Čeljabinsk – Atlant 2:1 (kon.) | Chanty-Mansijsk – Minsk 2:6 (kon.) | Nižněkamsk – Záhřeb 4:3 (1:0 po s.n.)
Toljatti – HC Slovan 3:6 (kon.)
konec
Traktor Čeljabinsk
2:1 (0:1, 2:0, 0:0)
Atlant Moskevská oblast
Pátek 24.10.2014, 15:00 • Yunost Sport Palace • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Československá stopa

    Góly/Střely: Jan Bulis (0+2), Ondřej Němec (0+0)
    Čas na ledě: Jan Bulis (20:38), Ondřej Němec (22:08) (17:08:23)
     
    Statistiky zápasu:

    Střely na branku: 25 – 25
    Vyloučení: 2 – 2
    Využití přesilovek: 0 – 1
    Vyhrané buly: 20 – 18
     
    Už se ale nic nestane! Ani zlepšený výkon Atlantu Mytišči nepomohl, a tak se z vítězství raduje domácí tým, který vítězí tím nejtěsnějším možným způsobem. Ve třetí peirodě se hosté snažili, ale výborná defenzíva a Garnett jim nedovolil v podstatě nic. Já se s Vámi loučím, přeji příjemný zbytek dne a u dalších přenosů na viděnou.
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    59:16
    Oddechový čas pro hosty.
     
    59:16
    Až teď se hosté dokázali usadit v útočné třetině a Garnett je zasypán neskutečným množstvím střel, ale gólman Traktoru drží svůj tým nad vodou! Engren je už na střídačce.
     
    58:33
    Mohlo být rozhodnuto. Domácí ujeli do přečíslení tři na dva. Panov obdržel přihrávku od Bulise, nicméně tvrdou střelou usměrnil puk do výstroje pozorného Engrena.
     
    57:39
    Engren stále zůstává ve své brance, jelikož se jeho spoluhráči stále nemohou usadit v útočné třetině. Traktor brání svého gólman na výbornou.
     
    56:27
    K odraženému kotouči se dostal Gubarev, ten na nic nečekal a okamžitě jej přeposlal do útočné třetiny a odjel vystřídat. Domácí jsou ale znovu u puku.
     
    55:05
    Teď už vedoucí tým nikam nepospíchá. Snaží se mít hru založenou na výborně defenzívě a udržet puk převážně ve středním pásmu.
     
    54:21
    Bulis si vyměnil puk s Čistovem, ale český hráč následně nedokázal vypálit z velkého úhlu.
     
    52:26
    Čeljabinsk se snaží udržet puk alespoň na chvíli v útočné třetině, jen že Mytišči výborně napadá a opět směřuje do útoku.
     
    51:46
    Aktivní Majorov si najel za branku soupeře pro kotouč, ale domácí ho vellice rychle zpacifikovali a o kus černé pryže obrali.
     
    50:28
    Rozhodně se ale Engren může v této pasáži převážně dívat na to, jak jeho spoluhráči kombinují před domácím brankařem. Gólman Atlantu nemá mnoho práce.
     
    49:40
    Dobrou přihrávkou vysunul Majorov svého spoluhráče Potapova k teči. Druhý zmiňovaný ale puk v dobré pozici netrefil.
     
    48:15
    Tým Atlantu se pokusil vytvořit tlak před brankoviště, poté co Němec nahodil puk před Garnetta. Naštěstí pro něj se ale k dorážce nikdo nepropracoval.
     
    47:28
    Piganovič zachytil puk na modré čáře a okamžitě ho přeposílal tvrdou střelou na branku. Kotouč vyrazil Engren do ochranné sítě.
     
    46:16
    Bohužel je výkon podobný, těm z prvního dějství. Mírně aktivnější je Mytišči, ale na nějakou výraznější šanci stále čekáme.
     
    45:20
    Individuální útokome se pokoušel prosadit Popatov, jenže tomu kotouč odjel od hokejky a Garnett jej raději zachytil a vyčkal na přerušení.

    Martin Doležal

    Branky a nahrávky: 24. Panov (Quint), 29. Glinkin (Zavaruchin, Kondratěv) – 20. Černov (Gilroy)


    Traktor Čeljabinsk: Garnett – Quint, Katičev, Borodkin, Piganovič, Chlystov, Atjušov, Kondratěv, Vasilčenko – Čistov, Panov, Bulis (C) – Glinkin, Zavaruchin, Gubarev – Kokujov, Pěnkovskij, Wilson – Jerofejev, Sajustov, Mokin.
    Atlant Moskevská oblast: Engren – Korobov, Gilroy, Novopašin, Němec (C), Tjuljapkin, Rukavišnikov, Baldajev – Černov, Enqvist, Šmeljov – Majorov, Potapov, Radulov – Jašin, Kolcov, Gluchov – Taraťuchin, Vornin, Sošnikov.

    Rozhodčí: Zacharov, Kiseljov – Raming, Misjur
    bahis siteleri