Soči – N.Novgorod 1:2 (kon.)
konec
HK Soči
1:2 (0:1, 1:0, 0:1)
Torpedo Nižnij Novgorod
Neděle 26.10.2014, 15:00 • Ledový palác Bolšoj, Soči (kapacita 12000 míst) • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Česká stopa

    Tomáš Pöpperle – Úspěšnost zásahů 93,1% (27/29) (17:14:44)
     
    Už se nic nestane. Ve třetí periodě jsme viděli také jednu branuk a ta byla rozhodující. Postaral se o ní ve 49. minutě Nokelainen, díky němu získalo Torpedo velmi cenné tři body. Ve zbylé části třetiny se Soči snažilo s výsledkem něco udělat, ale defenzíva Novgorodu svého soupeře do ničeho vážnější již nepustila. To je ode mne vše. Já se s Vámi loučím a přeji příjemný zbytek dne.
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    59:48
    Až teď dokázali domácí vytvořit velký tlak, vzápětí odjel domácímu muž v masce na střídačku, ale Kasutin se brání s vypětím všech sil.
     
    59:03
    Nepovedlo se to ani teď. Přihrávku Emmertona zachytil těsně před modrou čárou Immonen a finský hráč okamžitě kus černé pryže odpálil.
     
    58:31
    Nahození za branku Kasutina nepřineslo nic nebezpečného. Celek Soči se nemůže usadit v útočné třetině a čas nekompromisně běží.
     
    57:40
    Grigorjev sice prohrál souboj, jenže Děmagin toho nedokázal využít a Torpedo se opět osvobodilo a stihlo i vystřídat. Pöpperle nemůže stále odjet z branky.
     
    56:12
    Opět se hostům podařilo chytrým výhozem poslat kotouč přes všechny čáry, ale tak, aby to nebylo zakázané uvolnění.
     
    55:43
    Do samosatného úniku se málem dostal Kuljomin. Naštěstí pro domácí ho v poslední možné chvíli zastavil čistým způsobem Sedunov.
     
    54:36
    Vedoucí celek se momentálně soustředí na defenzívu a daří se mu to na výbornou. Soči se v útočné třetině prosazuje jen velice těžce.
     
    53:25
    Další střela od modré a opět zablokována. Tentokrát jí vyprodukoval Anisin, nicméně i v tomto případě nemusel Kasutin zasahovat.
     
    52:53
    Nepovedená rozehrávka Novgorodu způsobila zakázané uvolnění. Hra se tak vrátí před hostujícího muže v masce.
     
    52:21
    Hosté v plném počtu.
     
    51:39
    Nakonec přišla rána od modré čáry. O tu se postaral Sedunov, avšak ten svou dělovkou napálil jen prvně stojícího protihráče.
     
    51:08
    Zatím se prohrávajícímu celku nedaří udržet puk v útočné třetiny. Torpedo výborně brání a několikrát v krátkém sledu kotouč vyhodilo.
     
    50:21
    Domácí tým bude moci odpovědět, protože se Kazjonov dopustil podražení a Soči tak bude hrát přesilovou hru.
    NOKELAINEN - 1:2
     
    48:13
    Torpedo právě vstřelilo branku!
    Hosté jdou do vedení. Po rychlém protiútoku podél mantinelu našel Grigorjev na středu mezikruží najetého PETTERIHO NOKELAINENA. Ten se do puku tvrdě opřel a díky teči jednoho z domácích hráčů se mu podařilo usměrnit puk za záda Pöpperleho, který na změnu střely nedokázal včas zareagovat. Asistence: Vjačeslav Kuljomin, Michajl Grigorjev.
     
    47:32
    Čehož se snažili využít Ščerbov. Zmiňovaný hráč pálil mezi kruhy po přihrávce Morozova, ale jen do výstroje číhajícího gólmana.

    Adam Lacek

    Martin Doležal

    Branky a nahrávky: 28. Ščerbina (Krutov) – 12. Immonen (Salminen, Děmagin), 49. Nokelainen (Nokelainen, Grigorjev)


    HK Soči: Pöpperle (Gavrilov) – Ščitov, Pautov, Koledov, Wilson, Sedunov, Jarvinen, Petrov – Krikunov, Ignatuškin, Petersson – Anisin, Emmerton, Saprykin – Krjukov, Ljudučin, Warn – Krutov, Achmetov, Morozov – Ščerbina
    Trenér: Vjačeslav Butsajev.

    Torpedo Nižnij Novgorod: Kasutin (Jachin) – Hietanen, Malevič, Grigorjev, Chomickij, Valentěnko, Blažijevskij, Osipov – Salminen, Immonen, Dm. Kazionov – Nokelainen, Děmagin, Kuljomin – Galuzin, Filatov, Krasnoslobodcev – Dvurečenskij, De. Kazionov, Potapov
    Trenér: Peteris Skudra.

    Rozhodčí: Gofman, Jeřábek – Birin, Medvěděv

    Diváci: 7942
    thejrc.org