Jekatěrinburg – Omsk 5:2 (kon.) | Kazaň – Ufa 0:1 (0:1 po s.n.) | Atlant – Soči 2:4 (kon.)
konec
Avtomobilist Jekatěrinburg
5:2 (1:0, 2:1, 2:1)
Avangard Omsk
Středa 26.11.2014, 15:00 • KrK Uralec • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Z mé strany vše, u dalších on-line přenosů brzy nashledanou. (17:20:25)
     
    Byl to velký boj, ale Avtomobilist nakonec tři body doma uhájil. Avangard začal hrát vlastně až po třetím inkasovaném gólu, jinak byl prakticky dvě třetiny utkání horším mužstvem. A ztrátu tří inkasovaných branek už nedohnali ani Sobotka a spol.
     
    60:00
    Konec zápasu.
    Filipp METLJUK - 5:2
     
    59:36
    Jekatěrinburg právě vstřelil branku!
    Ještě jeden zásah do sítě hostujícího celku. Avangard špatně rozehrál a vlastně svou chybou nabídl gól přímo na hokejku FILIPPOVI METLJUKOVI, jenž z půlky zakončoval do prázdné brány. Bez asistence.
     
    58:51
    Minuta do konce. Musel by se stát zázrak, aby Avangard s výsledkem ještě něco udělal.
     
    58:22
    Paršin (OMS) obdržel trest na 10 minut za nesportovní chování. Emoce jsou v plném proudu.
    Anatolij GOLYŠEV - 4:2
     
    58:22
    Jekatěrinburg právě vstřelil branku!
    A je zřejmě rozhodnuto. ANATOLIJ GOLYŠEV dostal přihrávku do útočného pásma od Simakova a pelášil na prázdnou branku, kterou nemohl netrefit. Asistence: Alexej Simakov.
     
    57:52
    Kovář musel zasahovat u tyčky, jeden z hostujících forvardů si tam vybruslil. Ale na českého gólmana nevyzrál.
     
    57:45
    Hosté zkoušejí power-play!
     
    56:51
    Lepistö vyhazuje puk do bezpečí. Omsk bude ve zbývajících minutách tvrdě útočit, soupeř se naopak bude soustředit na bránění jednogólového náskoku.
     
    56:30
    Oddechový čas pro domácí.
     
    55:38
    Paršin se zase středem hřiště snažil prosadit individuálně. Avšak přes dva obránce neprošel. Puk nakonec skončil pod lapačkou Kováře.
     
    54:43
    Na ledě operoval Wandellův útok s Mozerem a Lemťugovem. Kovář je však mezi třemi tyčemi stále pozorný. Je dobře pro Avtomobilist, že v nejdůležitější minuty tohoto střetnutí.
     
    54:19
    Omsk nyní míchal s pukem v mezikruží. Jen za cenu urputného bránění se podařilo domácím odolat. Některé zákroky možná byly až za hranou.
     
    53:45
    Avtomobilist nyní tlačil svého soupeře u Kostina. Tvrdosti ve hře přibývá. Do konfliktu se dostali Sobotka s Garejevem. I tahle situace se obešla bez vyloučení.
     
    52:55
    Palushaj se dostal k samostatnému nájezdu. Na levé straně měl volný prostor, takže se vydal dopředu. Snažil se prostřelit betony Kostina, ty ale secvakly včas. A Trjamkin se poté k dorážce již neprotlačil.

    Patrik Sandev

    Branky a nahrávky: 14. Brule (Lepistö, Palushaj), 24. V. Popov, 32. Brule (Lepistö, Lazarev), 59. Golyšev (Simakov), 60. Metljuk – 36. A. Popov (Pěrežogin), 44. Paršin (Ljamin)


    Avtomobilist Jekatěrinburg: Kovář (Fomin) – Lepistö, Viklund, Antonov, Metljuk, Gusev, Trjamkin, Jegin, Žuravlev – Lazarev, Brule, Palushaj – Simakov, Rybakov, Golyšev – Bumagin, Lewandowski, Michnov – Garejev, V. Popov, Komarov
    Avangard Omsk: Barulin (34. Kostin) – Blaťák, Gustafsson, Kuljaš, Ljamin, Gluchov, Pivcakin, Vasiljev – Kalinin, Sobotka, Paršin – Mozer, Wandell, Lemťugov – Kolarik, A. Popov, Pěrežogin – Berdnikov, Rasskazov, Pěrvušin – Semjonov

    Rozhodčí: Anisimov, Beljaev – Majtak, Pronskich
    bahis siteleri