Děčín – Jindř. Hradec 1:2 (po pr.) | SK Karviná – Vsetín 2:5 (kon.) | Klášterec nO – Kobra 2:3 (kon.)
Řisuty – Jablonec n/N 2:1 (kon.) | Technika Brno – Přerov 3:2 (po pr.) | Poruba 2011 – Opava 9:2 (kon.)
SHK Hodonín – Břeclav 3:1 (pře.) | Kolín – Mor. Budějovice 1:2 (kon.) | Bílina – Vrchlabí 5:4 (2:1 po s.n.)
Žďár n/S – Nymburk 5:4 (0:2 po s.n.) | Klatovy – Sokolov 2:7 (kon.) | Tábor – Trutnov 6:1 (kon.)
Nový Jičín – Val. Meziříčí 4:2 (kon.)
přerušeno
SHK Drtiči Hodonín
3:1 (1:1, 1:0, 1:0)
HC Lvi Fosfa Břeclav
Sobota 25.10.2014, 17:00 • Zimní stadion Václava Nedomanského • 2. liga skupina Východ
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Podrobnosti o událostech v Hodoníně můžete již nyní číst na hokej.cz:
    Skandál v Hodoníně: Derby nedohráno, Břeclav odmítla pokračovat!
    V sobotu ráno bude na stejném webu ještě publikován rozhovor s útočníkem Břeclavi Dominikem Tobolou, který byl oním hráčem, jenž údajně hrál vysokou holí. (21:39:55)
     
    Podrobné informace o zápase mezi Hodonínem a Břeclaví se během sobotního večera dočtete na www.hokej.cz. Sledujte tuto online reportáž, kde se objeví odkaz přímo na článek na hokej.cz.
     
    Tenhle výsledek se sice může jevit jako vynikající pro hodonínské mužstvo, které v probíhající sedmačtyřicáté minutě vedlo 3:1, ale rozhodně je smutný pro druholigový hokej. S konstatováním, že mužstvo Michala Konečného odstoupilo ze zápasu, který nakonec bude s největší pravděpodobností kontumován, se s vámi loučím a přeji hezký zbytek sobotního večera.
     
    46:47
    Je rozhodnuto! Hodonínští hokejisté vítězí v tomto utkání, pravděpodobně kontumačně v poměru 5:0. To co se odehrálo na Zimním stadionu Václava Nedomanského je těžko popsatelné slovy.
     
    46:47
    Jenže drama tohoto zápasu neustává, ba naopak! Břeclavští hokejisté na pokyn svého trenéra odchází do útrob zimního stadionu! Všichni členové hostující střídačky se na protest proti další kontroverzním momentům utkání rozhodli utkání pravděpodobně sabotovat.
     
    46:36
    Hlavní rozhodčí Humpolíček si svolal kapitány obou celků a po domluvě se pokračuje ve hře.
     
    46:36
    Břeclavi nebyla uznána branka, pravděpodobně pro postavení útočícího hráče v brankovišti. Co se poté na ledě stalo je pouze těžko uvěřitelné. Hlavní rozhodčí se nejprve odjel poradit se svými kolegy do půlkruhu vyhrazeného k této činnosti. Následně rozpažil na znamení neuznané branky, což vyvolalo u radujících se Lvů velice zvláštní reakce, dokonce vznikly i menší potyčky. Hostující kouč Michal Konečný dokonce hodil plastovou lahev spolu s trenérskou tabulkou na led. Atmosféra derby by se dala v útrobách hodonínského zimního stadionu krájet.
     
    45:59
    Po Sajdlově vyhození končí ztečovaný puk v chodbičce mezi oběma střídačkami, buly následuje ve středním pásmu.
     
    45:44
    Kristián Grman (HOD) se v obranném pásmu prezentoval hodně zbytečným faulem a po avizovaném oddechovém čase břeclavských Lvů se bude necelou minutu bránit ve třech!
     
    45:17
    Michal Kuba perfektně ušetřil drahocenné vteřinky, když podržel kotouč ve středním pásmu a následně jej nahodil na Šurého.
     
    44:37
    David Polesný (HOD) oslabuje své mužstvo, když v rohu kluziště podrazil Kristiána Kučeru a putuje tak na lavici hříšníků.
     
    44:09
    Domácí v plném počtu.
     
    43:53
    Hráči domácího SHK se brání skvěle a hosty k ničemu výraznějšímu nepouští.
     
    42:24
    Drtiči právě vstřelili branku!
    Zmýlená neplatí! Hodonínští Drtiči totiž udeřili ve vlastním oslabení a odskakují soupeři na rozdíl dvou branek. Michal Kuba vyslal kapitána domácích PETRA PEŠE na útočnou výpravu středem hřiště, domácí útočník nezazmatkoval proti dvojici bránících hráčů a těsně kolem jejich chráničů poslal kotouč do levé šibenice. Asistence: Michal Kuba.
     
    42:09
    Břeclavští budou mít velkou možnost ke srovnání skóre, Petr Pokorný (HOD) vyhodil puk z obranné třetiny do hlediště a je za to potrestán dvouminutovým trestem.
     
    41:35
    Kristián Kučera poslal jedovaté projektil směrem ke Kotvanově brance, hodonínský brankář se za plachtícím pukem pouze ohlédnul.
     
    40:30
    Michal Kuba se dostal do stoprocentní gólové šance, když se ocitl zcela sám před hostujícím brankářem. Kotouč mu ovšem poslal pouze do lapačky.
     
    40:15
    Problémy Jiřího Nováka s rozehrávkou řeší Michal Šurý zalehnutím kotouče kousek od jeho brankoviště.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.

    Tomáš Chramosta

    Branky a nahrávky: 18. Jurásek (Peš), 28. Charvát (Mika), 43. Peš (Kuba) – 2. Buhaj (Dittrich, Průdek)


    SHK Drtiči Hodonín: Kotvan (Rozum) – Grman, Pokorný, Škápik, Zapletal, Nedvěd, Fejt, Polesný – Zezula, Špok, Kučera Z., Tomi, Smetana, Peš, Kuba, Piskoř, Sajdl, Jurásek, Vrba, Charvát, Mika
    HC Lvi Fosfa Břeclav: Šurý (Klimeš) – Směřička, Miklík, Beneš, Svoboda, Novák, Dittrich, Höss – Kučera K., Zháňal, Medřický, Kubáč, Červenka, Nováček, Tobola, Buhaj, Průdek, Bolfík, Čápek, Papp

    Rozhodčí: Humpolíček – Měkýš, Otáhal
    bahis siteleri