Čeljabinsk – Záhřeb 2:4 (kon.) | Chanty-Mansijsk – HC Slovan 3:4 (0:1 po s.n.) | Nižněkamsk – Atlant 2:3 (kon.)
Toljatti – Minsk 1:3 (kon.)
konec
Traktor Čeljabinsk
2:4 (0:0, 1:3, 1:1)
Medveščak Záhřeb
Pondělí 20.10.2014, 15:00 • Yunost Sport Palace • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Československá stopa

    Jan Bulis (CLJ) 0+0, čas na ledě: 17:48, 3 střely
    Martin Růžička (CLJ) 0+1, čas na ledě: 16:37, 2 střely (17:14:28)
     
    Je dobojováno. Ve třetí části domácí opět velmi tlačili, ovšem poté přišla studená sprcha v podobě další branky Medveščaku. Traktor poté stihl pouze korigovat. Čeljabinsk tak vinou špatné třetí třetiny podlehl Záhřebu 2:4. Já vám děkuji za pozornost a u dalšího on-line přenosu nashledanou!

    Střely na branku: 34:21
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    59:47
    Zakázané uvolnění Medveščaku. Vhazovat se bude po Brustově pravici.
     
    59:12
    Kotouč je opět až u Garnetta, což vyhovuje Záhřebu.
     
    58:31
    Traktor drží touš v útočném pásmu. Vůbec se mu ale nedaří dostat se do střelecké pozice. Celou akci navíc maří postavení mimo hru, po kterém se bude vhazovat ve střední třetině.
     
    57:39
    Medveščak stále operuje s kotoučem na holích. Nyní se dokonce dostal až ke Garnettovi, který likviduje nepříliš nebezpečnou střelu od pravého mantinelu.
     
    56:41
    Z poměrně velké vzdálenosti zkoušel své štěstí Glinkin, ovšem kotouč nakonec minul branku. Hrát tak může opět Medveščak Záhřeb.
     
    55:38
    Zatím se hraje převážně ve středním pásmu, kde ani jednomu z celků nebezpečí nehrozí. Zanedlouho začne zkrácená početní výhoda Traktoru.
     
    54:21
    Síly na ledové ploše se srovnají. Podražením se provinil Andrew Hutchinson (ZAG). Uvidíme tak hru ve čtyřech.
     
    53:46
    Medveščak se ale znovu vydal kupředu. Vybojoval alespoň přesilovou hru, na trestnou lavici usedá podruhé v dnešním utkání Jan Bulis (CLJ).
    Arťom PENKOVSKIJ - 2:4
     
    52:48
    Čeljabinsk právě vstřelil branku!
    Domácí dramatizují utkání. K odraženému kotouči se dostal ARŤOM PENKOVSKIJ, který se otočil a bleskovou ranou překonal Brusta. Asistence: Anton Glinkin, Martin Růžička.
     
    51:52
    A další pokus Traktoru. Do kotouče se tentokráte opřel Penkovskij. Brankář však stále drží akcie Záhřebu nad vodou. Vhazovat se bude po jeho levé ruce.
     
    51:17
    Piganovič vyslal ostrou ránu od modré čáry, kterou tečoval Konstantin Panov. Brust si ale s touto situací poradil a puk lapil do své rukavice.
     
    50:43
    Další trest, na trestnou lavici usedá Brock Trotter (ZAG), který dostává menší trest za podražení.
     
    49:31
    Také Glinkinovu ránu z mezikruží Brust zlikvidoval. Následovat bude buly po pravici hostujícího brankáře. Čeljabinsk stále ztrácí tři přesné zásahy.
     
    48:21
    Konstantin Panov objel branku a pokusl se zasunout puk k levé tyči. To se mu nepovedlo, neboť se Brust velmi dobře přesunul a inkriminovaný prostor si pohlídal.

    Libor Kucza

    Branky a nahrávky: 35. Čistov (Quint), 53. Penkovskij (Glinkin, Růžička) – 24. Anderson (Leino, Polushaj), 25. Leino (Thomas, Anderson), 28. Trotter (Wright), 48. Pierre (Segal)


    Traktor Čeljabinsk: Garnett (Děmčenko) – Quint, Katičev, Borodkin, Piganovič, Chlystov, Aťjušov, Kondraťjev – Čistov, Bulis, Panov – Kokujov, Penkovskij, Wilson – Růžička, Glinkin, Popov – Dubarev, Sajustov, Mokin
    Medveščak Záhřeb: Brust (Dekanich) – Martinović, Flood, Carle, Morrisonn, Hutchinson, Kinrade – Thomas, Leino, Anderson – Segal, Pelletier, St. Pierre – Murray, Glumac, Björkstrand – Polushaj, Wright, Trotter

    Rozhodčí: Sčenjov, Drejev – Maťjuša, Petrov
    thejrc.org