B. Bystrica – Podbrezová 3:3 (kon.)
konec
MFK Dukla Banská Bystrica
3:3 (0:1)
FK Železiarne Podbrezová
sk Pátek 24.10.2014, 18:30 • Štadión SNP Štiavničky • Niké liga
Předzápasové kurzy
     
    Zápas sa nám napokon skončil remízou 3:3, domáci tím ešte v 50.minúte prehrával 2:0, ale podarilo sa im otočiť vývoj stretnutia na 3:2, hostia však v závere zápasu vyrovnali na konečných 3:3 a dali tak definitívnu bodku za týmto bláznivým stretnutím! Oba tímy získali po jednom bode do tabuľky.

    Ešte raz sa ospravedlňujeme, v druhom polčase sme Vám kvôli technickým príčinám nemohli poskytnúť plnohodnotný prenos. Ďakujeme za pochopenie. (20:26:13)
     
    90+2
    Koniec zápasu.
     
    90+1
    Domáci mohli tento zápas vyhrať! Posledná akcia zápasu, ľahký center do 16-tky hostí, Maťašovskému vypadla lopta z rúk rovno pred Seyeho, ktorý ukázal krásne nožničky, ale trafil len do brvna brány hostí, odtiaľ sa však lopta odrazila ku de Vitovi, ale ten v páde poslal loptu pre zmenu do tyčky! Hostia mali teraz obrovské šťastie!
     
    90+1
    Žltú kartu dostáva Pablo Joaquin Podio (ŽP Šport Podbrezová).
     
    89
    Hrá sa aj naďalej zaujímavý futbal, oba tímy sa rozhodli ešte útočiť a skúsiť strhnúť víťazstvo na svoju stranu.
     
    88
    Podbrezová dala gól!

    Hostia vyrovnávajú na 3:3, naozaj fantastický záver tohto bláznivého zápasu! Hostia už útočili so všetkým čo mali, na ľavej strane sa dostal ku lopte Vaščák, ktorý poslal nádherný center do 16-tky domáceho tímu, lopta prepadla za domácich obrancov ku MINČIČOVI, ktorý si loptu spravola hruďou, podišiel kúsok pred domácu bránu a poslal loptu za chrbát bezmocného Budinského.
     
    87
    Hra sa teraz sústredila do stredu poľa, kde sledujeme boj o loptu. Takýto obraz hry viac vyhovuje domácemu tímu, ktorý vyhráva 3:2!
     
    86
    Aj naďalej sa hostia nemôžu prebiť cez obranu domácich, domáci začínajú hroziť nebezpečnými protiútokmi, Podbrezová si však dáva pozor.
     
    85
    Striedanie v tíme ŽP Šport Podbrezová: z ihriska odchádza Nikola Andrič, prichádza Kamil Karaš.
     
    85
    Seye sa dostal ku lopte a z pravej strany vnikol do 16-tky hostí, tam však dlho váhal čo s loptou a napokon ju stráca. Dopredu to tak skúša Podbrezová.
     
    83
    Útočná akcia hostí je zastavená, na dlhú nakopnutú loptu za obranu si nabehol Havrilko, ale stál v ofsajde a tak v akcii nemohol pokračovať.
     
    82
    Momentálne sú pri lopte futbalisti Podbrezovej, ale cez pozorne riadenú obrancu Dukly sa nemôžu dostať. Akonáhle získanú domáci loptu, tak ju odkopnú ďaleko od svojej brány.
     
    80
    Striedanie v tíme FK Dukla Banská Bystrica: z ihriska odchádza Marek Šovčík, prichádza Mouhamadou Seye.
     
    78
    Hostia sa však začínajú častejšie dostávať ku loptám a tak sa domáci tím musí brániť. Zatiaľ to však zvládajú na výbornú.
     
    76
    Striedanie v tíme ŽP Šport Podbrezová: z ihriska odchádza Gabriel Snitka, prichádza Milan Harvilko.
     
    75
    Domáci tím je tak na koni, asi málokto čakal, žeby takáto situácia nastala. Domáci sú momentálne pri lopte a hostí do ničoho nepúšťajú. Cítia, že sú blízko ku šťastnému koncu famózneho zápasu.
     
    72
    Banská Bystrica dala gól!

    Neuveriteľné, domáci tím otáča z 0:2 na 3:2 a ujíma sa tak famózneho vedenia! Dukla strieľa opäť po rohovom kope gól, po centri vznikol v 16-tke Podbrezovej veľký zmätok, v ktorom sa najlepšie zorientoval VAJDA a po zisku odrazenej lopty dokonal skvelý domáci obrat skóre!
     
    71
    Hra sa po vyrovnávajúcom góle výrazne zmenila, domácemu tímu dodal veľké množstvo síl a sú teraz aktívnejším tímom a neustále hrozia z nebezpečných situácii.
     
    70
    Ospravedlňujme sa divákom, kvôli technickým príčinám s internetovým pripojením sme na chvíľu nemohli pridávať príspevky. Za vzniknutú situáciu sa ospravedlňujeme!
     
    66
    Striedanie v tíme ŽP Šport Podbrezová: z ihriska odchádza Michal Pančík, prichádza Peter Gál-Andrezly.

    Andrej Masarik

    Branky: 52. Minčič (vla.), 63. Polievka, 72. Vajda – 14. Mich. Pančík (Nworah), 50. Jur. Pančík (Podio), 88. Minčič

    Karty:   40. Adámik (BBY) – 61. Kochan (POD), 90+1. Podio (POD)


    MFK Dukla Banská Bystrica: Budinský – de Vito, Vajda, Savič, Adámik – Wojnar (52. Polievka), Ľupták (C), Peňaška, Mazan – Dolný, Šovčík (80. Seye).
    Náhradníci: Boroš – Kupec, Polievka, Faško, Seye, Neušel, Balko.

    FK Železiarne Podbrezová: Maťašovský – Minčič (C), Andrič (85. Karaš), Kupčík, Snitka (76. Harvilko) – Podio, Kochan, Jur. Pančík, Mich. Pančík (66. Gál-Andrezly) – Vaščák, Nworah.
    Náhradníci: Baláž – Galo, Nosko, Harvilko, Gál-Andrezly, Kožička, Karaš.

    Rozhodčí: Jaška – Ádám, Ferenc
    thejrc.org