Poprad – Banská Bystrica 2:3 (0:1 po s.n.) | Nitra – Skalica 6:3 (kon.) | Zvolen – Piešťany 4:3 (po pr.)
Trenčín – Martin 2:0 (kon.) | Žilina – Košice 2:0 (kon.)
konec
HK Nitra
6:3 (0:1, 5:1, 1:1)
HK Skalica
sk Neděle 23.11.2014, 17:00 • Zimný štadión, Nitra • Tipos Extraliga (SR)
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Je dobojované!
    V úvode tretej dvadsaťminútovky hokejisti hosťujúcej Skalice poriadne prekvapili, keď už sedem sekúnd po úvodnom vhadzovaní skóroval Stloukal, no to bola posledná gólová bodka hostí v tomto zápase. Následne v 49. minúte po peknej samostatnej parádičke skóroval Richard Lelkeš, ktorý Lipovskému už nič nedaroval.

    Nitrania si teda zaslúžene pripisujú do tabuľky tri body a v počte vsietených gólov sa dnes dostali na číslo 102, čo je zatiaľ najviac v tejto sezóne!

    Dovidenia pri ďalších online prenosoch zo zápasov slovenskej Tipsport extraligy.
    S prianím pekného večera sa lúči Tomáš Kovalský. (19:08:26)
     
    60:00
    Koniec zápasu.
     
    59:49
    Lelkeš tentokrát prihrával na Piačku, no ten napokon už nedokázal prekonať pozorný skalický obranný val.
     
    59:31
    Lelkeš sa dostal do peknej gólovej šance na ľavej strane, no napokon si z ťažkého uhla nedokázal obhodiť pozorného gólmana Skalice.
     
    59:13
    Bajtek sa s pukom natlačil do medzikružia, následne vystrelil, no gólman Lipovský bol v strehu a puk zachytil pod svojou lapačkou.
     
    58:39
    Z ľavej strany zakončoval švihom aktívny Michal Novák, no ani jeho strela netrafila priestor skalickej svätyne.
     
    58:06
    Skaličania majú puk vo svojej moci, no zatiaľ sa m nedarí ofenzívne presadiť. Nitrania intenzívne forčekujú a držia si svoje tri body na domácom ľade.
     
    57:46
    Lukáš Novák to skúšal príklepom z medzikružia, no ani jeho projektil sa medzi troma žŕdkami skalickej svätyne tentokrát neujal.
     
    57:20
    Školiak sa dostal do útoku, no napokon ho pozorný Tománek od puku bez problémov odstavil a napokon mu zakončovať nedokázal.
     
    56:50
    Spoza kruhov nekompromisne pálil Piačka, no jeho projektil smeroval len tesne vedľa skalickej svätyne.
     
    56:06
    Kuzma pálil spoza kruhov, následne chcel puk ešte stečovať Jakub Ručkay, no nepodarilo sa mu to. Následne si Lipovský pripísal ďalší dobrý zákrok a videli sme ďalší náznak potýčky medzi Henrichom Ručkayom a Pavešicom.
     
    55:59
    Jakub Ručkay hľadal dobrou prihrávkou z pravej strany Slováka v centrálnej časti, no tam sa k puku dostal len pozorný Jankovič.
     
    55:18
    Po dlhšom čase gólman Lipovský puk radšej prikryl pod svojou lapačkou a prerušil hru. Po tomto zákroku sa do slovnej potýčky pustili hráči Piačka a Stloukal, no túto dvojicu napokon čiaroví rozhodcovia oddelili.
     
    54:59
    Puk sa momentálne nachádza v strednom pásme, kde ho majú hráči Nitry vo svojej moci a upokojujú tempo hry.
     
    54:24
    Richard Mráz sa chystal už na štvrtý gól v dnešnom zápase, no jeho pekná strela švihom z pravej strany napokon Lipovského neprekvapila.
     
    53:36
    Na druhej strane sa do úniku dostal Tománek, no jeho projektil bol veľmi nepresný a napokon minul svätyňu gólmana Lipovského.
     
    52:56
    Hosťujúci Lantoš pálil z centrálnej časti, no jeho projektil bol zblokovaný len na zadný mantinel za nitrianskou bránou.
     
    52:20
    Nitrania sa napokon dokázali ubrániť a už hrajú v plnom počte. Skaličania sa však stále snažia útočiť a niečo zaujímavé vymyslieť.
     
    51:46
    Nitrianskí hokejisti sa aj tentokrát dokázali oslobodiť vyhodením puku cez všetky čiary až k bráne gólmana Lipovského.
     
    51:16
    Gründling po peknej prihrávke od Školiaka pálil spoza pravého kruhu, no jeho delovka smerovala len tesne nad bránu Nitry.
    Branky a nahrávky: 24. L. Novák (Nádašdi, Tománek), 28. R. Mráz (Lelkeš), 29. R. Mráz (Pupák), 30. H. Ručkay (Slovák, J. Ručkay), 32. R. Mráz (M. Novák), 49. Lelkeš – 14. Štumpf (Školiak), 25. Školiak (Drtina), 41. Stloukal


    HK Nitra: Lakosil – Ordzovenský, Nádašdi, M. Novák, Bednár, Milo, Mezei, Kuzma – Tománek, Stümpel, L. Novák – J. Ručkay, Slovák, H. Ručkay – R. Mráz, Štefanka, Pupák – Piačka, Lelkeš, Bajtek
    HK Skalica: Lipovský – Gründling, Jankovič, Nechala, Drtina, Krejčiřík, Horváth, Pavešic, Šimíček – Komínek, Stloukal, Vaškovič – Štumpf, Školiak, Jurík – Chylo, Lantoš, Méry – B. Mráz, Bene

    Rozhodčí: Rudolf Lauff – Martin Jobbágy, Tibor Rovenský
    thejrc.org