Atlant – Jokerit 3:4 (po pr.) | HC Slovan – Riga 5:1 (kon.) | Záhřeb – Petrohrad 0:5 (kon.)
konec
Medveščak Záhřeb
0:5 (0:2, 0:2, 0:1)
SKA Petrohrad
Středa 01.10.2014, 20:00 • Dom Sportova Zagreb • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    To je ode mě pro dnešek všechno, děkuji za pozornost a přeji příjemný zbytek večera. (22:34:33)
     
    Statistiky zápasu:
    Střely na branku 22:33
    Vyhraná vhazování 42:34
    Vyloučení 11:7
     
    Petrohrad vítězí na ledě Záhřebu naprosto přesvědčivě 5:0. Hosté byli po celý zápas jasně lepší a samotné utkání připomínalo hru kočky s myší. Medveščak hodně nepříznivě ovlivnila absence několika obránců. Klasičtí útočníci zkrátka nemůžou zadáky v defenzivní činnosti plnohodnotně nahradit. Od většího debaklu uchránil Medveščak výborný Mark Dekanich v bráně. I brankář Petrohradu Alexander Salák dnes předvedl spolehlivý výkon. Kryl všech 22 střel hokejistů Záhřebu a připisuje si první čisté konto v sezoně.
    V součtu s pondělním utkáním si tak hráči Petrohradu odváží z chorvatské metropole šest bodů při drtivém skóre 10:1.
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    59:24
    A nyní se hosté opět osvobozují. Vypadá to, že fanoušci Záhřebu se dnes branky nedočkají.
     
    58:20
    Hosté se však brání bez sebemenších problémů.
     
    57:50
    Ještě jedna přesilová hra po domácí. Dmitrij Judin dostal dvě minuty za nedovolené bránění Brandona Segala.
     
    57:45
    Martinovičovu střelu Alexandr Salák pokryl.
     
    57:15
    Rozhodčí nachytal Tonyho Martensona v ofsajdu.
     
    56:00
    Mikke Hedden měl na pravém křídle spoustu času i prostoru k dobré střele, Salák si však povyjel z brány a prudkou ránu vyrazil pravým betonem do rohu kluziště a stále drží čisté konto.
     
    55:06
    Rozhodčí tedy uděloval tresty. Nathan Perkovich (ZAG) obdržel dvě minuty za hrubost stejně jako Jevgenij Ketov (PET). Mark Dekanich (ZAG), který Ketova o šanci připravil, dvě minuty za podražení a Alexej Ponikarovskij (PET), který se do bitky rovněž zapojil, dvě minuty za hrubost. Všechny tresty se ruší, proto se bude pokračovat ve hře pěti proti pěti.
     
    55:06
    Ketov se prosmýkl až před Dekaniche, v poslední chvíli však byl faulován Katicem a o šanci přišel. Hrdina okamžiku se následně pustil do potyčky s Perkovichem.
     
    54:34
    Svou první střelu v zápase vyslal na Dekaniche i Chafizullin. Domácí brankář si s jeho pokusem poradil.
     
    54:15
    Po delší době musel kus svého brankářského řemesla dokazovat Salák. Od pravého mantinelu pálil Bjorkstrand.
    ŠIPAČJOV - 0:5
     
    52:36
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Hosté udělují svému soupeři stejně jako v pondělí nepopulárního "bůra". Panarin našel VADIMA ŠIPAČJOVA, který měl velmi jednoduchý úkol. Nasměrovat kotouč do odkryté klece. Na tuhle akci byl krátký i výborně chytající Dekanich. Asistence: Arťjemj Panarin, Jevgenij Dadonov.
     
    51:36
    Martensson pálil z vrcholu levého kruhu, Dekanich vyrazil kotouč jen před sebe, následně jej však dokázal polapit ještě před dotírajícím Thoresenem.
     
    51:06
    Zatím to vypadá, že by český brankář nemusel mít s dosažením nuly problémy, v útoku se nacházejí hosté a notně zaměstnávají Marka Dekaniche, ten musel před malou chvíli odrážet nápor první formace Petrohradu.
     
    50:00
    Ve zbývajících desíti minutách dnešního zápasu bude zajímavé především sledovat, zda se podaří Alexandru Salákovi vychytat svou letošní první nulu.

    Václav Petrů

    Branky a nahrávky: 4. Panarin (Šipačjov, Dadonov), 9. Panarin (Dadonov, Kovalčuk), 22. Thoresen (Alexandrov), 37. Kutejkin (Červenka), 53. Šipačjov (Panarin, Dadonov)


    Medveščak Záhřeb: Dekanich (Tomjenovič)- Martinovič, Flood, Segal, Anderson, Morrisonn, Katic- Glumac, Murray, Wright- Pelletier, St. Pierre, Thomas- Palushaj, Perkovich, Bjorkstrand- Rodman, Stewart, Hedden
    SKA Petrohrad: Salák (Ivannikov)- Kalinin, Bělov, Kutejkin, Alexandrov, Rjasenskij, Chafizullin, Judin, Jermakov- Tichonov, Kovalčuk, Ericsson- Dadonov, Šipačjov, Panarin- Červenka, Martensson, Thoresen- Kadejkin, Ponikarovskij, Ketov

    Rozhodčí: Stricker, Anisimov- Golovjov, Fatejev

    Diváci: 5000
    bahis siteleri