Hamburg – W. Brémy 2:0 (kon.) | Stuttgart – Augsburg 0:1 (kon.)
konec
VfB Stuttgart
0:1 (0:0)
FC Augsburg
Neděle 23.11.2014, 17:30 • Mercedes-Benz Arena, Stuttgart • Německá Bundesliga
Předzápasové kurzy
     
    Je dobojováno! Stuttgart měl již od první půle velmi obtížnou pozici. Přesto však i v deseti dokázal srdnatě vzdorovat. Vše změnila až penalta, kterou proměnil Paul Verhaegh. Kapitán hostí se tak zasadil o fakt, že Augsburg zvítězil na půdě Stuttgartu těsně 1:0. Já vám děkuji za pozornost a u dalšího on-line přenosu nashledanou!

    Střely na branku: 5:5 (19:23:33)
     
    90+3
    Konec zápasu.
     
    90+3
    Caiuby da Silva se ještě v samotném závěru řítil do zajímavé pozice, ovšem z hranice velkého vápna trefil pouze boční síť. Více se již na trávníku neuděje.
     
    90+3
    Kostić byl zastaven nedovoleným způsobem. Volný kop domácího celku ale augsburg odhlavičkoval do bezpečí.
     
    90+2
    Augsburg dohrává utkání na útočné polovině. Zdá se, že je o vítězi klání rozhodnuto. Jak známo, hraje se ale do poslední minuty.
     
    90
    Po volném kopu Augsburgu si domácí celou situaci pohlídali a nechali balon dokutálet se za úroveň brankové čáry. K základní hrací době duelu budou nastaveny rovné tři minuty.
     
    89
    Hrací plochu opouští Werner, kterého nahradí Da Silva.
     
    88
    Bobadilla se pokusil projít individuálně, leč pomohl si nedovoleně. Po vystřídání hostující družiny bude následovat rozehrávka Stuttgartu.
     
    87
    Stuttgart se pokusil projít po levé straně. Balon ale končí v zámezí, a tak budou hosté vhazovat. Podaří se fotbalistům v bílých dresech ještě v samotném závěru překvapit?
     
    86
    Hraje se převážně v okolí středového kruhu, kde ani jedné z družin nehrozí žádné vážnější nebezpečí. Do konce utkání již příliš mnoho času nezbývá.
     
    84
    Po nedovoleném zákroku u pravé postranní lajny zahrávali hosté volný kop. Ten však nemohl přinést žádné vzrušení, neboť si fotbalisté Augsburgu počínali nedovoleně.
     
    83
    Hrací plochu opouští Feulner. Poslední minuty utkání zakusí Hong Čong-Ho.
     
    83
    Kostić zkusil přívětivost paní štěstěny z velké dálky. O nebezpečí však nemůže býti řeč, balon zamíři do zámezí. Po střídání v podání hostujícího celku bude následovat odkop od branky.
     
    82
    Klein poslal do velkého vápna centr, který ale hosté pohotově odvrátili. Následný protiútok fotbalistů v zeleném pokazila mizerná přihrávka Wernera.
     
    81
    Momentálně se opět bojuje na útočné polovině Stuttgartu. Předváděná hra však zcela jistě na přední místa atraktivity nepatří.
     
    80
    Snaha se Stuttgartu upřít nedá, o tom žádná. Stále se však domácí nemohou dostat do lepší výchozí pozice ke vstřelení branky.
     
    78
    Dlouhé autové vhazování v podání hostí doputovalo až do velkého vápna, odkud jej ale fotbalisté Stuttgartu odkopli. Augsburg hraje v poklidu přesně to, co potřebuje.
     
    77
    Nyní pro změnu kombinuje zase Augsburg, který to zkouší po pravé straně. Agilní Bobadilla se ale musel opět vrátit. Přesto mají hosté balon ve své moci.
     
    76
    Stuttgart hrne vše do ofenzivy, leč zatím se mu příliš zahrozit nedaří. Do konce utkání již mnoho času nezbývá. Zdramatizují domácí utkání?

    Libor Kucza

    Branky: 72. Verhaegh (pen.)

    Karty:   21. Schwaab (STU), 52. Romeu (STU), 63. Leitner (STU) – 31. Werner (AUG), 58. Feulner (AUG), 75. Verhaegh (AUG)   27. Schwaab (STU)


    VfB Stuttgart: Ulreich – Hloušek, Rüdiger, Baumgartl, Schwaab – Leitner (75. Sararer), Romeu – Kostić, Gentner (C), Harnik (75. Werner) – Ginczek (31. Klein).
    Náhradníci: Vlachodimos – Sakaj, Klein, Gruezo, Sararer, Maxim, Werner.

    FC Augsburg: Hitz – Verhaegh (C), Callsen-Bracker, Klavan, Baba – Bobadilla, Feulner (83. Hong Čong-ho), Baier, Altintop, Werner (89. da Silva) – Mölders.
    Náhradníci: Manninger – Reinhardt, Hong Čong-ho, Kohr, da Silva, Esswein, Durdič.

    Rozhodčí: Kinhöfer – Fischer, Assmuth

    Diváci: 48200
    thejrc.org