Omsk – Toljatti 1:0 (kon.) | Barys – Nižněkamsk 6:5 (1:0 po s.n.) | Jekatěrinburg – Čeljabinsk 1:0 (kon.)
Ufa – Chanty-Mansijsk 1:3 (kon.) | Jaroslavl – Riga 4:1 (kon.) | Soči – Jokerit 3:2 (2:1 po s.n.)
Dynamo Moskva – Petrohrad 4:3 (po pr.) | Atlant – Novokuzněck 4:2 (kon.) | Záhřeb – Vladivostok 3:4 (kon.)
HC Slovan – Chabarovsk 1:3 (kon.)
po prodl.
Dynamo Moskva
4:3 (1:1, 1:1, 1:1 - 1:0)
SKA Petrohrad
Pátek 31.10.2014, 17:30 • Lužniki Palace of Sports • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Československá stopa

    Alexandr Salák (PET) 4 obdržené branky, 32 zásahů, 88,9% úspěšnost
    Roman Červenka (PET) 0+0, čas na ledě: 16:01, 4 střely (20:09:58)
     
    Je dobojováno! K vidění bylo velmi pohledné a dramatické utkání. Domácí dokázali v průběhu klání hned dvkarát vyrovnat. Ve třetí části se sami dostali do vedení, které ale v samotném závěru ztratili. Houževnatost a bojovnost Dinama však byla po zásluze odměněna. V prodloužení pak domácím zajistil bonusový, nutno podotknout, že zasloužený bod za výhru Janne Jalasvaara. Dinamo Moskva tak zdolalo Petrohrad 4:3Střely na branku: 36:31
     
    Konec zápasu.
    Janne JALASVAARA - 4:3
     
    63:35
    Dinamo právě vstřelilo branku!
    Překrásné utkání je u konce! Velmi atraktivní prodloužení ukončují k velké radosti publika domácí hokejisté. Kaspars Daugavinš se vydal do rychlého protiútoku. Poté si sjel do ideálně pozice, přičemž dobře věděl, narozdíl od obrany SKA, o najíždějícím JANNE JALASVAAROVI. Finský zadák ve službách moskevského celku poté zcela v poklidu dopravil puk do odkryté brány. Asistence: Kaspars Daugavinš, Alexej Těreščenko.
     
    62:39
    Na druhé straně ledové plochy testoval Jerjomenkovu pozornost Dadonov. Ani domácí brankář se nenechal překvapit. Následný kontr vyústil v první přerušení nastaveného času, a to když Salák lapil lehký pokus domácího útočníka.
     
    61:25
    Babenko se procpal až do útočného pásma, kde vypálil z pozice pravého kruhu. Salák si ale tento prostor pohlídal a ránu bez sebemenších potíží vytěsnil do bezpečí. Domácí nadále pokdračují v útočném snažení.
     
    60:34
    Ericsson se hnal za nahozeným kotoučem, ovšem nedostihl jej. Puku se tak opět ujala domácí obrana, která jej vyváží kupředu. Také atak moskevského Dinama ale neměl dlouhého trvání.
     
    60:01
    Začalo prodloužení.
     
    Také ve třetí části vsítily oba celku po jedné brance. Za domácí se prosadil Denis Kokarev. Do prodloužení pak poslal klání Jurij Alexandrov. Které z družin připadne bonusový bod? Sledujte i nadále náš on-line přenos!

    Střely na branku: 29:31
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku v celém prodloužení?

    Tipovat můžete do začátku prodloužení.

     
    60:00
    Třetí třetina skončila.
     
    59:08
    Moskevské družině se zatím nedaří dostat do útočného pásma, SKA brání velmi pozorně. Zdá se, že oba celky již spíše myslí na prodloužení, případně samostatné nájezdy.
     
    58:03
    Dinamo si zahraje přesilovou hru, na lavici hanby usedá Jimmie Ericsson (PET), který se provinil nedovoleným bráněním. Co přinese tato početní výhoda?
     
    57:52
    Domácí se ale s touto situací nechtějí smířit. Nejprve pálil z velmi ostrého úhlu nebezpečně Denis Kokarev, načež předvedl ukázkovou dělovku Osipov. Zadák Dinama trefil horní tyč!
    Jurij ALEXANDROV - 3:3
     
    57:15
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Krutá rána pro domácí celek. Petrohrad vyrovnává po nepříliš obtížné situaci. Kotouč se dostal na modrou čáru, kde číhal JURIJ ALEXANDROV. Obránce SKA poté vyslal střelu zápěstím. Jerjomenko dnes minimálně deset takovýchto pokusů lapil. Nyní mu však propadl mezi levou rukou a tělem. Utkání tak směřuje do prodloužení. Asistence: Patrick Thoresen.
     
    56:49
    Ilja Kovalčuk se snažil prodrat do útočné třetiny podél pravého mantinelu, ovšem zastavil jej hvizd pomezního arbitra, který spatřil postavení mimo hru. Vhazovat se tak bude ve středním pásmu. Hraje nyní plná nepřesností.

    Libor Kucza

    Branky a nahrávky: 17. Mosaljov (Cvetkov, Žerděv), 39. Robinson (Sojn), 49. Kokarev (Mosaljov, Solovjov), 64. Jalasvaara (Daugavinš, Těreščenko) – 10. Kutějkin (Panarin), 26. Martensson (Thoresen, Bělov), 58. Alexandrov (Thoresen)


    Dynamo Moskva: Jerjomenko (Šaryčenkov) – Robinson, Višněvskij, Solovjov, Jalasvaara, Osipov, Mironov, Korjagin – Daugavinš, Pestuško, Gorovikov – Cvetkov, Karpov, Žerděv – Sojn, Karsums, Babenko – Těreščenko, Mosaljov, Brjukvin
    SKA Petrohrad: Salák (Ivannnikov) – Chafizullin, Kalinin, Alexandrov, Kutějkin, Čudinov, Bělov, Jermakov, Judin – Kovalčuk, Ericsson, Makarov – Tichonov, Dadonov, Panarin – Červenka, Thoresen, Martensson – Ketov, Ponikarovskij, Kadejkin

    Rozhodčí: Gofman, Romaško – Lazarev, Raming

    Diváci: 8015
    bahis siteleri