Empoli – Cagliari 0:4 (kon.) | Parma – Sassuolo 1:3 (kon.) | Sampdoria – AS Řím 0:0 (kon.)
konec
UC Sampdoria
0:0 (0:0)
AS Řím
Sobota 25.10.2014, 20:45 • Stadio Comunale Luigi Ferraris, Janov • Italská Serie A
Předzápasové kurzy
     
    Je dobojováno. Ani ve druhém poločase branka nepadla, a to přesto, že mělo AS mírnou územní převahu. Do velkých šancí se ale ani jedna z družin nedostávala, proto utkání skončilo bezbrankovou remízou 0:0. Já vám děkuji za pozornost a u dalšího on-line přenosu nashledanou!

    Střely na branku: 1:4 (23:38:21)
     
    90+3
    Konec zápasu.
     
    90+3
    Sampdoria měla k dispozici rohový kop. Standardní situaci ale nezahrála příliš dobře, hlavička Gastaldella skončila nad brankou.
     
    90+1
    AS se i v nastaveném čase snaží rozhodnout o osudu utkání. Obrana Sampdorie je ale neoblomná, nyní zastavila další pokus o průnik.
     
    90
    Za velmi nešetrné zastavení soupeře dostává žlutou kartu domácí Palombo (SMD).
     
    89
    Po autovém vhazování došlo před velkým vápnem AS k mírnému zmatku, který ale hosté bleskurychle vyřešili a balon odkopli do bezpečí.
     
    88
    Pokus o přenesení hry se Římu příliš nevydařil, domácí mají k dispozici autové vhazování na vlastní polovině. Do konce utkání již příliš mnoho časi nezbývá.
     
    86
    Poslední možnost střídání využívá také domácí družina. Místo Gabbiadiniho přichází na trávník Bergessio.
     
    85
    Destro se řítil do další zajímavé pozice, ovšem zastavil jej hvizd pomezního arbitra, který spatři ofsajd. Rozehrávat tak budou domácí fotbalisté.
     
    83
    Místo Florenziho pak přichází Iturbe.
     
    83
    Oba celky střídají. Za domácí odchází Eder, kterého nahradí Rizzo.
    Destrova hlavička
     
    82
    AS mohlo rozhodnout! Na Florenziho centr si počíhal Destro, který hlavičkoval do protipohybu domácího brankáře. Romero ale fantastickým zásahem zabránil téměř jisté brance.
     
    81
    Eder se zkoušel uvolnit na hranici velkého vápna, ovšem k balonu se nedostal. Celou situaci zajistil včasným zásahem Astori.
     
    80
    Do konce základní hrací doby zbývá již pouze deset minut. Stále čekáme na úvodní branku utkání. Zdá se, že duel skončí remízou.
     
    79
    Florenzi vyslal do úprku Gervinha, který poté přihrával Destrovi. Nově příchozí borec se ale k míči nedostal, domácí defenziva se vrátila včas.
     
    78
    Ŕím střídá. Na lavičku náhradnímu zamířil Totti, kterého nahradí Destro. Jak se tato změna projeví na hře hostujícího celku.
     
    77
    Protiútok se ale AS nevydařil, míč doputoval až k Romerovi. Domácí brankář také příliš neotálel. Utkání zatím stále směřuje k bezbrankové remíze.
     
    76
    Volný kop Sampdorie se snesl až ke Gastaldellovi, který ale nedokázal balon optimálně zpracovat. De Sanctic se tak postará o odkop, což učinil velice rychle.

    Libor Kucza

    Branky:

    Karty:   36. Soriano (SMD), 90. Palombo (SMD) – 28. De Rossi (ASR), 59. Astori (ASR), 69. Holebas (ASR)


    UC Sampdoria: Romero – Romagnoli, Regini (68. Mesbah), Gastaldello, De Silvestri – Obiang, Palombo (C), Soriano – Okaka, Gabbiadini (86. Bergessio), Eder (83. Rizzo).
    Náhradníci: Da Costa, Massolo – Mesbah, Silvestre, Fornasier, Duncan, Rizzo, Marchionni, Wszolek, Fedato, Sansone, Bergessio.

    AS Řím: De Sanctis – Yanga-Mbiwa, Astori, Holebas, Torosidis – Nainggolan, De Rossi (C), Florenzi (83. Iturbe) – Ljajić (71. Pjanić), Totti (78. Destro), Gervinho.
    Náhradníci: Lobont, Skorupski – Cole, Somma, Iturbe, Pjanić, Paredes, Uçan, Emanuelson, Destro, A. Sanabria.

    Rozhodčí: Rizzoli – Nicoletti, Galloni
    thejrc.org