Winnipeg – St. Louis 2:4 (kon.) | NY Rangers – Montreal 5:0 (kon.) | Anaheim – Arizona 2:1 (kon.)
Vancouver – Chicago 4:1 (kon.)
konec
Vancouver Canucks
4:1 (1:0, 0:1, 3:0)
Chicago Blackhawks
Pondělí 24.11.2014, 03:30 • Rogers Arena, Vancouver • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Pro toto utkání je to ode mě vše a přeji vám příjemný začátek týdne. (06:22:40)
     
    Československá stopa v utkání:
    Radim Vrbata (VAN) 1+0, 3 střely, 17:41
    Michal Rozsíval (CHI) 0+0, 0 střel, 12:35
    Marián Hossa (CHI) 0+0, 2 střely, 18:32
     
    Tři hvězdy utkání:
    1. Jannik Hansen (VAN) 3+0
    2. Derek Dorsett (VAN) 0+2
    3. Bo Horvat (VAN) 0+3
     
    Dnešní utkání je tedy u konce a Vancouver vybojoval čtrnácté vítězství z jednadvaceti zápasů, díky čemuž se posunul již na třetí místo Západní konference.
    Do třetí třetiny se šlo za vyrovnaného stavu, jenže ve 47. minutě dostal domácí do vedení Jannik Hansen a jak se později ukázalo, připsal si vítěznou branku zápasu. V čase 57:36 dorazil puk do branky po střele Taneva Radim Vrbata a bylo jasné, kdo dnes zvítězí. V poslední minutě ještě pečetil výhru Canucks brankou do prázdné brány Jannik Hansen a dokončil tak svůj dnešní hattrick.
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    59:32
    Jeden zákrok si ještě připsal Ryan Miller, ale tento zápas pomalu směřuje ke svému konci a k vítězství Vancouveru.
    Jannik HANSEN - 4:1
     
    59:17
    Vancouver právě vstřelil branku!
    A je hotovo! Hosté to vyzkoušeli v powerplay, ale k puku se dostal JANNIK HANSEN, který jej dovezl až do opuštěné brány a uzavřel tak své dnešní skvělé představení a hattrick. Asistence: Chris Higgins, Bo Horvat
     
    58:21
    Marcus Krueger se ještě snažil dostat Chicago zpět do hry, ale Miller si s jeho ránou poradil a drží pohodové vedení svého celku.
    Radim VRBATA - 3:1
     
    57:36
    Vancouver právě vstřelil branku!
    Domácí se dostali do rychlého přečíslení, které využívají a pravděpodobně rozhodují dnešní utkání. Henrik Sedin zavezl puk do útočného pásma, přenechal ho z druhé vlny dojíždějícímu Tanevovi, jehož ránu neudržel Crawford a RADIM VRBATA doklepl puk za záda rozhozeného brankáře Blackhawks. Asistence: Christopher Tanev, Henrik Sedin
     
    56:54
    Clendening poslal obloučkem puk jen na hokejky domácích a hostům se krátí čas na vyrovnání.
     
    56:16
    Opět se Chicago usadilo v pásmu domácích, ale žádná větší šance z toho nebyla.
     
    55:27
    Důležitý obranný zákrok si připsal Bieksa, který položil hokejku na led a zastavil přihrávku mířící před bránu Millera, kde už hlídkoval volný útočník hostujícího celku.
     
    54:58
    Hostům se po zakázaném uvolnění Vancouveru podařilo usadit v útočném pásmu, ale z kombinace Jestřábů vyplynula jen střela od modré, která byla sražena do ochranné sítě.
     
    54:20
    Na druhé straně se řítila do útočného pásma trojice domácích útočníků, ale rozhodčí pískají k nelibosti většiny obecenstva ofsajd.
     
    54:09
    Ben Smith byl hodně rychlý, protáhl se kolem mantinelu a zasahovat musel opět Ryan Miller, který vyrazil ránu hostujícího útočníka ramenem nad.
     
    53:50
    Domácí v plném počtu.

    Lukáš Podleśny

    Branky a nahrávky: 14. Hansen (Horvat, Dorsett), 47. Hansen (Dorsett, Horvat), 58. Vrbata (Tanev, H.Sedin), 60. Hansen (Higgins, Horvat) – 28. Versteeg (Keith, Seabrook)


    Vancouver Canucks: Miller (Lack) – Tanev, Edler, Bieksa (A), Sbisa, Weber, Stanton – Vrbata, H.Sedin (C), D.Sedin (A) – Vey, Bonino, Higgins – Kassian, Richardson, Matthias – Hansen, Horvat, Dorsett
    Chicago Blackhawks: Crawford (Raanta) – Seabrook (A), Keith (A), Hjalmarsson, Oduya, Clendening, Rozsíval – Hossa, Toews (C), Saad – Kane, Richards, Versteeg – Carcillo, Danault, Bickell – Smith, Kruger, Nordström

    Rozhodčí: Francis Charron, Dennis LaRue – Kiel Murchison, Brian Murphy
    bahis siteleri