Bonusia Ostrava – ELITE PRAHA 8:5 (kon.) | Bohemians - NE – Liberec 4:2 (kon.) | Tatran – Chodov 0:15 (kon.)
Ne – Vítkovice 4:5 (0:1 po s.n.) | Olomouc – Jičín 5:6 (1:2 po s.n.)
konec
FbŠ pipni.cz Bohemians
4:2 (1:1, 1:0, 2:1)
Crazy girls FBC Liberec
Neděle 23.11.2014, 15:00 • SH Děkanka • ČEZ Extraliga žen
     
    To je již ode mě pro dnešek vše. Jsem rád, že jste sledovali tento online přenos, přeji úspěšný vstup do nového pracovního týdne a někdy příště u onlajnů na shledanou! (16:57:45)
     
    Je za námi 60 minut dnešního skvělého zápasu. Crazy girls bušily na domácí defenzivu marně, výborná Kreisingerová kapitulovala pouze dvakrát a dokázala drtivou většinu šancí protivnic zlikvidovat jistými zákroky. Domácí tým vyškolil Liberecké hlavně v efektivitě. Vítězství Bohemians se dá považovat za malý sportovní zázrak.
     
    NEJLEPŠÍ HRÁČKY UTKÁNÍ

    Bohemians: Daniela Kreisingerová
    Liberec: Petra Havlíková
     
    STŘELY – 3. TŘETINA (CELKEM)

    Bohemians: 9 (19)
    Liberec: 19 (37)
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    59:10
    Liberecké opět v šesti hráčkách, hostující tým ví, že už nemá co ztratit a snaží se o zvrat.
     
    59:06
    Liberec právě vstřelil branku!
    Hostující celek si ještě připravil za rozhodnutého stavu rychlou odpověď. Nikola Marková našla pasem MARCELU URBANOVOU, z prostoru před brankou nezaváhala a dopravila míček za záda Kreisingerové. Asistence: Nikola Marková.
     
    58:48
    Bohemians právě vstřelilo branku!
    Je pravděpodobně rozhodnuto. Z velké vzdálenosti poslala na branku vysoký míček HANA POLÁKOVÁ, žádná z obránkyň nebyla schopna zamezit míčku v cestě za čáru. Bez asistence.
     
    58:20
    Liberec riskuje s 6 hráčkami v poli. Hostující trenér ví, že jeho týmu už moc času nezbývá.
     
    57:05
    Florbalistky obou týmů jsou hodně nepřesné, míčky létají mimo vymezený prostor klece a brankářky nemusí vytahovat proti těmto pokusům zákroky.
     
    56:03
    Míček byl příliš rychlý a Veselá neměla nejmenší šanci jej dohnat a připravit si střelu. Hru tvoří Liberec od své branky.
     
    54:42
    Mlejnková nepřekonala rychlou Kreisingerovou, maskovaná žena nepustila míček za její záda a vyhazuje jej pryč z obranné poloviny.
     
    53:31
    Liberecká florbalistka skončila po nárazu za mantinelem, za pomoci spoluhráček se vrací na střídačku a vypadá to, že bude v pořádku.
     
    51:28
    Poláková zakončovala hodně nepřesně, míček opustil hrací plochu a proletěl vysoko nad brankou.
     
    51:08
    Strážkyně Bohemians zareagovala na situaci a vyběhla pryč ze své klece, aby odkopla míček, jenž se kutálel do jejího brankoviště.
     
    50:59
    Veselá si udělala prostor ke střele, ale ze střední vzdálenosti poslala kulatý předmět jen do náručí pozorně brankářky. Míček v držení Prahy.
     
    50:09
    Kreisingerová se postavila do střely Liberce a hráčky severočeského týmu nejsou ani tentokrát úspěšné.
     
    49:33
    Bohemians právě vstřelilo branku!
    LUCIE VESELÁ se dostala do samostatného úniku, nechala všechny protihráčky za sebou a před brankářkou Vokatou dokázala zachovat chladnou hlavu. Bez asistence.
     
    48:09
    Před Benešovou se míček odrazil do vzduchu, skákavý míček nebyla schopna florbalistka pražského celku trefit.

    Tadeáš Mima

    Branky a nahrávky: 8. Hnátová (Veselá), 35. Bočanová (Chełstowská), 50. Veselá, 59. Poláková – 1. Bednářová (Mlejnková), 60. M. Urbanová (Marková)


    FbŠ pipni.cz Bohemians: Kreisingerová (Zelená) – Chełstowská, Hyršlová, Nguyenová, Šindelářová, Poláková, Šmídová, Reischlová, Benešová, Ludvíková, Veselá, Jarešová, Burdová, Hnátová, Bočanová
    Crazy girls FBC Liberec: Vokatá (Štěpánová) – Červová, Havlíková, Bursová, Kosová, Leierová, Koníčková, Kultová, Marková, M. Urbanová, Kroftová, Loudová, Bednářová, A. Urbanová, Mlejnková

    Rozhodčí: Lukáš Svrček a Radim Waliczko

    Diváci: 70
    bahis siteleri