ELITE PRAHA – Vítkovice 1:7 (kon.) | Chodov – Královské Vinohrady 15:1 (kon.)
konec
FAT PIPE Florbal Chodov
15:1 (2:0, 6:1, 7:0)
TJ Sokol Královské Vinohrady
Neděle 12.10.2014, 17:00 • SH Jižní Město • Extraliga žen
     
    To je pro dnešek vše. S konstatováním, že Chodov jasně rozdrtil protivnice z Vinohrad, se s vámi loučím a přeji vám úspěšný start do nového pracovního týdne. Na shledanou. (19:13:58)
     
    STŘELY – 3. TŘETINA (CELKEM)

    Chodov: 17 (43)
    Vinohrady: 6 (17)
     
    Na Jižním Městě je dobojováno. Zápas měl naprosto jasný průběh. Královské Vinohrady nemohly konkurovat domácímu Chodovu, který předvedl skvělý výkon v útoku i obraně. Zápas na druhou stranu dopadl podle předpokladů, domácí hráčky byly před začátkem favoritkami.
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    55:56
    Chodov právě vstřelil branku!
    Zničující skóre navyšují hráčky Chodova o patnáctý gól. ANET JAROLÍMOVÁ vypálila přesně mířenou dělovku, která zaplachtila do klece. Asistence: Jana Vojáčková.
     
    53:55
    Chodov právě vstřelil branku!
    Zdrcující vedení je nyní opět o kousek větší. Tentokrát se z branky raduje KRISTÝNA BACHMAIEROVÁ. Asistence: Jana Vojáčková.
     
    52:49
    Přesilová hra Chodova sice skončila, jenže domácí hráčky jsou stále nebezpečné a nenechávají hostující ženy ani na chvíli vydechnout.
     
    50:48
    Tereza Komorousová (Vinohrady) je vyloučena na 2 minuty za sekání.
     
    50:01
    Chodov právě vstřelil branku!
    Exhibice pokračuje. Dvouciferné vedení ještě více prohlubuje LUCIE PAULOVIČOVÁ, Vinohrady již působí hodně odevzdaným dojmem. Asistence: Magdalena Klímová.
     
    48:57
    Chodov právě vstřelil branku!
    Domácí brankostroj se stále nezastavuje. MAGDALÉNA PLÁŠKOVÁ unikla obránkyním a ve velké pohodě zakončuje. Asistence: Zuzana Tučková.
     
    47:40
    Chodov právě vstřelil branku!
    Domácím 10 gólů nestačilo, a proto střílí další. Už na hrozivý desetigólový rozdíl zvyšovala výborně načasovaným pokusem SIMONA MATUŠKOVÁ. Asistence: Kristýna Bachmaierová.
     
    45:56
    Chodov právě vstřelil branku!
    Ženy z Chodova završily desítku. JANA VOJÁČKOVÁ se v předbrankovém prostoru rychle zorientovala a vypálila do míst, kam nemohla brankářka Vinohrad dosáhnout. Asistence: Anet Jarolímová.
     
    42:58
    Chodov právě vstřelil branku!
    Domácí opět vyvinuly na své protivnice velký tlak a procpaly míček do sítě. Gól si připsala MAGDALÉNA PLÁŠKOVÁ, Máčilová nestihla zasáhnout a chytit míček. Asistence: Zuzana Tučková.
     
    42:05
    Za Klabanovou zacinkala tyčka, stalo se tomu tak po nenápadné střele Vinohrad z půlící čáry!
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    STŘELY – 2. TŘETINA (CELKEM)

    Chodov: 16 (26)
    Vinohrady: 7 (11)
     
    Dnešní utkání sleduje 94 diváků.
     
    Utkání se bude pravděpodobně v poslední periodě pouze dohrávat. Chodov má luxusní sedmigólový náskok a Vinohrady nevypadají, že by mohly poměry na hřišti nějakým způsobem otřást.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.

    Tadeáš Mima


    Hledáme zpravodaje pro tým TJ Sokol Královské Vinohrady. Více informací zde.

    Branky a nahrávky: 8. Vojáčková (Křížová), 11. Klímová (Urbánková), 22. Jarolímová (Vojáčková), 27. Beránková (Tučková), 29. Křížová, 31. Jarolímová, 31. Urbánková (Klímová), 34. Lacková (Klímová), 43. Plášková (Tučková), 46. Vojáčková (Jarolímová), 48. Matušková (Bachmaierová), 49. Plášková (Tučková), 51. Paulovičová (Klímová), 54. Bachmaierová (Vojáčková), 56. Jarolímová (Vojáčková) – 22. Tvrzníková (Máčilová)


    FAT PIPE Florbal Chodov: Klabanová (Provázková) – Jarolímová, Tučková, Matušková, Lacková, Klímová, Křížová, Urbánková, Plášková, Mrázková, Kuchařová, Řepková, Vojáčková, Paulovičová, Beránková, Theimerová, Hofmanová, Bachmaierová
    TJ Sokol Královské Vinohrady: Máčilová (Kutnarová) – Hyršlová, Macurová, Schwarzová, Sladkovská, Tvrzníková, Honzová, Javorská, Čermáková, Strejcovská, Vejvodová, Petřeková, Bartošová, Jiříčková, Valášková, Komorousová, Šádková, Kolafová

    Rozhodčí: Lucie Hejnová a Jitka Romančáková

    Diváci: 94
    thejrc.org