Cordoba – Real Sociedad 1:1 (kon.) | Eibar – Granada 1:1 (kon.) | Malaga – Rayo Vallecano 4:0 (kon.)
Espanyol – La Coruňa 0:0 (kon.) | Sevilla – Villarreal 2:1 (kon.) | Getafe – Atlético 0:1 (kon.)
konec
Getafe CF
0:1 (0:1)
Atlético Madrid
Neděle 26.10.2014, 21:00 • Coliseum Alfonso Pérez • Španělská LaLiga
Předzápasové kurzy
     
    Je dobojováno! Druhý poločas taktéž nebyl nikterak kvalitní. K vidění byla také červená karta, kterou za zásah do soupeřova obličeje obdržel domácí Alexis. Getafe se ale i v deseti velmi srdnatě bránilo a v závěrečných minutách se dokonce vydalo kupředu. Skóre se již ale nezměnilo. Atlético tak po nevýrazném výkonu zvítězilo na půdě Getafe těsně 1:0. Já vám děkuji za pozornost a u dalšího on-line přenosu nashledanou!

    Střely na branku: (22:52:22)
     
    90+3
    Konec zápasu.
     
    90+2
    Hosté bojovali u levého rohového praporku, ovšem poté byla hra přerušena, a to pro ofsajd Atlética. Rozehrávat tak budou domácí fotbalisté.
     
    90
    K základní hrací době duelu se budou nastavovat rovné tři minuty. Co přinesou?
     
    90
    V závěru utkáná se bude trestat. Źlutou kartu dostává domácí Sarabia (GET).
     
    89
    Sarabiův centr do pokutového území odvrátil García. Atlético si zahrává, momentálně je lepším mužstvem Getafe. Nedá se však hovořit o velkých šaních.
     
    88
    Getafe kombinuje na vlastní polovině, kde šetří cenné vteřinky. Bod by byl pro domácí jistě velmi cenný, a to především proto, že přes půl hodiny hrají v deseti.
     
    86
    Sarabia natahoval na hranici velkého vápna ke střele, kterou ale nakonec zblokoval Miranda. Domácí působí v posledních minutách poměrně sympatickým dojmem.
     
    85
    Koke se obtočil kolem domácího zadáka, ovšem dle sudího si pomohl faulem. Akce hostujícího borce je tak zastavena. O rozehrávku se postará Guaita.
     
    84
    Rodríguez se procpal až do střelecké pozice, z níž však trefuje pouze boční síť branky Atlética. Hosté budou vykopávat.
     
    83
    Opět se bude udělovat žlutá karta. Za zatažení za soupeřův dres ji dostává Siqueira (ATM).
     
    82
    Hosté střídají, Ze hřiště odchází Mandžukić, kterého nahradí Ñíguez.
     
    81
    Mandžukić se řítil vstříc domcáí svatyni, ovšem poté musel zpomalit. Následně se přiřítil Yoda, který hostujícího útočníka obral o balon.
     
    80
    Lafita se prodral až do pokutového území, kde zakončil z poměrně velkého úhlu. Hostující strážce svatyně ale tuto střelu bez sebemešních problémů vytěsnil.
     
    79
    Arda Turan hledal nabíhajícího Mandžukiće, ovšem míč se ke kanonýru Atlética nedostal, neboť jej odkopl do bezpečí Naldo.
     
    78
    Juanfran byl chycen v ofsajdové pasti, rozehrávat budou fotbalisté Getafe. Do konce utkání zbývá i s nastavením zhruba čtvrt hodiny. Co následující minuty přinesou?
     
    77
    Střídání na straně domácího celku. Místo Hinestrozy naskočí do hry Sarabia.
     
    75
    Opět hosté, tentokráte se vydal kupředu Arda Turan. Ani tentokráte ale nebyl úspěšný. Utkání nyní příliš pohledného nepřináší.
     
    74
    Koke si při svém útočnení počínal nedovoleně, což neuniklo pozornosti hlavního arbitra. Těsně za polovinou tak bude rozehrávat Getafe.

    Libor Kucza

    Branky: 40. Mandžukić (Turan)

    Karty:   68. Lafita (GET), 71. Valázques (GET), 90. Sarabia (GET) – 52. Mandžukić (ATM), 57. Miranda (ATM), 83. Siqueira (ATM)   56. Alexis (GET)


    Getafe CF: Guaita – Escudero, Alexis (C), Valázques, Valera (43. Naldo) – Lacen, J. Rodríguez – Hinestroza (77. Sarabia), Sammir (66. Diawara), Yoda – Lafita.
    Náhradníci: Codina – Lago, Naldo, Sarabia, D. Castro, Diawara, Peña.

    Atlético Madrid: Moyà – Godín, Siqueira, Torres Juanfran, Miranda – M. Suárez, Koke – Raúl García (C), Turan, Griezmann (66. Cerci) – Mandžukić (82. Ñíguez).
    Náhradníci: Oblak – Gámez, Giménez, Ñíguez, Gabi, Cerci, Jiménez.

    Rozhodčí: Melero – Barbero, Martínez
    ocianews.com