La Coruňa – Getafe 1:2 (kon.)
konec
Deportivo La Coruňa
1:2 (0:1)
Getafe CF
Pátek 31.10.2014, 20:45 • Estadio Municipal de Riazor, La Coruňa • Španělská LaLiga
Předzápasové kurzy
     
    Je dobojováno! Hned v první minutě druhého poločasu se naděje Deportiva výraně zmenšily, neboť přidal druhou branku Getafe Ángel Lafita. Domácí ještě v závěru zásluhou Heldéra Postigy vykřesali naději, ovšem více již nestihli. La Coruňa tak podlehla Getafe 1:2. Já vám děkuji za pozornost a u dalšího on-line přenosu nashledanou!

    Střely na branku: 2:3 (22:42:02)
     
    90+3
    Konec zápasu.
     
    90+3
    Utkání se již spíše dohrává na polovině Deportiva, o vítězi je s největší pravděpodovnost¨í rozhodnuto.
     
    90+1
    Getafe mělo k dispozici rohový kop, který rozehrálo nakrátko. Poté hosté zahájili kombinaci na útočné polovině, kde šetří vteřinky.
     
    90
    K základní hrací době utkání se budou nastavovat rovné tři minuty.
     
    89
    Getafe i v posledních okamžicích klání útočí, snaží se stále držet balon ve velké vzdálenosti od vlastní branky. Taktika se prozatím jeví jako úspěšná.
     
    88
    Centr na Postigu byl příliš dlouhý, následovat bude odkop od hostující branky. Getafe je velice blízko důležitému tříbodovému zisku.
     
    87
    Poslední střídání na hostující straně. Odpočinout si odchází Lafita, kterého nahradí Míchel.
     
    86
    Lafita chtěl opět zahrozit, ovšem nepovedlo se. Na poslední chvíli jej zastavil Sidnei. Následný kontr Deportiva ale neměl dlouhého trvání.
     
    84
    Castro si ve velkém vápně chystal pozici ke střele. Nakonec byl ale tento pokus zblokována domácí defenzivou. Hrát tak může opět La Coruňa.
     
    83
    Getafe se nadále snaží co nejvíc postupovat kupředu. Zatím se nezdá, že by se schylovalo k závěrečnému náporu ze strany Deportiva.
     
    82
    Toché se při vzdušném souboji střetl s Guaitou, který se zvedá jen velmi obtížně. Utkání ale dochytá, zranění zřejmě nebude vážnějšího charakteru.
    Hélder POSTIGA - 1:2
     
    80
    La Coruňa právě vstřelila branku!
    Je zaděláno na drama! Cavailero na pravé straně předvedl vynikající práci, načež posunul balon Tochému. Hráč s číslem osmnáct na zádech poté přihrál HELDÉRU POSTIGOVI. Zkušený forvard zamířil nekompromisně k levé tyči.
     
    78
    Getafe posílá na trávník čerstvé síly. Kolbiště opouští Sarabia, kterého nahradí Sammir.
     
    77
    Cavailero centroval z pravé strany hrací plochy, následně se o totéž pokusil Luisinho. Centr ze strany opačené ale Postigu nenašel.
     
    75
    Postiga natáhl k dalekonosné střele, kterou ale zblokoval Velázquez. Po následném vhazování se balonu ujalo opět Getafe.
     
    74
    Escudero se velice bolestivě střet s domácím brankářem. Situace by se spíše dala přirovnat k hokejovému bodyčeku. Zdá se však, že levý obránce Getafe nakonec bude v pořádku.

    Libor Kucza

    Branky: 80. Postiga (Toché) – 35. Fabri (vla.), 46. Lafita (Hinestroza)

    Karty:   31. Wilk (DEP), 59. Cavaleiro (DEP) – 62. Lafita (GET)


    Deportivo La Coruňa: Fabri – Luisinho, Sidnei, Insua, Moreno Juanfran – Wilk (46. Canella), Domínguez – Cuenca (58. Toché), Medunjanin, Fariña (46. Postiga) – Cavaleiro.
    Náhradníci: Lux – Lopo, Canella, Bergantiños, Carlos, Postiga, Toché.

    Getafe CF: Guaita – Arroyo, Naldo, Valázques, Escudero – Lacen, J. Rodríguez – Yoda, Sarabia (78. Sammir), Hinestroza (68. D. Castro) – Lafita (87. Míchel).
    Náhradníci: Codina – Lago, Vigaray, D. Castro, Sammir, Míchel, Diawara.

    Rozhodčí: Hernández – Sobrino, Martínez

    Diváci: 20150
    thejrc.org