Třinec – Opava 2:0 (kon.) | Táborsko – Plzeň 0:3 (kon.)
konec
FK Třinec
2:0 (0:0)
Slezský FC Opava
Středa 24.09.2014, 16:30 • Stadion Rudolfa Labaje, Třinec (kapacita: 2200 míst) • Pohár FAČR
Předzápasové kurzy
     
    O víkendu pokračuje pro oba soupeře Fotbalová národní liga. Třinec zajíždí až na jih Čech, kde se v sobotu 27. září od 16:30 utká s Táborskem. Opava bude hrát o den později od 10:15 na půdě žižkovského lídra tabulky. Pohárová odveta mezi Třincem a Opavou je naplánovaná na středu 8.10., hrát se bude pochopitelně v Opavě.

    Pro dnešek je to z Třince vše a loučím se s vámi. Přeji příjemný zbytek dne a někdy příště, na počtenou! (18:22:51)
     
    Je konec a do odvetného utkání půjdou v lepší pozici fotbalisté Třince. Ve druhém poločase to dlouho vypadalo stejně jako v tom prvním. Až po hodině hry přišla nějaká ta střídání a noví hráči hru docela rozproudili. Prvního gólu se diváci dočkali v čtyřiasedmdesáté minutě. Malířův rohový kop nalezl na zadní tyči neobsazeného Vomáčku, který prostřelil Hampela. Hned o minutu později se po levé straně protáhl Lukáš a střílel jen těsně vedle tyče. Pět minut před koncem přišel nečekaně i druhý zásah. Gavlák udělal spoustu zmatků před opavskou brankou, míč se odrazil k Malířovi a domácí se radovali podruhé. V posledních minutách se už Slezský FC do šance nedostal a utkání skončilo třineckým vítězstvím 2:0.
     
    90+1
    Konec zápasu.
     
    90+1
    Vavřík vybojoval míč u rohového praporku na pravém křídle a podařilo se mu i odcentrovat. Míč však zkrotil Bruk. Nastavuje se jediná minuta.
     
    90
    Rozběhla se poslední minuta základního hracího času a předpokládám, že se moc nastavovat nebude. Každopádně se do útoku žene Opava.
     
    89
    Máme tady dokonce první žlutou kartu zápasu. Matěj Hrabina (OPA) zastavil na polovině hřiště unikajícího Malíře jen za cenu žlutého faulu.
     
    88
    Po dlouhé kombinaci zmíněné trojice se k míči dostal Kuzník, ale místo centru před branku volil zpětnou přihrávku na Vavříka a ten s tímto řešením nepočítal.
     
    87
    Vavřík, Horka a Mrázek bojují s třineckou defenzivou na pravé straně u rohového praporku. K centru se zatím propracovat nemohou.
     
    86
    To je velká rána pro Slezský FC, jenž nebyl v utkání horším týmem, ale poslední minuty mu utíkají mezi prsty. Pro Vavříkův centr si došel Bruk.
     
    85
    Třinec právě vstřelil branku!
    Gavlák udělal spoustu zmatků v pokutovém území Opavy a je z toho druhá branka Třince! Balon se nakonec od hostujících stoperů odrazil k PAVLU MALÍŘOVI, který zacílil přesně k pravé tyči Hampelovy brány – 2:0!
     
    84
    Mikula sklepl Hampelovi hlavou míč s velkým přehledem a gólman rychle rozehrál dlouhým výkopem. Opava ovšem míč ztratila a dopředu kvapí Ceplák.
     
    83
    Opava potřetí v zápase střídá. Radima Grussmanna nahradil na trávníku Jakub Kuzník. Bruk mezitím stihl pokrýt hlavičku Mrázka z penaltové úrovně.
     
    82
    Čelůstkovi narostlo sebevědomí a dvakrát si v obranné fázi počínal docela riskantně. V obou případech mu to vyšlo, ne už tak nákop na Gavláka.
     
    81
    V týmu domácích dochází k další změně, Jaroslava Málka vystřídal Miroslav Ceplák. Zatím rozehrál Malíř rohový kop, pak byla hra přerušena kvůli třineckému faulu.
     
    80
    Malíř přinesl do hry opravdu více vzruchu, nyní se protáhl po pravé straně a nepříjemně odcentroval. Vavřík měl však ve vápně dost času zahrát na rohový kop.
     
    79
    Málka chytají křeče, pouze se plouží na polovině hřiště a nejspíš půjde ze hry. Mezitím se marně pokoušeli o centry Schaffartzik a Hrabina.
     
    78
    Dvorník odkopl balon a našel na půlící čáře Machálka. Střídající hráč však míč hlavou pouze prodloužil třinecké obraně, konkrétně Vomáčkovi.
     
    77
    Třinecké fotbalisty vstřelená branka evidentně povzbudila a tlačí se dopředu. Kubáňův křižný pas byl ale na všechny jeho spoluhráče moc dlouhý.
     
    76
    Nyní přihrával Velner Malířovi do ofsajdu. Opavská obrana při inkasované brance hodně zaváhala a nechala Vomáčku na zadní tyči zcela samotného.

    Ondřej Zoubek

    Branky: 74. Vomáčka, 85. Malíř

    Karty:   89. Hrabina (OPA)


    FK Třinec: Bruk – Velner, Matoušek, Vomáčka (C), Čelůstka – Kundrátek (61. Malíř), Hupka, Málek (81. Ceplák), Kubáň – Smetana (61. Gavlák), Lukáš. Trenér: Marek Kalivoda.
    Náhradníci: Rohel – Joukl, Malíř, Lisický, Ceplák, Gavlák, Zawada.

    Slezský FC Opava: Hampel – Vavřík, Mikula, Dvorník (C), Hrabina – Ševčík, Horka – Svatonský (64. Machálek), Grussmann (83. Kuzník), Schaffartzik – Kuzmanović (64. Mrázek). Trenér: Jan Baránek.
    Náhradníci: Květon – Čelůstka, Kuzník, Machálek, Metelka, Mrázek.

    Rozhodčí: Ondřej Pechanec – Petr Blažej, Jan Machálek

    Diváci: 486
    Středa 08.10.2014
    Opava - Třinec 0:0

    Karty:   12. Vavřík (OPA)

    bahis siteleri