Slovan Bratislava – Myjava 0:1 (kon.)
konec
ŠK Slovan Bratislava
0:1 (0:0)
TJ Spartak Myjava
sk Neděle 23.11.2014, 19:00 • Pasienky, Bratislava • Niké liga
Předzápasové kurzy
     
    S konštatovaním, že Slovan znovu sklamal svojich priaznivcov a po nevýraznom výkone prehral s Myjavou 0:1, sa s vami lúčim a prajem príjemný zvyšok nedeľného večera! (21:01:18)
     
    Štatistiky zo zápasu :

    Strely celkom : 14:10
    Strely na bránu : 7:7
    Žlté karty : 0:0
     
    A je tu koniec, Myjava si z Pasienkov odváža všetky tri body! Dovolím si povedať, že vzhľadom na vývoj druhého polčasu a laxný prístup Slovana si hostia túto výhru zaslúžia. V prvom polčase mal viac z hry Slovan, to však gólovo nezužitkoval a v druhom polčase tak prišiel trest. Myjavčania boli v druhej časti aktívnejší, z čoho rezultoval aj víťazný gól Oršulu. Kríza belasých sa prehlbuje, prehrali ďalší ligový zápas a v tabuľke ostanú na 6.mieste. Zápas sledovala slabučká návšteva 691 divákov, pričom si ani nedovolím odhadovať, koľko divákov príde po tomto výkone na štvrtkový zápas s Bernom. Myjava sa v tabuľke posunula na 4.priečku pred Trnavu a po dobrom výkone môže byť po dnešku maximálne spokojná.
     
    90+2
    Koniec zápasu.
     
    90+2
    Snáď v poslednej šanci zápasu Halenár, ktorý ešte prenikol po pravej strane a dostal sa až do šestnástky, v náročnej pozícii ale už nedokázal účinne zakončiť, keď loptu kryl vybiehajúci Solnička.
     
    90+1
    Slovan sa až teraz pokúsil zavrieť hostí v ich šestnástke, všetko ale skončilo centrom Gorosita, ktorý bol doslova lahôdkou pre Solničku, keď ten loptu s prehľadom stiahol zo vzduchu vo svojom výsostnom území na päťke.
     
    90
    Nadstavujú sa 2 minúty.
     
    90
    Slovan to skúsil zúfalým nákopom dopredu, na ľavej strane sa ale Peltier nepresadil proti Černáčkovi, ktorý skúsene postrážil loptu, keď tá prešla za bránkovú čiaru a vykopávať tak môže Solnička.
     
    89
    Akcie Slovana sú veľmi pomalé, pritom do konca ostávajú len posledné minúty. Teraz navyše o loptu prišiel Jablonský, ktorého odzbrojil dravý Jastráb. Hostia tak získali ďalšie cenné sekundy.
     
    88
    Znenazdajky mohol Slovan vyrovnať! Po štandardke ešte loptu na prednej žrdi predĺžil Vittek, aby tá na zadnej žrdi doputovala k Hudákovi, ktorý osamotený z päťky prehlavičkoval bránu, pričom v tej Solnička loptu len vytláčal očami nad!
     
    88
    Striedanie v tíme Spartak Myjava: z ihriska odchádza Erik Daniel, prichádza Marek Jastráb.
     
    87
    Ešteže má Slovan Bagayoka, ktorý aspoň miestami potiahne útok svojho tímu. Dialo sa tak aj teraz, Bagayoko vybojoval aspoň štandardnú situáciu, keď bol zozadu faulovaný.
     
    86
    Kuzma na útočnej polovici hostí vybojoval na seba faul, Myjava tak ostane pred bránou Slovana. Skutočne, keby sme nevideli skóre, mysleli by sme si, že prehráva Myjava, nakoľko práve tá je v posledných minútach v útoku paradoxne aktívnejšia.
     
    85
    Striedanie v tíme Spartak Myjava: z ihriska odchádza Denis Duga, prichádza Roman Častulín.
     
    83
    Hostia stále v útoku, pri postupnej akcii Kuzma na pravej strane krásnou pätičkou vysunul do šance Daniela, ktorý si ešte loptu potiahol pred šestnástku, potom ale loptu len nedôrazne posielal pred bránu.
     
    82
    Na ihrisku stále nič nové, Myjava v častejšom držaní lopty, Slovanu chýba potrebná iniciatíva i bojovnosť v útoku. Hrá sa pred bránou domácich, ktorí sa tak miesto snahy o vyrovnanie bránia.
     
    Dnešné stretnutie sleduje 691 divákov.
     
    81
    Striedanie v tíme ŠK Slovan Bratislava: z ihriska odchádza Kristián Kolčák, prichádza Lester Peltier.
     
    80
    Zdá sa, akoby gól potrebovala Myjava, a nie Slovan! Po centri z rohu totiž hlavičkoval Daniel, jeho pokus na vzdialenejšej žrdi v poslednej chvíli odvrátil Gorosito. Pri ďalšej šanci bola strela z kopačky Daniela zablokovaná na roh!
     
    79
    Ďalšia šanca Myjavy! Po centri z rohu hlavičkoval vo výbornej pozícii v šestnástke Marček, ktorého pokus bravúrne vytlačil na roh Perniš, ten teraz udržal svoje mužstvo v hre!

    Tomáš Schügerl

    Branky: 61. Oršula (Daniel)


    ŠK Slovan Bratislava: Perniš – Jablonský, Hudák, Gorosito, Bagayoko – Kolčák (81. Peltier), Žofčák, Štefánik – Milinkovič (63. Kubík), Halenár – Vittek (C).
    Náhradníci: Valašík – Čikoš, Grendel, Gašparovič, Fořt, Peltier, Kubík.

    TJ Spartak Myjava: Solnička – Jánošík, Beňo, Černáček (C), Ciprys – Pekár, Duga (85. Častulín), Marček, Daniel (88. Jastráb) – Oršula, Kuzma.
    Náhradníci: Belic – Častulín, Švec, Jastráb, Kastelovič, Sivák, Vávra.

    Rozhodčí: Jaška – Kováč, Mikulaj

    Diváci: 691
    bahis siteleri