Havlíčkův Brod – Kolín 7:1 (kon.) | Příbram – Ústí n/L 2:9 (kon.)
konec
HC Rebel Havlíčkův Brod
7:1 (1:1, 2:0, 4:0)
SC Marimex Kolín
Sobota 25.10.2014, 11:10 • ZS Kotlina • Regionální liga mladšího dorostu
Partner:
     
    Havlíčkův Brod sice nezačal dobře, ale na přesnou trefu Ondřeje Plíhala odpověděl hned sedmi vstřelenými brankami. Hattrickem se blýskl Michal Teplý, o dva góly se postaral Marek Tecl a po jednom zásahu si připsali Vojtěch Holenda a Jan Petržílek. Ode mě je to pro tuto chvíli vše, děkuji vám za pozornost a předávám slovo svému kolegovi Milanovi Sochorovi, který pro vás bude od 14:30 komentovat zápas staršího dorostu Rebelů proti Třebíči. Na shledanou. (14:09:32)
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    59:55
    Brankář Liska si ještě zachytá i v závěrečných sekundách utkání. Havlíčkobrodští mladíci ho zasypali vydatnou sprškou střel, ale maskovaná opora Kozlů si poradila.
     
    59:25
    Rebelové se znovu uhnízdili u brankáře Lisky a po střele ze strany cinkala za záda kolínského muže s maskou znovu tyčka!
     
    58:59
    Kolín ještě zkusil založit rychlý protiútok, jenže Rebelové byli vzadu v dostatečném počtu hráčů a na modré čáře dobře zasáhl Jakub Rubner.
     
    58:26
    Až teď Kraučukova parta na delší dobu ukořistila kotouč do své moci a už se s ním tlačí do blízkosti gólmana Lisky.
     
    58:04
    Kozlové sice přišli o puk, jenže Rebelům se nepovedlo podél levého mantinelu vyhodit.
     
    57:40
    Kozlové se zabydleli v útočném pásmu a snaží se ještě alespoň částečně zkorigovat svou vysokou porážku, jíž už se v Kotlině nevyhnou.
     
    57:20
    Teď si neporozuměli při přechodu do útočného pásma ani mladí Rebelové, dlouhé a nepřesné nahození podél mantinelu doklouzalo až na icing.
     
    57:04
    Kolínská rezerva sice získala puk, jenže vyhodila ho jen na odpískané zakázané uvolnění. Buly proběhne u gólmana Lisky.
     
    56:45
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Kozlové si dnes domů odvezou pořádnou gólovou nadílku, to je už teď úplně jasné! Havlíčkobrodská družina zamkla svého soupeře u jeho brány, Jakub Petržílka vystřihl povedenou nahrávku mezi kruhy na MARKA TECLA a ten krásnou ranou vyzrál na brankáře Lisku! Asistence: Jakub Petržílka.
     
    56:07
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Mladí Rebelové ještě nemají dost a srazili svého soka od řeky Labe na kolena už šestým tvrdým úderem! Radim Pejchal už mohl z mírného úhlu na levé straně střílet, ale ještě nesobecky posunul puk na druhou stranu brankoviště k MICHALU TEPLÉMU, jenž skóroval za bezmocného gólmana Lisku, který zůstal stát jako zkoprnělý, protože se nemohl stihnout přesunout! Asistence: Radim Pejchal.
     
    55:50
    Puk je stále v kolínském pásmu.
     
    55:04
    Teď už musí být ostražitý gólman Liska, jehož obrana se teď před jeho svatyní snaží ze všech sil eliminovat aktivní havlíčkobrodské střelce.
     
    54:47
    Domácí naprosto v pohodě kontrolují zápas, a i když si dávají hlavně pozor na zadní vrátka, nezapomínají ani prohnat kolínskou defenzivu.
     
    54:15
    Teď už úspěšně zakročil brankář Folvarský, který zachytil levým betonem ránu Ondřeje Plíhala, který zakončoval z prostoru mezi kruhy.
     
    53:30
    Děj hry se teď ovíjí hlavně v blízkosti gólmana Lisky, který si nemůže ani na chvíli vydechnout.
     
    52:06
    Rebelové pokračují v zodpovědném a koncentrovaném výkonu, nejen v útoku, ale i v zadních řadách si počíná naprosto výtečně.

    Ladislav Vácha

    Branky a nahrávky: 7. Holenda (Petržílek, Adam), 27. Petržílek (Piskač), 27. Teplý (Rubner), 42. Teplý (Pejchal), 51. Tecl (Teplý), 57. Teplý (Pejchal), 57. Tecl (Petržílka) – 2. Plíhal


    HC Rebel Havlíčkův Brod: Folvarský (Arbelovský) – Lachman, Adam, Rubner, V. Horák, Zvěřina, Krejčí, Petržílek, Holenda, Piskač, Pejchal, Cachnín, Teplý, Pokorný, Přibyl, Tecl, Kohout, Petržílka, Kulhánek.
    SC Marimex Kolín: Liska (Lukáš) – Holub, Dotter, Vaněk, Zelený, Milaniak, Dvořák, Hassan, Růžička, Kalista, Laube, Rulc, L. Horák, Plíhal, Růta.

    Rozhodčí: Milan Parýzek – Jakub Capouch, David Parýzek

    Diváci: 35
    bahis siteleri