CSKA Moskva – AS Řím 1:1 (kon.) | BATE – Porto 0:3 (kon.) | Manchester City – Bayern 3:2 (kon.)
APOEL – Barcelona 0:4 (kon.) | PSG – Ajax 3:1 (kon.) | Schalke – Chelsea 0:5 (kon.)
Sporting – Maribor 3:1 (kon.) | Šachtar – Ath. Bilbao 0:1 (kon.)
konec
FC Schalke 04
0:5 (0:3)
Chelsea FC
Úterý 25.11.2014, 20:45 • Veltins Arena, Gelsenkirchen • Liga mistrů
Předzápasové kurzy
     
    STATISTIKY ZÁPASU
    Držení míče: 41% – 59%
    Střely celkem: 7 – 12
    Střely na branku: 2 – 7
    Rohové kopy: 3 – 6
    Ofsajdy: 1 – 5
    Fauly: 9 – 9
    Žluté karty: 1 – 0 (22:43:13)
     
    To přichází právě teď. Chelsea přidala ve druhé části další dva góly a suverénně tak vkročila za postupem do další fáze ligy mistrů. Tým z Anglie postupuje z prvního místa, avšak Schalke nemusí smutnit, ačkoliv dnes schytalo debakl, tak stále může pomýšlet na postup.

    Di Matteo tak zažívá hořkou vzpomínku na klub se kterým vyhrál v roce 2012 titul. Chelsea ale dnes bylo jasně lepším týmem a vyhrálo naprosto zaslouženě.
     
    Courtois – Dva úspěšné zákroky
     
    Fährmann – Dva úspěšné zákroky
     
    90+2
    Konec zápasu.
     
    90+2
    Hosté mají míč ve své moci. Už se ale pravděpodobně nic nestane. Drží se daleko od branky Courtoise a vyčkávají konce utkání.
     
    90+1
    Nastavují se dvě minuty k dobru.
     
    90
    V závěru následoval ještě rohový kop domácích. O ten se postaral Clemens, který poslal kulatý nesmysl opět jen ke gólmanovi hostů.
     
    88
    Z dálky napřáhl pravačkou Höger. Vyslal zajímavý projektil, nicméně míč zamířil přímo do míst, kde číhal pozorný Courtois.
     
    87
    V šestnáctce Chelsea se Huntelaar pokoušel prosadit z otočky, ale napálil jen prvně stojícího protihráče. Dnes se domácímu útočníkovi vůbec nedaří.
     
    86
    Ve velmi dobré pozici se po rychlém přenesení na obrannou polovinu domácích prezentoval Drogba. Ten byl v ofsajdu, a tak bylo pískáno.
     
    85
    Evidentně už má ale i anglický tým dost. Drží se s míčem převážně ve středu trávníku a již nikam nepospíchá. Postup ze skupiny má zajištěný.
     
    84
    Po delší době si na balón sáhl také Courtois. Ten totiž musel likvidovat nákop Högera, ale poradil si s tím na výbornou. Chelsea je na útočné polovině.
     
    83
    Z dálky napřáhl Schürrle, nicméně tato střela nebyla přesná a balón zamířil ze hřiště ven. Bude to pouze odkop od branky.
     
    82
    Hazard se prosmýkl pokutovým územím a hledal svým pasem nabíhajícího Williana. Naštěstí pro Němce ale přihrával nepřesně.
     
    81
    Jenže je to nesmírně těžké, protože si Chelsea z dnešního střetnutí dělá exhibici a Fährmann má stále velké množství práce.
     
    80
    Někteří diváci Schalke se již nemohou dívat na tento krutý výsledek a opouštějí tribuny stadiónu. Domácí musí tento zápa dohrát alespoň se ctí.
     
    78
    Posledního střídání využívá anglický tým. Odstupuje Fabregas, který odehrál výborné utkání. Na trávníku jej vystřídá Schurrle.
    RAMIRES - 0:5

    Martin Doležal

    Branky: 2. Terry (Fàbregas), 30. Willian (E. Hazard), 44. Kirchhoff (Fàbregas C.) (vla.), 76. Drogba (Willian), 77. Ramires (Drogba)

    Karty:   18. Höger (SCH)


    Držení míče: 41 % : 59 %.
    Střely na branku: 2:7. Střely mimo: 1:2.
    FC Schalke 04: Fährmann – Učida, Höwedes (C), Santana, Aogo – Neustädter, Kirchhoff (46. Clemens) – Höger, K-P. Boateng (64. Meyer), Choupo-Moting – Huntelaar.
    Náhradníci: Wetklo – Friedrich, Fuchs, Meyer, Clemens, Sané, Barnetta.

    Chelsea FC: Courtois – Ivanović, Terry (C), Cahill, Azpilicueta – Fàbregas (78. Schürrle), Matić, Oscar (74. Ramires) – Willian, E. Hazard – D. Costa (66. Drogba).
    Náhradníci: Čech – Luís, K. Zouma, Ramires, Mikel, Schürrle, Drogba.

    Rozhodčí: Eriksson – Klasenius, Wärnmark
    bahis siteleri