Poprad – Košice 0:1 (kon.) | Trenčín – Nitra 4:7 (kon.) | Martin – Zvolen 3:8 (kon.)
Piešťany – Žilina 3:2 (2:1 po s.n.)
konec
HK Poprad
0:1 (0:0, 0:1, 0:0)
HC Košice
sk Pátek 21.11.2014, 17:00 • Zimný štadión mesta Poprad • Tipos Extraliga (SR)
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Hlasy po zápase

    Milan Jančuška (tréner Popradu): Nie som spokojný s výsledkom, škoda prvej tretiny, mali sme tam dve čisté šance, potom sme dostali gól a Košice sa totálne zatiahli do defenzívy. Chcelo to viac energie, viac streľby, tým pádom sme nemohli dať ani nejaký ten lacný gól, nehrali sme dobre ani presilové hry. Touto cestou sa chcem ospravedlniť divákom za tento zápas, lebo moja predstava bola iná.

    Pavol Zůbek (asistent trénera Košíc): Predviedli sme koncentrovaný a disciplinovaný výkon, hrali sme výborne na všetkých postoch, chcem len zagratulovať mužstvu k tomuto dôležitému víťazstvu. (19:17:12)
     
    Tak, v dramatickom súboji zvíťazili napokon košickí hokejisti. Na výhre Oceliarov sa jediným gólom podieľal Marek Bartánus, ktorý sa presadil počas 29. minúty.

    Ďakujem za pozornosť a prajem príjemný zvyšok večera.
    Lúči sa s vami Lukáš R. Ovšonka.
     
    60:00
    Koniec zápasu.
     
    59:55
    Ešte v záverečných sekundách sa snažil o strelu Radoslav Suchý z tesnej blízkosti, no namieril to vedľa brány.
     
    59:42
    Krotákovi sa podarilo zvíťaziť na vhadzovaní, no následne Fabian zle prihral. Štrbák strieľal zo stredného pásma a trafil konštrukciu brány.
     
    59:38
    Gólman Kostúr je na striedačke, vhadzuje sa po pravej ruke brankára Melicherčíka.
     
    59:38
    Oddychový čas pre Poprad.
     
    59:26
    Skvelý manéver teraz predviedol gólman Kostúr, ktorý ukážkovo zachytil tvrdý príklep z tesnej blízkosti od Radeka Philippa, puk vytiahol z lapačky a perfektne rozohral!
     
    58:56
    Košičania sa teraz takmer celú minútu držali v útočnom pásme, zbierali cenné sekundy. Kostúr už jedným okom sleduje striedačku, či môže ísť dole.
     
    58:13
    Bicek vyskúšal Kostúrovu pozornosť strelou od modrej čiary. Gólman Popradu však s istotou zastavil jeho zakončenie na svojom ľavom betóne a následne prikryl puk pod svoju lapačku.
     
    57:14
    Makovský pokazil strelu od modrej čiary, vyrazil ju Jenčík a okamžite vysúval dopredu už naskočeného Šedu z trestnej lavice, no ten Kostúra strelou z tesnej blízkosti prekonať nedokázal.
     
    56:23
    Domácim hokejistom teraz poškodili rozhodcovia, ktorí odpískali zakázané uvoľnenie po Suchého nepresnej prihrávke na Bartečka. No popradskí hokejisti a sám Bartečko si stojí za tým, že puk ešte tečoval.
     
    55:48
    Kasík pálil od modrej čiary, no jeho strela bola zblokovaná do rohu klziska. Následne s dokázali Košičania oslobodiť.
     
    55:13
    Presilová hra pre Poprad. Michal Šeda odchádza na trestnú lavicu za vyhodenie puku.
     
    54:51
    Popradským hokejistom sa nahodením puku nepodarilo usadiť sa v útočnom pásme. Košičania boli v tejto chvíli pozorní v defenzíve a odzbrojili Oceliarov.
     
    54:13
    Peter Boltun sa mohol dostať do rýchleho útoku, no pred útočnou modrou čiarou sa mu akosi zaplietol puk, následne do puku vošiel v plnej rýchlosti Bartečko, čo už znamenalo prerušenie hry kvôli ofsajdu.
     
    53:30
    Jenčík prihrával z pravej strany do medzikružia Bartošovi, no tam bol lepší Daniel Brejčák, ktorý košického útočníka bezpečne odzbrojil.
     
    52:32
    Lukáš Hvila hľadal dobrou prihrávkou z ľavého kruhu pred bránkoviskom Matúša Matisa, no poslal mu len nepresný puk, ktorý Matis nedokázal trafiť.
     
    51:27
    Popradský kapitán Arne Kroták preveril gólmana HC Košice strelou z medzikružia, no Melicherčík a jeho lapačka boli pripravení na tento puk a sebavedomo ho zastavili vo výstroji košického gólmana.
     
    51:12
    Jánošík pridlho čakal s rozohrávkou, následne chcel posunúť do stredného pásma na Bartoša, no ten nezachytil puk. Znamená to len zakázané uvoľnenie a vhadzovanie pred Melicherčíkom.

    Lukáš Rastislav Ovšonka

    Branky a nahrávky: 29. Bartánus (Suja)


    HK Poprad: Kostúr (Sedlačko) – Suchý, Kurali – Fabian ("A"), Dinda – Kasík, Malina – Makovský, D. Brejčák – Bartečko ("A"), Boltun, T. Sýkora – Paločko, Takáč, Kroták ("C") – Hvila, Paukovček, Matis – Gápa, Mlynčár, M. Nagy
    HC Košice: Melicherčík (Hylák) – Štrbák ("C"), Černák – Philipp ("A"), Drgoň – Jánošík, Cebák – Šeda, Macejko – Jenčík, Bartoš, Bicek ("A") – Sojčík, Češík, Lapšanský – Bartánus, Hrnka, Suja – Stupka, Chovan, Hinďoš

    Rozhodčí: Novák, J. Konc – Gajan, Sčensný

    Diváci: 2946
    bahis siteleri