Chabarovsk – Čerepovec 4:5 (kon.) | Vladivostok – N.Novgorod 4:1 (kon.) | Novosibirsk – CSKA Moskva 2:3 (kon.)
Jekatěrinburg – Magnitogorsk 1:4 (kon.) | Čeljabinsk – Omsk 2:4 (kon.) | Chanty-Mansijsk – Barys 1:2 (kon.)
Toljatti – Ufa 0:2 (kon.) | Nižněkamsk – Kazaň 2:3 (kon.) | Dynamo Moskva – Viťaz 6:4 (kon.)
konec
Dynamo Moskva
6:4 (4:1, 1:2, 1:1)
HC Viťaz Moskevská oblast
Úterý 30.09.2014, 17:30 • Lužniki Palace of Sports • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Československá stopa

    Roman Horák (CEC) 0+1, čas na ledě: 17:33, 2 střely (19:57:13)
     
    Je dobojováno! Velmi divoké utkání nakonec vyznělo lépe pro domácí. Moskevské Dinamo bylo stále o krok napřed. Vyrovnat se Čechovu podařilo pouze v úvodním dějství, poté se přiblížilo pouze na rozdíl dvou branek. Dinamo tak v atraktivním duelu plném pohledných hokejových momentů zaslouženě zdolalo Čechov v poměru 6:4. Já vám děkuji za pozornost a u dalšího on-line přenosu nashledanou!

    Střely na branku: 38:34
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    59:30
    Martins Karsums se řítil zcela sám na Saprykina, ovšem ve stoprocentní pozici trefil pouze levou tyč. Následné dorážce zabránil včas přistoupivší obránce Viťazu.
    Dmitrij ŠITIKOV - 6:4
     
    58:55
    Čechov právě vstřelil branku!
    Přece jenom se ale hostující ekipa dočkala snížení. DMITROJ ŠITIKOV prokázal velký důraz v předbrankovém prostoru, když pohotově dorazil volný kotouč. Asistence:
     
    58:13
    Domácí nemají s olabením žádný problém, naopak se snaží útočit. Žerděvův bekhend z pravé strany hrací plochy ale neměl gólové parametry. Hrát tak může opět Čechov.
     
    57:03
    A opět menší trest, tentokráte jej dostává za sekání domácí Martins Karsums (DMS). Udrží Dinamo stále stejné vedení?
     
    56:18
    Na branku Viťazu létá jeden projektil za druhým, ovšem domácím se nedaří prosadit. Přesto však mohou hrát v poklidu, neboť mají slibný náskok.
     
    55:29
    S dalším střeleckým pokusem Moskvy si Saprykin poradil, ránu Gorovikova bet větších problémů schoval do připravení rukavice. Vhazovat se bude po jeho levé ruce.
    Denis MOSALJOV - 6:3
     
    54:33
    Dinamo právě vstřelilo branku!
    Troufám si říci, že je o osudu duelu rozhodnuto. DENIS MOSALJOV dostal perfektní přihrávku k pravé tyči, počkal si na pohyb brankáře a následně pohodlně zakončil mezi Saprykinovy betony. Asistence: Dmitrij Višněvskij.
     
    54:08
    Prudká rána z mezikruží zamířila vysoko nad. Moskevští hokejisté však přesto nadále zůstávají v blízkosti hostující svatyně.
     
    53:26
    Dinamo kombinuje v útočném pásmu, kde se ale nedostává ke střele. Domácím se nedaří výrazněji prosadit. Také proto Čechov opět vyhazuje.
     
    52:47
    Tvrdou Jalasvaarovu dělovku Saprykin bez větších obtíží likviduje a přerušuje hru. Čechov ale stále ještě není z nejhoršího venku.
     
    52:15
    Denis Mosaljov byl nyní velice nešetrně zasažen do tváře, což neuniklo pozornému arbitrovi. Konstantin Klimontov (CEC) tak opět o něco více komplikuje situaci,neboť dostává hned čtyři minuty.
     
    51:50
    Viťaz vyhazuje přes všechny čáry, čímž šetří cenné vteřinky. Dinamo se však ihned vrací do útočného pásma.
     
    51:34
    Bude se vylučovat, a to dvakrát na straně Čechova. Za podražení odchází na trestnou lavici Ivan Vereščagin (CEC), za hrubost jej následuje Maxim Mamin (CEC).
     
    51:04
    Obrovský závar před domácí brankou gólem nekončí. Maxim Afinogenov přes veškerou snahu nedokázal dopravit touš za brankovou čáru. Jerjomenko posléze přerušil hru.

    Libor Kucza

    Branky a nahrávky: 3. Mosaljov (Kokarev), 7. Sojn (Mosaljov, Korjagin), 7. Pestuško (Solovjov, Daugavinš), 12. Pestuško (Gorovikov, Korjagin), 22. Babenko (Těreščenko, Źerděv), 55. Mosaljov (Višněvskij) – 5. Vyglazov (Berdjukov), 23. Afinogenov (Vereščagin, Horák), 31. Šitikov (Jakubov, Klimontov), 59. Šitikov


    Dynamo Moskva: Jerjomenko (Šaryčenkov) – Derljuk, Budkin, Jalasvaara, Solovjov, Višněvskij, Korjagin, Mironov – Sojn, Cvetkov, Volkov, Babenko, Žerděv, Karsums, Kokarev, Gorovikov, Těreščenko, Pestuško, Mosaljov
    HC Viťaz Moskevská oblast: Sateri (12. Saprykin) – Klimontov, Seleznjov, Grebeškov, Kudinov, Vereščagin, Berdjukov, Grišin – Mamin, Ciganov, Horák, Soloduchin, Kempe, Vyglazov, Šitikov, Kokšarov, Koroljov, Afinogenov, Jakubov, Makejev, Ivanov

    Rozhodčí: Odins, Olenin – Sadovnikov, Sazonov
    ocianews.com