Trenčín – Ružomberok 4:3 (kon.)
konec
AS Trenčín
4:3 (1:1)
MFK Ružomberok
sk Pátek 31.10.2014, 18:30Niké liga
Předzápasové kurzy
     
    Ťažko k tomuto zápasu vôbec niečo dodať. Ružomberok dnes predviedol zrejme najlepší výkon v sezóne, ale zrejme aj kvôli vlastnému trénerovi odchádza z Trenčína naprázdno. Kouč Šimčo nevyžil možnosť striedaní, nenatiahol čas, dostal svojcih zverencov pod tlak a napokon odchádza naprázdno.

    Na opačnej strane je tím Trenčanov, ktorí boli dnes skutočne veľmi aktívni a body si zaslúžili, takže im určite nemôžeme nič vytýkať.

    V Trenčíne dnes teda bude veselo. Okrem futbalistov zvíťazili aj hokejisti, ktorí dokonca zdolali aktuálneho majstra.

    S týmto konštatovaním sa už s vami pre dnešok lúčime a prajeme vám ešte príjemný zvyšok večera. (20:25:22)
     
    90+2
    Koniec zápasu.
     
    90+2
    V Trenčíne vypukli obrovské oslavy, domáci futbalisti trikrát prehrávali, naposledy dokonca dve minúty pred koncom riadnej hracej doby a napokon si aj tak pripíšu tri body!
     
    90+1
    Trenčín dal gól!

    V Trenčíne sa dejú skutočne neuveriteľné veci! Po zmätku pred bránkou Putnockého sa najlepšie zorientoval JAIRO DE MACEDO DA SILVA, ktorý prekonal Putnockého.
     
    90
    Nadstavovať sa budú dve minúty.
     
    89
    Trenčín dal gól!

    Tak toto je skutočne neuveriteľné! DÁVID GUBA zakončoval takmer z od rohovej zástavky a takmer z bránkovej čiary, no loptu zakrútil tak bravúrne, že Putnocký nemal vo výskoku žiadnu šancu.
     
    88
    Trenčania sa presunuli na útočnú polovicu. Tam to centrom skúsil Čögley, no nikoho zo svojich spoluhráčov nenašiel.
     
    88
    Luptákovou aktivitou sa MFK dostal na útočnú polovicu. Hostia síce nevystrelili, ale útočnou snahou aspoň nedovolili zakončiť ani svojmu súperovi. Začína sa boj s nekompromisným časom.
     
    87
    Zreľák sa na útočnej polovici dopustil iba zbytočného faulu a Trenčania nemali nad čím premýšľať. Loptu bleskovo rozohrávajú a pokúsia sa o vyrovnanie.
     
    86
    Trenčín súpera poriadne zatlačil. Po Mondekovom centri sa tentokrát k hlavičke dostal Macedo, no ani ten Putnockého neprekvapil. Ružomberský brankár drží svoj tím nad vodou.
     
    85
    Ružomberok sa stále bráni, avšak hosťom sa podarilo prihrávku svojho súpera vypichnúť. Dopredu sa loptu pokúsil potiahnuť Vavrík, ale už je značne vyčerpaný a tak to nedokázal podľa predstáv.
     
    84
    Tak toto je neuveriteľné! Striedajúci Mondek loptu centroval na hlavu Bera, ktorý už zakončoval do siete. V poslednej chvíli ale v páde jeho gól končekmi prstov odvrátil Putnocký.
     
    83
    Striedanie v tíme AS Trenčín: z ihriska odchádza James Alexander Lawrence, prichádza Karol Mondek.
     
    81
    Mohlo byť rozhodnuté! Adam Zreľák má výborný nábeh na hetrik, aj teraz sa dostal do zaujímavej šance, ale tentokrát zakončoval iba z uhla a so strelou do stredu bránky nemal Šemrinec žiaden problém.
     
    79
    Domáci hráči po predchádzajúcom faule zahrávali priamy kop z nebezpečnej pozície. Do lopty sa oprel Rundič, no priestor troch žrdí trestuhodne minul.
     
    78
    Žltú kartu dostáva Juraj Vavrík (MFK Ružomberok).
     
    78
    Po Simonovom centri od rohovej zástavky napokon pálil Rundič, no priestor troch žrdí minul. Putnocký môže ostať pokojný.
     
    77
    Trenčín vybojoval po svojej aktivite rohový kop. Ružomberskí fanúšikovia budú tŕpnuť, ako štandardka dopadne.
     
    76
    Napokon bude ale striedajúci hráč Trenčanov Bero našťastie v poriadku a môže pokračovať v hre. Minúty plynú a čas pre domácich sa kráti.
     
    75
    Hra sa na malý moment prerušuje. Na trávniku ostal ležať domáci hráč Bero, ktorý možno bude potrebovať aj lekárske ošetrenie.

    Veronika Pancuráková

    Branky: 43. Hajradinovič, 60. Holúbek, 89. Guba, 90+1. de Macedo da Silva – 33. Zreľák, 48. Zreľák, 67. Práznovský

    Karty:   65. Bero (TRE) – 43. Már. Almaský (RUZ), 56. Janič (RUZ), 78. Vavrík (RUZ)


    AS Trenčín: Šemrinec – Rundič, Lawrence (83. Mondek), Čögley, Kleščík (C) – Mišák (46. Guba), Holúbek, Hajradinovič (52. Bero), Simon – Lobotka, de Macedo da Silva.
    Náhradníci: Zemanovič – Skovajsa, Rabiu, Mondek, Opatovský, Bero, Guba.

    MFK Ružomberok: Putnocký – Kružliak, A. Lovás, Habánek, Práznovský – Már. Almaský, Nagy (C), Turčák (74. Lupták), Vavrík – Janič, Zreľák.
    Náhradníci: Lešňovský – Nosek, Ferenčík II., Gerát, Lupták, Vaniš, Mance.

    Rozhodčí: Weiss – Jenčura, Poláček
    ocianews.com