpodobně i celého utkání. Vhazování proběhne před Zelenkou, protože Draci vyhodili na zakázané uvolnění.
     
    58:38
    Karel Plášek vymýšlel cestu dopředu před Bláhu, jenže neměl nikoho na levém křídle, takže raději počkal s kotoučem ve střední třetině.
     
    58:00
    Tomáš Drtil rozehraje puk za vlastní brankou ve chvíli, kdy časomíra začala odpočítávat poslední dvě minuty třetí části.
    Roman Vráblík - 6:4
     
    57:13
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Jenže teď už ani Daniel Zelenka nestihl zasáhnout proti přesné střele ze vzdálenější části útočného pásma Motoru. ROMAN VRÁBLÍK napřáhl hokejku vysoko, co to jen šlo, lapačka gólmana Draků už nestihla reagovat. Asistence: Tomáš Nouza.
     
    57:05
    Ještě jeden líbezný dáreček pro šumperské fanoušky! Daniel Zelenka poskočil taraznským způsobem do vzduchu a zachytil kus černé gumy do své rukavice. S přibývajícími zásahy tleská zimák na severní Moravě halsitěji a hlasitěji.
     
    56:36
    Salith hraje ve čtyřech, nejhorší momenty početní nevýhody tedy celkem v klidu přečkal.
     
    56:11
    Švihálek se švihal kolem branky Daniela Zeenky, dokonce stačil zakončit. Ale dnešní hrdina zápasu připraven zakročit, stejně jako poté proti ráně z mezikruží.
     
    55:36
    Nutno dodat, že Draci budou hrát ještě dvaadvacet vteřin oslabení pěto proti třem, takže mají následující práce dostatek.
     
    55:28
    Oddechový čas pro domácí.
     
    55:28
    I další minuty se nesou ve znamení vylučování, opět na straně Šumperka. Tomáš Brunec odjíždí na trestnou lavici, protože se provinil podražením.
     
    54:58
    Josef Straka pálil na šumperskou branku z těsné blízkosti, ale na připraveného Zelenku vůbec nestačil. Brankář Draků pěkně sevřel betony, když mu právě mezi chrániče letěl puk.
     
    54:37
    České Budějovice už hrají v plném počtu a čeká je poslední možnost, jak něco pořádně udělat s výsledkem zápasu. Následně hra přerušna před Danielem Zelenkou.
    Marken.cz

    Martin Schwarz

    Branky a nahrávky: 14. Holík (Staněk), 17. Žálčík (Sedlák, Moskal), 21. Staněk (Sedlák, Moskal), 26. Moskal (Žálčík), 46. Žálčík (Staněk), 52. Velecký (Plášek, Haas), 60. Moskal (Žálčík) – 15. Rob (Vaniš), 21. Pajič (Boháč, Punčochář), 31. Straka, 58. Vráblík (Nouza)


    DRACI PARS ŠUMPERK: Zelenka (Koutský) – Drtil, Holík, Gewiese, Sedlák, Slavík, Novotný, Kužílek – Velecký, Plášek, Haas – Žálčík, Moskal, Staněk – Vávra, Berger, Brunec – Vachutka, Vrdlovec, Cink – Kužílek
    Banes Motor České Budějovice: Bláha (Kůdela) – Chmelíř, Punčochář, Semrád, Vráblík, Mucha, Růžička, Parýzek, Suchánek – Boháč, Pajič, Kuchejda – Švihálek, Straka, Nouza – Vaniš, Rob, Heřman – Prokeš, Trummer, Marek

    Rozhodčí: Přikryl – Adamec, Poruba
    thejrc.org