Arsenal Tula – Ural 1:2 (kon.) | CSKA Moskva – Ufa 5:0 (kon.) | Saransk – Zenit 1:0 (kon.)
Kubaň Krasnodar – Torpedo Moskva 1:1 (kon.)
konec
FK Mordovija Saransk
1:0 (1:0)
FK Zenit Petrohrad
Sobota 29.11.2014, 16:00 • Start Stadium. Kapacita: 11581 diváků. • Ruská Premier Liga
Předzápasové kurzy
     
    Je dobojováno! Ve druhé půli se nic zajímavého nestalo, k vidění byla spíše celá řada nedovolených zákroků. Petrohrad v závěru přidal na tempu, ovšem vyrovnání se nedočakl. Saransk tak díky trefě Olega Vlasova zdolal Zenit těsně 1:0. Já vám děkuji za pozornost a u dalšího on-line přenosu nashledanou!

    Střely na branku: 3:7 (17:58:20)
     
    90+5
    Konec zápasu.
     
    90+4
    Kočenkov má míč ve sé moci a s rozehrávkou příliš nespěchá. Poté poslal míč nakrátko svým spoluhráčům.
     
    90+3
    Další centr do pokutového území opět proplachtil. Když se následně neujal ani Garayův pas, odkopli domácí míč alespoň na malou chvíli pryč.
     
    90+2
    Saransk se nyní pohybuje na útočné polovině, kde stále šetří čas. Domácí jsou skutečně velmi blízko cennému vítězství. Podaří se jim dotáhnout duel do vítězného konce?
     
    90
    Hulkův volný kop z velké vzdálenosti žádné nebezpečí nepřidělal. Snesl se pouze daleko do zámezí. K základní hrací době bude nastaveno pět minut.
     
    89
    Aršavinovi byl tentokráte odpískán nedovolený zákrok, a tak bude rozehrávat domácí celek, který tak pošetří cenné sekundy. Do konce utkání již příliš mnoho času nezbývá.
     
    88
    Po faulu na Aršavina zahrával Zenit volný kop. Ve velkém vápně ale míč odhlavičkovala pozorná obrana Saransku. Mordovija za mohutné podpory fanoušků směřuje k vítězství.
     
    87
    Po Hulkově nepříliš ostré ráně zahrávali hosté rohový kop. Ten ale Saransku žádné větší starosti nepřidělal. Závěr v podání Petrohradu je ale drtivý.
    Aršavinova tutovka
     
    86
    Obrovská příležitost nekončí brankou! Aršavin se dostal k balonu, přičemž měl před sebou pouze Kočenkova. Domácí brankář se ale blýskl vynikajícím zákrokem a ránu eliminoval.
     
    85
    Hosté si chtěli proklesti cestu podél levé postranní lajny, v čemž jim ale zabránil pohotová defenziva Saransku. Zenit ale nadále pokračuje.
     
    84
    Šatov si velmi pohledně obhodil dva protihráče a poté vypálil. Rána zamířila zhruba metr vedle levé tyč. Následovat tak bude odkop od branky, s nímž domácí pochopitelně nepospíchají.
     
    83
    Místo Božoviće zaujme Nachušev.
     
    82
    Hulkův dalekonosný pokus nyní Kočenkov bez větších problémů odvrátil do bezpečí. Domácí následně balon zakopli do zámezí. Hosté budou vhazovat. To vše ale až po dalším střídání.
     
    81
    A hnedle vzápětí další výměna sil. Odpočinout si jde Danny. Na trávník pak naskočí Rjazancev.
     
    80
    Další střídání na straně Zenitu. Ze hřiště odchází Fajzulin, místo kterého okusí atmosféru duelu Šejdajev.
     
    79
    Le Tallec si balon na útočné polovině neukořistil. Našetřil však alespoň cenné sekundy. Petrohrad má stále větší potíže.

    Libor Kucza

    Branky: 29. Vlasov

    Karty:   45. Dudijev (SNK) – 28. Smolnikov (PET), 65. Fajzulin (PET), 70. Hulk (PET)


    Držení míče: 40 % : 60 %.
    Střely na branku: 3:7. Střely mimo: 4:7.
    FK Mordovija Saransk: Kočenkov – Lomić, Šitov, Vasin, Dudijev (69. Sousa Campos) – Božović (83. Nachušev), Perendija – Sysujev (75. Ruslan Muchametšin), Niasse, Vlasov – Le Tallec.
    Náhradníci: Cebanu, Šebanov – Nachušev, Bober, Rustem Muchametšin, Sousa Campos, Ivanov, Markin, Ruslan Muchametšin, Lucenko, Ignatovič.

    FK Zenit Petrohrad: Lodygin – Criscito, Lombaerts, Garay, Smolnikov – Šatov, Witsel, Fajzulin (80. Šejdajev) – Hulk, Rondón (61. Aršavin), Danny (81. Rjazancev).
    Náhradníci: Malafejev, Rudakov – Aňukov, Neto, Rodić, Chodžanijazov, Rjazancev, Mogilevec, Timoščuk, Šejdajev, Solovjev, Aršavin.

    Rozhodčí: Maťjunin – Suchoverchov, Nazarov
    bahis siteleri