Otrokovice – Ostrava 3:8 (kon.) | Liberec – Tatran 5:12 (kon.) | Vítkovice – Sparta 10:4 (kon.)
Mladá Boleslav – Bohemians 9:6 (kon.)
konec
FBC Liberec
5:12 (1:6, 3:2, 1:4)
ESA LOGISTIKA Tatran Střešovice
Sobota 25.10.2014, 17:30 • SH Dukla Liberec • Livesport Superliga
Předzápasové kurzy
     
    Utkání mezi FBC Liberec a Tatranem Omlux Střešovice je za námi a favorit z Prahy se může radovat z tříbodového zisku, čímžto natahuje svou šňůru vítězných utkání. Od počátku byli hosté aktivnějším týmem a v první třetině se jim podařilo Liberecké vymazat poměrem 6:1. V dějství druhém jsme byli svědky mírného nádechu domácích, kteří se dokázali přiblížit na rozdíl čtyř branek. Na více už se však Severočeši nezmohli. Tatran navíc exceloval i ve třetí třetině a celkem svému soku dokázal nasázet dvanáct branek, z nichž dvě padly v poslední minutě utkání. Hosté byli střelecky aktivnější i ve třetí třetině, a to konkrétně poměrem 8:13. S konstatováním, že Tatran si z Liberecké půdy odváží tři body za vítězství 12:5 se s vámi loučím a přeji příjemný zbytek víkendu. (20:35:54)
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    59:45
    Tatran právě vstřelil branku!
    Tatran se zjevně florbalem baví. Patnáct vteřin do závěrečné sirény JAN NATOV pohledným blafákem vymíchal Strýčka a zasunul míček za jeho záda, čímžto zřejmě uzavírá gólový součet utkání na 5:12 z pohledu domácíh. Bez asistence.
     
    59:02
    Tatran právě vstřelil branku!
    Hosté ještě těsně před koncem potvrzují své vítězství gólem na 11:5! MARTIN RICHTER využil laksního přístupu obrany domácích, kdy s míčkem na čepeli oběhl půlku hřiště a poté nekompromisně zavěsil. Asistence: Jakub Gruber.
     
    57:50
    Tatran bleskově přešel do protiútoku tři na dva, avšak branka se ani zde neurodila.
     
    57:04
    Gruber na druhé straně neotátel a vyslal střelu švihem, která díky teči jednoho z domácích obrnáců vystrašila Strýčka.
     
    56:20
    Mladší z dvojice Böhmů v sestavě Liberekých se dostal během několika vteřin ke dvěma nadějným střelám, žádná z nich však tížený gólový efekt nepřinesla.
     
    55:00
    Proti Kluchově střele se blýskl tygřím skokem hostující gólman Rebro.
     
    54:20
    I přes zdánlivě jasný výsledek se tempo zápasu drží na vysoké úrovni.
     
    53:08
    Tatran právě vstřelil branku!
    Hosté si zřejmě natuty pojišťují vítězství v zápase. MILAN FRIDRICH se nejlépe zorientoval na brankovišti a ze vzduchu doklepl míček do sítě. Asistence: Miroslav Mayer.
     
    50:15
    Tatranští nyní vpadli do rozhozené domácí obrany, avšak Strýček si s Mayerovým zakončením poradil a podržel tak svůj tým.
     
    48:24
    Liberec právě vstřelil branku!
    Domácí ještě neskládají své zbraně! Mladičký VOJTĚCH RONDOŠ si díky střele z voleje, jež prostřelila Rebra, připisuje premiŕový gól v seniorských soutěžích. Asistence: David Böhm.
     
    46:01
    Hosté nyní předvedli v plné kráse jeden ze svých secvičených vzorců, ovšem Richter na jeho konci trestuhodně minul odkrytou klec!
     
    44:38
    Hostující Natov předváděl před Strýčkem svá kouzla, ovšem ten jej nakonec dokázal nohou skvěle vychytat!
     
    41:31
    Tatran právě vstřelil branku!
    Tak to je znovu nepříjemný úvod třetiny pro Severočechy. FILIP ULLMANN propálil z dálky vše, co mu stálo v cestě. Asistence: Jan Natov
     
    41:20
    Rebro měl drobné potíže se střelou Uglanova z uctivé vzdálenosti.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Ve druhé třetině jsme byli svědky nádechu Liberce a jeho snaze o vyhnutí debaklu. Přestože již po osmnácti vteřinách udeřil Deutsch, dokázali se domácí zvednout a vstřelit tři branky, o něž se po řadě zasloužili Klucho, P. Ferdan a Valeš. Od třetího dějství si můžeme slibovat atraktivní podívanou. Dokáží domácí zázračně vytežit ze zápasu nějaké body či si hostující favorit pohlídá své vedení? Doplním, že ve druhém dějství byli střelecky stále aktivnější hosté, a to poměrem 8:14.

    Jiří Mravec


    Hledáme zpravodaje pro tým ESA LOGISTIKA Tatran Střešovice. Více informací zde.

    Branky a nahrávky: 10. Klucho (Blažek), 32. Klucho (Ferdan), 34. Ferdan (Böhm), 37. Valeš (Blažek), 49. Rondoš (Böhm) – 6. Fridrich (Řehoř), 8. Natov (Fridrich), 12. Richter, 14. Gruber (Richter), 16. Fridrich (Řehoř), 18. Vávra (Richter), 21. Deutsch (Richter), 31. Fridrich (Ullmann), 42. Ullmann (Natov), 54. Fridrich (Mayer), 60. Richter (Gruber), 60. Natov


    FBC Liberec: Vaníček (Strýček) – Klucho, Uglanov, Marek, Láska, D. Böhm – Štěpánek, Valeš, Blažek, Tampier, Galbavý, Studený, L. Böhm, Rondoš, B. Ferdan, P. Ferdan, Strobach, Vážný
    ESA LOGISTIKA Tatran Střešovice: Rebro (Kafka) – Heřmanský, Deutsch, Syrovátko, Řehoř – Nushart, Natov, Mayer, Běhal, Richter, Kolísko, Vávra, Vašíček, Gruber, Fridrich, Zavadil, Komárek, Švejskovský, Ullmann

    Rozhodčí: František Pangerl, Jiří Šedivý

    Diváci: 240
    bahis siteleri