Kladno – HC Litvínov 1:5 (kon.) | Jihlava – Liberec 7:8 (po s.n.) | Pardubice – Písek 7:1 (kon.)
Č. Budějovice – Mladá Boleslav 1:2 (kon.) | Sparta – Hr. Králové 4:3 (po pr.) | Kometa Brno – Vsetín 11:1 (kon.)
Slavia – HC Plzeň 1:2 (kon.) | Vítkovice – Třinec 2:9 (kon.) | PZ Kladno – K. Vary 1:3 (kon.)
Havířov – Zlín 2:4 (kon.) | Letňany – Chomutov 5:6 (kon.)
konec
PZ Kladno
1:3 (0:1, 0:0, 1:2)
HC Energie Karlovy Vary
Sobota 29.11.2014, 13:15 • ČEZ Stadion, Kladno • Extraliga staršího dorostu
Partner:
     
    To je ode mě pro dnešek s konstatováním výhry celku HC Energie Karlovy Vary z tohoto zápasu vše. Děkuji za pozornost a přeji příjemný zbytek dnešního dne například sledováním některého z textových online přenosů na portálu Onlajny.com. Těším se na Vás zase u nějakého dalšího (nejen hokejového) Onlajnu, na počtenou! (15:26:44)
     
    Úvodní dvacetiminutovka vyšla lépe Karlovým Varům, které šli zásluhou Martina Trapla do vedení 1:0, které nakonec vydrželo až do konce druhé třetiny. Kladno ve třetí třetině zabojovalo a byla z toho vyrovnávací branka z hole Tobiáše Mrkvičky. Už se zdálo, že Kladno vybojuje proti třetímu celku tabulky aspoň bod, to by však domácí nesměli dvakrát v krátkém časovém sledu faulovat. Hosté využili početní výhodu a 20 sekund před koncem zápasu pečetil při vlastním oslabení Milan Davídek výhru Karlových Varů střelou do prázdné brány. Západočeši si tedy do tabulky připisují další 3 body, zatímco Kladno v dnešním zápase vyšlo naprázdno.
     
    Střely na bránu: PZ Kladno 17, Karlovy Vary 25.
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    59:41
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Ve vlastním oslabení se dostal do zakončení hostující MILAN DAVÍDEK, který trefil opuštěnou bránu Kladna a rozhodl tak definitivně o výhře Karlových Varů v dnešním utkání. Bez asistence.
     
    58:23
    Karlovy Vary si zahrají do konce utkání oslabení. Oliver Pátek (KVA) je vyloučen na 2 minuty za podražení. Domácí tak mají možnost znovu vyrovnat stav utkání.
     
    56:11
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Využitá přesilová hra! Hosté z Karlových Varů sice nevyužili dvojnásobné oslabení soupeře, ale klasickou přesilovou hru už se jim podařilo zásluhou JIŘÍHO JANATY proměnit v branku. Asistence: Martin Trapl, Michael Čejka.
     
    55:28
    Karlovy Vary si zahrají 20 sekund ve dvojnásobné početní výhodě, jelikož je Martin Vostárek (PZK) vyloučen na 2 minuty za hákování.
     
    53:48
    Ovšem pro Kladno přichází trest. Martin Molčík (PZK) oslabuje svůj tým na 2 minuty za nedovolené bránění.
     
    52:35
    PZ Kladno právě vstřelilo branku!
    Kladno přežilo oslabení a dvě minuty na to vstřelil vyrovnávací branku TOBIÁŠ MRKVIČKA, který dává Kladnu velké naděje na zisk minimálně jednoho bodu, pokud by zápas došel do prodloužení, případně samostatných nájezdů. Asistence: Richard Lachman.
     
    Dnešní utkání sleduje 65 diváků.
     
    48:41
    Karlovy Vary si zahrají přesilovou hru. Lukáš Vyšín (PZK) je vyloučen na 2 minuty za držení protihráče.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    I když měli hosté jasnou střeleckou převahu (0:13 na střely), navýšit své vedení nedokázali. O zápasu tedy rozhodne poslední třetina.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    21:13
    Jedno vyloučení následuje další, tentokrát na straně domácích. Tobiáš Mrkvička (PZK) si půjde sednout za katr na 2 minuty za příliš mnoho hráčů na ledě.
     
    20:27
    Hostující brankář Filip Grančarov (KVA) si od Matúška vysloužil trest v podobě 2 minut za zdržování hry – vyhození puku mimo hřiště.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.

    Josef Cestr

    Branky a nahrávky: 53. Mrkvička (Lachman) – 8. Trapl (Janata, Svoboda), 57. Janata (Trapl, Čejka), 60. Davídek


    PZ Kladno: Karlík (Moravec) – Straka, Rampfel, Kučera, Vlk, Němec, Libecajt, Slatinský – Lenárt, Molčík, Lachman, Vyšín, Jarý, Trofimov, Jeřábek, Vostárek, Mrkvička
    HC Energie Karlovy Vary: Grančarov (Špírek) – Vápeník, Hrůša, Beer, Pajk, Pátek, Havlík – Chodounský, Nguyen, Trapl, Svoboda, Čejka, Pastyřík, Horký, Hauzr, Davídek, Kurfürst, Janata

    Rozhodčí: Matúška – Svoboda, Střelka

    Diváci: 65
    thejrc.org