Groningen – Eindhoven 1:1 (kon.) | Zwolle – Twente 1:2 (kon.) | Heracles – Den Haag 3:1 (kon.)
Utrecht – Cambuur 1:3 (kon.)
konec
FC Groningen
1:1 (0:0)
PSV Eindhoven
Neděle 23.11.2014, 12:30 • Euroborg, Groningen • Nizozemská Eredivisie
Předzápasové kurzy
     
    Je dobojováno! Ve druhé půli jsme se již branek dočkali. Jako první se zásluhou Luuka de Jonga prosadili hosté. Domácí poté šlápli na plyn a zaslouženě vyrovnali, prosadil se Michael de Leeuw. Utkání tak skončilo spravedlivou remízou 1:1. Já vám dkěuji za pozornost a u dalšího on-line přenosu nashledanou!

    Střely na branku: 4:8 (14:26:18)
     
    90+3
    Konec zápasu.
     
    90+3
    Van Nieff se ještě pokusil vypálit z poměrně velké vzdálenosti. Potěšil však pouze diváky v nejvyšších ochozech, kteří si mohli balon osahat.
     
    90+2
    Hosté jsou v samotném závěru utkání nastěhování v pokutovém území, kde soupeři způsobujíc velké potíže. Wijnaldum si chtěl nyní vykoledovat penaltu, ovšem hlavní sudí toto odmítá.
     
    90
    K základní hrací době první půle budou nastaveny rovné tři minuty. Co přinesou? Zatím sledujeme skutečně strhující závěr dramatického duelu.
     
    89
    Další De Jongova chvilka. Tentokráte měl o něco horší pozici, ovšem i přesto mohl skórovat. Nepovedenou ránu opět eliminovali obránci Groningenu.
    De Jong měl na kopačce rozhodnutí duelu
     
    88
    Hosté měli další vynikající střeleckou pozici, zcela sám před Padtem se octl De Jong. Skórovat se mu ale nepodařilo, domácí muž s rukavicemi totiž ránu excelentním způsobem vytěsnil. Dorážku poté zadáci Groningenu odkopli z brankové čáry.
     
    87
    Poslední střídání na straně PSV. Narsingha nahradí Jozefzoon.
     
    86
    Hra má nyní vynikající tempo, hraje se nahoru dolů. Kupředu se vydal tentokráte Eindhoven, jehož dlouhý centr ale eliminoval Padt.
     
    84
    Groningen se nadále snaží útočit. Nnyní pálil z velké vzdálenosti Antonio. Branku sice netrefil, ovšem potlesk si od domácích fanoušků přesto vysloužil.
    Michael DE LEEUW - 1:1
     
    83
    Groningen právě vstřelil branku!
    Tak to je skutečně vynikající závěr v podání Groningenu. Mahi se velmi dobře individuálně na levé straně uvolnil, proběhl do velkého vápna, kde našel centrem hlavu nabíhajícího MICHAELA DE LEEUWA. Domácí forvard poté v poklidu skóroval.
     
    82
    Groningen se stále snaží útočit do plných. Lídr tabulky si ale těsné vedení nadále v poklidu hlídá.
     
    81
    Na domácí straně opouští hrací plochu Van Nieff. Atmosféru duelu okusí Arias.
     
    80
    Výměna sil proběhne nejprve na straně PSV. Místo Willemse naskočí do hry Brenet.
     
    79
    Chery faulova, PSV bude mít možnost v podobě dalšího přímého kopu. Poradí si s nínm lépe než s předchozím. Nikoliv, Wijnaldum poslal míč vysoko nad. Chystá se další střídání.
     
    78
    Maher se dostal do zajímavé pozice, ovšem balon se následně dokutálel až k Padtovi. Domácí brankář před trojicí hostujících borců nezazmatkoval a v poklidu rozehrál.

    Libor Kucza

    Branky: 83. Leuuw – 57. Jong

    Karty:   47. Hateboer (GRO), 55. Botteghin (GRO) – 45+1. Arias (PSV)


    FC Groningen: Padt – Van Nieff (81. J. Arias), Kappelhof, Eric Botteghin, Hateboer (68. Van der Laan) – Hiariej, Kieftenbeld (C) (68. Mahi), Antonia – Chery – De Leeuw, Hoesen
    Náhradníci: Kindgren, Van der Vlag, Van der Laan, J. Arias, Bijl, Hagenauv, Mahi

    PSV Eindhoven: Zoet – S. Arias, Bruma, Rekik, Willems (80. Brenet), Wijnaldum (C), Guardado (72. Hendrix), Maher – Narsingh (87. Jozefzoon), De Jong, Depay
    Náhradníci: Koch, Brenet, Pasveer, Jozefzoon, Locadia, Hendrix, Ritzmaier

    Rozhodčí: Gözübüyük – Langkamp, Van Dongen
    bahis siteleri