Minsk – Paříž 7:10 (kon.) | Chrudim – Skopje 4:2 (kon.)
konec
FC Stalitsa Minsk
7:10 (3:5)
Sporting Paříž
Středa 01.10.2014, 17:30 • Zimní stadion Chrudim • Liga mistrů
Předzápasové kurzy
     
    Pařížské mužstvo nakonec vítězí dnešní utkání v poměru 10:7 a raduje se z postupu do dalšího kola! Šance Minsku jsou již spíše jen teoretické, o všem rozhodne večerní utkání mezi ERA-PACKem Chrudim a Zelezarcem Skopje! (19:06:00)
     
    Konec zápasu.
     
    39:38
    Paříž právě vstřelila branku!
    Velká radost na straně Sportingu! Desátou branku střílí přes celé hřiště brankář GABRIEL MIRAGLIA, který tím definitivně potvrzuje historicky první postup Sportingu Paříž do elitní fáze UEFA Futsal Cupu – 7:10!
     
    39:16
    Francouzští hráči pouze odkopávají balony přes celé hřiště a odpočítávají vteřinku po vteřince do konce zápasu.
     
    38:52
    Ruka Augusta znamená nejen standardku z dobré pozice pro Stolitsu, také však pátý akumulovaný faul Paříže.
     
    38:08
    Paříž právě vstřelila branku!
    Tohle již ani aktivní Bělorusové nezvládnou. Další chyba v rozehrávce dala možnost pohodlně skórovat RONINHOVI, který tímto zaznamenal čtvrtý gól v dnešním zápase – 7:9!
     
    37:33
    Vítězství posune Sporting do další fáze UEFA Futsal Cupu, Minsk naopak přijde o veškerou naději na historický postup. Už z toho důvodu hrají běloruští futsalisté o všechno.
     
    37:14
    Ztráta Paříže posouvá Minsk znovu před Miragliu. Dočkáme se ještě nějaké branky?
     
    36:34
    Minsk již znovu svírá svého soka na jeho polovině, nepřesná přihrávka ale celou akci pokazila.
     
    35:26
    Sporting se snaží šetřit čas a spolu s brankářem kombinuje na polovině soupeře. Do žádné šance se zatím nedostal, to mu ale v tuto chvíli příliš vadit nemusí.
     
    35:00
    Do konce zápasu zbývá pět minut, zakončení Chauleta dokázal brankář Poljakov vyrazit. Následně již znovu spěchá mimo hrací plochu, Minsk opět v pěti.
     
    34:20
    Po sedmém inkasovaném gólu si celek Paříže vyžádal oddechový čas. Kouč se snaží uklidnit zbrklost svých svěřenců.
     
    34:20
    Minsk právě vstřelil branku!
    A pozor! S blížícím se závěrem utkání v Chrudimi graduje! Další parádní akce běloruského mistra přináší důležité snížení na rozdíl jediné branky, ve skluzu dopravil přihrávku Silčenka JEVGEN JUNAKOV – 7:8!
     
    34:05
    Minsk právě vstřelil branku!
    Dnes ještě uvidíme zřejmě hodně branek, Stolitsa se znovu přibližuje soupeři na rozdíl dvou gólů! Hodně šťastná branka padla po přihrávce OLEGA GORBENKA, kterou si obránci Paříže sami srazili do vlastní sítě – 6:8!
     
    33:24
    Paříž právě vstřelila branku!
    Další zbytečná chyba vrací vše zpět do starých kolejí. RONINHO obral hned trojici běloruských hráčů před jejich brankou o balon a v poklidu vstřelil osmý gól Paříže! Tímto gólem také dokonal svůj hattrick – 5:8!
     
    33:06
    Minsk právě vstřelil branku!
    Přestřelka v důležitém zápase pokračuje! Hra bez brankáře přinesla druhou branku běloruského týmu, míč se po kombinaci dostal na nohu VLADIMIRA ŽDANOVIČE, který ranou pod nohou brankáře Miraglii snížil znovu na rozdíl dvou gólů – 5:7!
     
    32:26
    A znovu hra bez gólmana v podání Minsku, dočkáme se ještě snížení a vykřesání naděje na postup?
     
    31:57
    Paříž právě vstřelila branku!
    Power-play Stolitsy Minsk znovu se smutným koncem. Zbytečná ztráta na půlící čáře znamenala míč pro CAMELA HAMDOUDA, který bez větších potíží neomylně poslal balon do odkryté klece Stolitsy Minsk – 4:7!
     
    31:44
    Dnes již zřejmě nic jiného neuvidíme, Minsk znovu odvolává brankáře a snaží se zatlačit svého soupeře.

    Petr Dejnožka

    Branky: 7. Černik, 12. Čibisov (Černik), 16. Kuzněcov, 27. Gumenjuk (Silčenko), 34. Ždanovič (Gorbenko), 35. Gorbenko, 35. Junakov (Silčenko) – 7. Roninho (Chaulet), 13. Café, 15. Vita Nzaka (Roninho), 18. Hamdoud, 20. Café, 23. Roninho, 32. Hamdoud, 34. Roninho, 39. Roninho (Café), 40. Miraglia


    FC Stalitsa Minsk: Poljakov (Zrubovič) – Junakov, Silčenko, Ivaško, Gumenjuk – Čibisov, Kuzněcov, Černějko, Pilecki, Černik (C), Ždanovič, Gorbenko
    Sporting Paříž: Miraglia (Haroun, Pichard) – Pupa, Teixeira (C), Café, Augusto – Gasmi, Chaulet, Hamdoud, Vita Nzaka, Diniz Pinheiro, N'Gala, Roninho

    Rozhodčí: Roure Ramirez (Andorra), Lemal (Belgie) – Bogalho (Portugalsko)
    bahis siteleri