Ath. Bilbao – Espanyol 3:1 (kon.)
konec
Athletic Bilbao
3:1 (2:0)
Espanyol Barcelona
Pátek 21.11.2014, 20:45 • San Mamés Barria, Bilbao • Španělská LaLiga
Předzápasové kurzy
     
    Je dobojováno! Také ve druhém poločase byly k vidění čtyři branky. Nejprve domácí zásluhou Iturraspeho navýšili své vedení, načež vykřesal naději Sánchez. Skóre se již ale neměnilo, a tak Athletic poměrně zaslouženě zdolal Espanyol Barcelona 3:1. Já vám děkuji za pozornost a u dalšího online přenosu nashledanou!

    Střely na branku: 5:3 (22:36:50)
     
    90+3
    Konec zápasu.
     
    90+3
    Athletic i v posledních okamžicích duelu v poklidu kombinuje na útočné polovině. Zdá se, že klání již nic převratného nenabídne.
     
    90+1
    Stuani zastavil Iturraspeho nedovoleným zákrokem. Rozehrávat tak bude Bilbao, a to z vlastní poloviny. Utkání se již spíše dohrává, Espanyol momentálně působí poněkud rezignovaným dojmem.
     
    90
    Nepříliš razantní pokus v podání domácích doplachtil pouze do Casillovy náruče. Hostující mág poté ihned rozehrál. K základní hrací době budou nastaveny rovné tři minuty.
     
    89
    Hrací plochu opouští Muniain. Poslední okamžiky duelu zakusí López.
     
    88
    Hosté zahrávali hned dva rohový kopy v řadě. Ani jeden ale do řad Bilbaa žádné potíže nevnesl. Domácí fotbalisté chystají závěrečné střídání.
     
    87
    Borja Viguera z velké vzdálenosti natáhl ke střele, která se ale mezi tři tyče nevešla. V ochozech to jen zahučelo. Na řadě je odkop od hostující branky.
     
    86
    García se pokusil zaběhnout za obranu, v čemž mu ale zabránil pomezní sudí, který spatřil ofsajd. O rozehrávku se postará Iraizoz.
    Víctor SÁNCHEZ - 3:1
     
    84
    Espanyol právě vstřelil branku!
    Hosté se ale přece jenom dočkali branky naděje. Ledabylý odkop vystihl Sevilla, který zkušeně přihrál VÍCTORU SÁNCHEZOVI. Záložník Espanyolu poté pomocí placírky umísitl balon do odkryté branky. Iraizoz neměl nárok zasáhnout.
     
    83
    Bilbau zřejmě tříbrankový náskok nestačí, fotbalisté v pruhovaném se nadále ženou do ofenzivy. Nyní ale Etxebarria nedokázal optimálně vypálit.
     
    82
    Další střídání na domácí straně. Místo Adurize naskočí do hry San José. Bilbao chce utkání v poklidu dotáhnout do vítězného konce.
     
    80
    A další přerušení hry, tentokráte pro hostující ofsajd. Espanyol působí poměrně houževnatým dojmem, a to přes fakt, že zřejmě nemá možnost utkání zvrátit.
     
    79
    Hosté se ale nevzdávají a nadále bojují. Nyní získali výhodu v podobě rohového kopu, kterou ale nedokázali patřičně využít. Domácí fotbalisté ihned balon odkopli do bezpečí.
    Ander ITURRASPE - 3:0
     
    78
    Bilbao právě vstřelilo branku!
    Tak to byl nádherný fotbalový moment! Rico posunul ANDERU ITURRASPEMU, který si připravil pozici ke střele a následně s pomocí pravé tyře rozvlnil síť za Casillou. O vítězi utkání je tak s největší pravděpodobností rozhodnuto.
     
    77
    Nepřesná kombinace se nyní dostala až k Iraizovovi, který pochopitelně šetří čas, jak jen to jde. Hlavní sudí jej již upozorňuje.
     
    76
    Zřejmě za následné protesty je žlutou kartou "odměněn" také kapitán García (ESB).

    Libor Kucza

    Branky: 29. Aduriz (Susaeta), 44. Viguera (Aduriz), 78. Iturraspe (M. Rico) – 84. V. Sánchez (Sevilla)

    Karty:   61. Aduriz (ATB) – 52. Vázquez (ESB), 62. Colotto (ESB), 75. Sevilla (ESB), 76. S. García (ESB)


    Athletic Bilbao: Iraizoz (C) – Balenziaga, Laporte, Etxeita, de Marcos – M. Rico, Iturraspe – Susaeta (69. Etxebarria), Muniain (89. López Cabrera), Viguera – Aduriz (82. San José).
    Náhradníci: Herrerín – San José, Bustinza, Gurpegi, Etxebarria, I. Gómez, López Cabrera.

    Espanyol Barcelona: Casilla – J. López (68. Arbilla), Colotto, Álvaro González (56. Caicedo), Fuentes – Cañas, V. Sánchez, Abraham González – Vázquez (56. Sevilla), S. García (C), Stuani.
    Náhradníci: Pau – V. Álvarez, Arbilla, Bertrand, Sevilla, Jordán, Caicedo.

    Rozhodčí: Melero – Barbero, Martínez

    Diváci: 28000
    thejrc.org