PZ Kladno – Chomutov 1:11 (kon.) | Kladno – K. Vary 2:3 (kon.) | Pardubice – Hr. Králové 9:3 (kon.)
Vítkovice – Poruba 2011 4:0 (kon.) | Letňany – HC Plzeň 5:6 (po pr.) | Havířov – Vsetín 7:3 (kon.)
Č. Budějovice – Písek 4:1 (kon.)
po prodl.
HC Letci Letňany
5:6 (0:1, 2:2, 3:2 - 0:1)
HC Plzeň 1929
Pátek 31.10.2014, 17:00 • Ice Arena, Praha 9 – Letňany • Extraliga staršího dorostu
Partner:
     
    Dnešní dramatický duel tedy nakonec ovládli indiáni, kteří si povezou na západ Čech dva body. Domácí tým dnes vzhledem k průběhu zápasu může být za jeden bod dost vděčný. (19:18:28)
     
    Konec zápasu.
     
    64:22
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Dnes se tedy nakonec budou radovat hosté. Třicet šest sekund před koncem prodloužení dostal puk za brankovou čáru FILIP KOKOŠKA a svým druhým gólem v utkání rozhodl o výhře plzeňského celku.
     
    63:35
    Vyloučeni Jan Katriňák (Letňany) za faul kolenem a Jakub Pokorný (Plzeň) za hrubost.
     
    60:01
    Začalo prodloužení.
     
    Po šedesáti minutách je stav zápasu vyrovnaný, a tak bude po malé chvíli následovat prodloužení. Třetí třetina byla opravdu velmi zajímavá, diváci v ní viděli hned pět gólů. Uvidíme, jestli se rozhodne v prodloužení nebo jestli přijdou na řadu i samostatné nájezdy.
     
    60:00
    Třetí třetina skončila.
     
    55:12
    Letňany právě vstřelily branku!
    Hosté si vedení moc dlouho nevyužili, v 56. minutě je stav utkání 5:5. Vyrovnávací trefu na 5:5 zaznamenal VÁCLAV BURDA. Asistence: Matěj Chalupa, Tomáš Brabec.
     
    52:43
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Gólová přestřelka pokračuje, indiáni se opět dostávají do vedení. Brankáře Letňan Hamalčíka tentokrát překonal obránce LUKÁŠ KAŇÁK. Bez asistence.
     
    52:23
    Letňany právě vstřelily branku!
    Tak to je drama, o dalších devatenáct sekund později je vyrovnáno 4:4! Čtvrtý gól domácího mužstva vstřelil JAN KUČERA. Asistence: Marek Urban.
     
    52:04
    Letňany právě vstřelily branku!
    Tak to ještě bude zajímavé, Letňany snižují na rozdíle jediné branky. Kotouč poslal do sítě JIŘÍ PRŮŽEK. Asistence: Matěj Chalupa.
     
    45:37
    Hosté budou hrát přesilovou hru, za faul kolenem byl vyloučen Jan Kučera.
     
    42:12
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Indiáni krátce po zahájení třetí třetiny dokázali překonat obranu domácího týmu a vedou o dva góly. Čtvrtý gól plzeňských hokejistů vstřelil JAKUB SYSEL. Asistence: David Roubal.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Plzeň si v průběhu druhé periody dokázala vytvořit tříbrankový náskok, domácí ale bojují a po gólech Kubáta a Procházky je stav 2:3. Podaří se hráčům Letňan ve třetí třetině vyrovnat?
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    37:14
    Letňany právě vstřelily branku!
    Za stavu 0:3 už to vypadalo na celkem jasnou záležitost, nyní ale máme zaděláno na drama. Kontaktní branku domácího týmu vsítil LUKÁŠ PROCHÁZKA. Asistence: Michal Pařík, Dominik Řepík.
     
    30:54
    Letňany právě vstřelily branku!
    Domácí hokejisté se v polovině utkání dočkali vstřelené branky a snižují na 1:3. Gólmana Zemana prostřelil PAVEL KUBÁT. Asistence: Jan Kučera.

    Jakub Holubec

    Branky a nahrávky: 31. Kubát (J. Kučera), 38. Procházka (Pařík, Řepík), 53. Průžek (Chalupa), 53. J. Kučera (Urban), 56. Burda (Chalupa, Brabec) – 14. Kokoška (Vracovský, Stráský), 27. Kantner, 28. Hajšman (Kantner, Sedláček), 43. Sysel (Roubal), 53. Kaňák, 65. Kokoška


    HC Letci Letňany: Hamalčík (Nahodil) – Hůla, Pařík, Brabec, Kubát, Kolenatý, Chvála, Babčuk, Šimon, Katriňák – Satran, Burda, Procházka, Chalupa, Urban, Průžek, Řepík, Mařík, J. Kučera
    HC Plzeň 1929: Zeman (Krasanovský) – Kačena, Kvasnička, Váchal, Kaňák, Sysel, Čechura, Sedláček, Ivanič, Pokorný – Roubal, T. Kučera, Krystl, Vavřička, Krásný, Kantner, Kokoška, Vracovský, Hajšman, Hanzlík, Stráský

    Rozhodčí: Vokřál – Bláha, Špůr
    bahis siteleri